oktober 2013

DAGENS OUTFIT


Buks // bikbok   topp // topshop   jakke // topshop   veske // LV   smykke // zara   klokke // michael kors   sko // HER

 

Hva synes du?

MAKESTYLE FAVS


1. HER // 2. HER // 3. HER

 


4. HER // 5. HER // 6. HER

 


7. HER // 8. HER // 9. HER

 

 


10. HER // 11. HER

 

 


12. HER // 13. HER // 14. HER

 


15. HER // 16. HER // 17. HER

 


18. HER // 19. HER

 

noe du likte? 

OMFG

Hallo!

 

Måååå bare vise dere dette coveret av Astrid og Julie, fy så flinke de er ♥ Julie er jo en god vennine av meg, og hun er bare helt vill til å synge! Er såååå stolt av henne, baben min! Astrid heide jeg selvfølgelig på når det var idol. Herregud, begge er så utrolig flinke og sammen er de bare fantastiske.  Har fått helt hekta på dette coveret, og hørt på det 10000 ganger, må bare dele det med dere:

 Det er et cover av sangen undressed :)

 

Hva synes dere? Sykt fint sant!

MY NEW WATCH//michael kors

Et av innkjøpene mine fra London, super fornøyd ♥ Resten kommer senere!

Likte du klokka?

sneak peak


//En liten sneak peak på hva jeg har kjøpt når jeg var i Guildford på fredag! Legger selvfølgelig ut et eget innlegg med alt når jeg kommer hjem på mandag. Har ikke shoppet så mye, har spart  fordi vi skal til London i dag. Vi driver å gjør oss klare akkurat nå, gleder meg! Det er kjempe fint vær ute, og vi skal se på lion king i dag. Ah, London ♥ Det er nesten så jeg begynner å føle meg hjemme der, ca. 13 - 14 gangen jeg er der nå, haha! 

 

Hva skal dere i dag?

JEG ER I ENGLAND

Mer korrekt: Woking. Det er en by i England hvor kjæresten til mamma bor, og her er det superkoselig! Mamma, kusina mi Maria og jeg dro avgårde grytidelig i dag tidelig, og kom hit rundt 10 tiden. Det er så mye mildere her, 10 - 15 grader, sykt digg. I dag tok vi en dagstur til guildford som er nabobyen, og som har veldig bra shopping og er en kjempekoselig by. Vi gikk rundt i 3 timer, gikk i masse sidegater og fant et marked osv. før vi satt oss på Jamie Oliver's sin resturant. Syyykt god mat! Etter det shoppet vi litt til på et kjøpesenter som hadde urban outfitters og topshop osv. før vi tok toget tilbake, og nå ligger jeg i senga i leiligheten.

Ah, Jon Erik har så sykt fin leilighet her, får lyst å flytte hit! Den er i ellevte etasje og er kjempefin og moderne ♥ Uansett, her er bildedryss fra dagen:Et stk. superblid jente

 


Verdens søteste kusine ♥

 hva har dere gjort i dag?

MID SEASON SALE PÅ NELLY

Hei alle dere shopping sjeler der ute!

 

Nå er det søren meg mid season sale på nelly, og jeg har vært så heldig å få gi dere tilgang til det før andre får tilgang! Det er det sykeste salget, og opp til 85% på klærene. Alt du trenger å gjøre er å trykke HER og skrive inn VIPSALE, så har du tilgang til saget ♥

 
 

Har funnet frem mine favoritter fra salget her, siden det er så syyykt mye å velge mellom er det kanskje litt greit :)


HER // HER // HER

 


HER // HER // HER

 


HER // HER // HER 

 


HER // HER 

 


HER // HER

 


HER // HER

 


HER // HER


 

Noe du likte?

 

 

//adlinks 

junkyard
Lue HER // Bukse HER // Topp HER

 

Fikk denne obey toppen, cheap monday bukse og appertiff lua fra junkyard nå for litt siden. Elsker alle tre tingene, men lua er jeg helt forelska i ♥ Den er i burgunder, men finnes i kjempe mange farger også. 

Noen av tingene du likte?

MAKESTYLE LOVESjokoladepudder → HER // øyenskygge → HER 

 

Mine to favoriiittt produkter når det gjelder sminke, har hatt begge dere kjempe lenge. Men sjokoladepudderet var tomt og øyeskyggen mista jeg på en fest, så nå har jeg fått nye :) Er sååå glad, sjokoladepudderet er et av det beste pudderet jeg har hatt noen sinne og øyenskyggen har bare de fineste fargene i verden ♥ 

 

Bruker du noen av disse produktene?

DAGENS OUTFIT
// Cardigan - HER   veske - LV   bukse - acne   sko - HER   skjerf - becksøndergaard   briller - rayban 

 

Hva synes du?

 

15% PÅ ALLE JAKKER

 

Hallo!

Fant ut at det er 15% på alle jakker på nelly denne uken, så det er kun i dag og i morgen igjen. Derfor tenkte jeg å vise dere det, salg er alltid best ♥ Vertfall når det kalde været er på vei, og det er viktig med en varm og god jakke som som oftest er sykt dyrt, men en del billigere med 15%. Jeg har funnet frem mine favorittjakker fra nelly:

HER // HER // HER

 


HER // HER // HER

 


HER // HER // HER

 


HER // HER

 


HER // HER // HER
(disse parkasene koster kun 995kr før prosenten er trukket fra)

 

Noen du likte?

//adlinks

 

GOD MORGEN

Tror jeg ikke blogget senere fordi jeg har revyøving til langt på kveld, får se når jeg kommer hjem hvor sliten jeg er :) Men har hvertfall opdatert litt nå da ♥ Håper alle har en kjempe fin skoledag!

 

Hva skal dere i dag?

DAGENS OUTFIT


// sko - HER   bukse - zara   veske - LV   cardigan - HER (PÅ SALG ♥)   jakke - topshop   briller - rayban

 

Hva synes dere?

 

//Linker er adlinks

 

 

Sangvideo?

Har lenge tenkt å lage en sangvideo, og akkuart nå driver jeg kanskje med en! ;) er det noen sang dere ønsker? er så usikker på hvilke jeg skal ta! Og vil dere ha sangvideo?

BLONDES HAVE MORE FUN

Da er jeg endelig ferdig med håret! Etter hele 3 frisørbesøk som til sammen tok 9 timer :O Men det er sååååå fint nå ♥ Fikset det på hendrix hair på pilestredet, og de er definitivt flinkest når det gjelder hair extentions osv. Jeg har 3 pakker extentions i håret mitt, og det er så tykt og fint nå at jeg vet ikke hva jeg skal si, det er så fint! En som heter Jessica fikser håret mitt, så hvis dere vil bruke henne (noe jeg anbefaler veldig, hun er superflink) så spør dere bare etter henne på salongen så kan hun fikse håret ditt også :) 

Hva synes dere om håret?

I LOVE


HER // HER // HER

 


HER // HER

 


HER // HER // HER

 


HER // HER // HER // HER

 


HER // HER // HER

 


HER // HER // HER
Noe du likte? ♥

 

//adlinks

MED BABEN

Hallo!

Nå er jeg hos julie og vi chillern med thomas & harald og brownies. Super koselig ♥ Her er noen bilder: Pena ♥

 

Hva skal dere gjøre i kveld?
 

DAGENS OUTFIT
// genser - topshop   bukse - cubus   sko - jordans   chain - new yorker   jakke - topshop

 

Ok folkens, første outfit NOENSINNE med lyse bukser. Har seriøst ikke brukt det på 4 - 5 år, sykt rart å gå med det nå! Har bare brukt sorte bukser, haha, hva synes dere om det? Og en ting til; håret er som sagt ikke ferdig, så det er litt flekkete, haha, jeg skal tilbake på søndag. Har heller ikke satt inn all extentionen enda :) 

Hva synes dere om antrekket?

 

KONKURANSE: vinn produkt for 500 fra junkyard

 

Alt du trenger å gjøre er: 

1. like facebook siden til junkyard; HER

2. kommenter under her ↓ etter du har gjort det, med link til produktet du liker best fra junkyard for 500kr og mailen din

 

 

Håper du finner noe du liker og er med på konkuransen :) 

DAGENS OUTFIT// bukse - bikbok   topp - diesel   smykke - urban outfitters   sko - jeffrey campbell   briller - bikbok   jakke - gina

 

Vil bare informere om at håret IKKE er ferdig, skal tilbake til frisøren på søndag og gjøre det ferdig så kommer det innlegg om det ♥

 

Hva synes du om antrekket? 

FAVORITTER: bukser & gensereNoen av favorittene jeg har i klesskapet av bukser og gensere (og det ene smykke, haha) akkurat nå ♥  Kan sikkert komme med flere sånne innlegg med andre ting, f.eks jakker, shortser, skjørt osv. Hva vil dere helst ha neste gang? 

 

Noe du likte? Hva likte du best?

Hallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits