november 2013

THE PERFECT EYES

Hallo! 

 

Jeg bruker jo ofte dipliner, og synes det er så ekstremt fint når man får det til! Dette er en ting man må virkelig øve seg på, men det handler også mye på hvilke produkt du bruker. Noen "pensler" på diplinere er ofte myyyyye vanskeligere å bruke enn andre. I dag fikset jeg øyesminken min ordentlig, og sånn ble det:

 

for å få dette til bruker jeg disse to produktene som er på høyre side her, og som er mine desidert favoritter. Barry M dipnileren er fantastisk enkel og bruke, og resultatet blir helt sykt fint. Og mascaraen fra too faced er også helt sykt bra, og du får tykke lange vipper! I tillegg vil jeg komme med en til liten anbefaling: nemlig dette sminke "skrinet" på venstre bilde, det er en ekstremt bra måte og holde sminken din ryddig på og det er i tillegg superbillig: 


SMINKESKRIN // HER   DIPNILER // HER   MASCARA // HER

 

Også en aller siste ting, bussen til min verdens beste og herligste venn Kristoffer (som er med i id16, jenteeeeeer) har sluppet dekknavn, derfor må ALLE like siden deres på facebook HER. I tillegg er det jeg som synger på sangen deres: 

Mange har spurt om jeg kan legge ut russesangene jeg synger på for 2014 russ osv, men dette er nok den eneste jeg legger ut fordi denne synes jeg er veldig bra! ♥

 

Hva synes du om sånn øyesminke, noe du kunne gått med? Og hva synes du om sangen? 

KAN IKKE VÆRE ALT PÅ EN GANG

Som alle andre har jeg lyst til å få til alt, uansett hvor lite tid man har. Jeg har lyst til å være med alle vennene mine, gjøre det bra på skolen, holde på med revy og blogge samtidig men det har seg sånn at det er ekstremt vanskelig. Jeg skal ikke ta blogg pause, vil bare at dere skal forstå fraværet mitt. Og hvorfor jeg ikke blogger så mye! Jeg har ekstermt mye å gjøre, og jeg må virkelig konsentrer meg på skolen i og med at jeg nesten ikke har tid til lekser pga. revyen. Og jeg har ekstremt dårlige karakterer på 2. klasse og det må jeg få snudd på. I tillegg er jeg syk, og det er jeg nesten hele tiden. Hvis det ikke er det ene er det det andre, og dette sliter meg helt ut. Jeg prøver å ha et lyst sinn ang. det, og prøver å tenke positivt, men det er ikke lett når du har utredning etter utredning og ledetime etter legetime og ingen svar. Nå skal jeg jo på ullevål i morgen for å sjekke magen min, så det kan hende jeg finner ut av hvorfor jeg er så dårlig. Håper det!Jeg skulle ønske jeg hadde tid til å blogge mer, det mener jeg virkelig. Jeg har så sykt lyst å ha en blogg folk liker å lese, med masse fine og inspirerende bilder. Men jeg har rett og slett ikke tid til det! Og det er jo drit dumt, men jeg kommer ikke til å slutte. Bare sånn at dere vet grunnen til at jeg ikke blogger så mye. Og at jeg kommer til å blogge lenge fremover, når jeg er ferdig på skolen osv. Og det gleder jeg meg til dere! Da skal jeg blogge så mye, fordi da bor jeg for meg selv og har all tiden i verden til å blogge og gjøre dere fornøyde ♥ Jeg føler at mange på en måte har "gitt meg litt opp" siden jeg slutter å blogge så ofte, men jeg lager dette innlegget så dere skal forstå hvorfor sånn at dere skal fortsette å lese den! :) Får som sagt ikke blogge så mye fremover, men når jeg har tid hva vil dere at jeg skal blogge om? Mangler litt inspirasjon for tiden. 

JEG VIL HA SOMMER
FY SØREN som jeg savner sommeren! Varme og lyst ute. Nå er det mørkt etter klokka halv 4, og det er deprimerende det. Jeg er en elendig blogger for tiden, men har så mye å gjøre at jeg spyr bare av å tenke på det. Har jo begynt å konsentrere meg om skolen (hehe) så må jo faktisk øve til prøver. Noe jeg ikke har gjort på år og dag. Men det går veldig bra, har bare fått 4'ere og 5'ere så langt (3/2 i en norskhøring og da, men det teller ikke... he-he)

Uansett, jeg vil ha sol og strand ikke is og kulde. Blir jo så lei av alt når det er mørkt og kaldt, det er helt sykt. burde ta bilde av hvordan jeg ser ut på skolen så dere få se "the real me".. Haha, så sykt lame å skrive... Men jeg ser faktisk ut som et dråg på skolen hver dag, i joggebukse og ingen sminke og hestehale med extentions som ikke sitter så fint lenger. Det er ikke måte på altså. jeg kjenner på meg at jeg er drit klar til dette skoleåret er over, det skal bli deilig det. Herregud, sykt å tenke på at om et halvt år er 13 ÅR med skolegang ferdig. FERDIG. Det er både digg og slitsomt å tenke på samtidig. 

 

Savner dere sommeren?

 

ÅRETS NYTTÅRKJOLE?

Hallo!

 

Nå er det en rekke store begivenheter som står foran oss i disse kalde, mørke vinterdagene. Jul, nyttårsaften, bursdagen min (hehe), jeg synes vertfall det er vanskelig å finne de riktige kjolene til de riktige anledningene. Derfor har jeg tatt for meg nyttår denne gangen og funnet masse kjoler fra nelly som jeg synes er dritfine, til en billig penge, og som passer veldig til anledningen. Når jeg tenker nyttår tenker jeg en kjole som er over the top med masse glitter, åpen rygg, sort, sølv ja you name it. Her er kjolene jeg fant: 

HER // HER // HER

 


HER // HER 

 


HER // HER // HER

 


HER // HER

 


HER // HER

 


HER // HER

 


HER // HER // HER

 

Fant du noen du likte? hva skal du ha på deg til nyttår?

HOLA

Hei!

 

Beklager for dødperioden, men jeg lever og det er faen meg det som er viktigst. Er jo som sagt med som skuespiller i revyen i år å, så har ekstremt mye å gjøre om dagen, og når jeg ikke har det slapper jeg som regel av. Og gråter. Og spiser is. Og håper på et bedre liv. Men herregud, la oss ikke fokusere på det negative. Livet er flott. Uuuuntatt det lille faktumet at det begynner å bli JÆVELIG KLADT UTE. Og som en arabersjel som meg (liker jeg vertfall å si) er ikke kulda det beste jeg vet om. Heller ikke regn, men det er jo bare detaljer. Uansett, kulda, det er faen meg jævelig. Nå hater jo jeg SNØ mest, men det er jo også bare detaljer, så la oss ikke henge oss opp i det heller. Og varme for den sags skyld, HATER når det er for varmt.. Fy faen! Det er jævelig det. Nok om varmen og regn og snø og kulda, vet ikke hva jeg skulle frem til i det hele tatt.. Bare at jeg kanskje ser nå at jeg er litt negativ til alt, men noen må jo være sånn. 

En kul ting er at jeg har funnet ut at jeg skal få meg ny tatovering, for de som ikke vet det har jeg to fra før:

ÅÅ som jeg gleder meg... herregud, pappa sukker høyt nå mens han leser dette.. Haha, sorry dad ♥

 

Dette var et nokså meningsløst innlegg, men aner bare ikke hva jeg skal blogge om lenger, så gi meg litt tips så blir jeg glad! 

 

Så hva vil dere lese om? Og hvordan har dere hatt det i det siste?

JULIE HAR FÅTT SEG BLOGG

Hallo!

 

Dere har sikkert fått med dere hvem Julie er, men hvis ikke er det hun som synger i supernova og undressed coveret med Astrid Smeplass. Uansett, jenta er helt rå og den flinkeste jeg vet om til å synge ♥ Vi møttes for rundt 1 år siden, da jeg spilte inn snow crystals som hun hadde skrevet. Etter det har vi holdt kontakten, og nå er vi veldig gode venner. Uansett, hun har startet en blogg som jeg anbefaler alle å følge med på: 


// LINK HER

 

Baby ♥

 

Skal dere følge med på bloggen hennes?

Hallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits