september 2013

DAGENS OUTFIT


// jakke - zara   sko - converse   cardigan - H&M   bukse - zara   topp - zara   skjerf - becksøndergaard   veske - ?? (hanna sin) 

 

Hva synes du? 

NELLY

Her // Her 

 

Her // Her // Her

 

Her // Her

 

Her // Her // Her

 Her // Her // Her

 

 Det er fortsatt free shipping på nelly, men i dag er det den SISTE dagen! Så siste sjanse jenter, har funnet mine favoritter, de har så sykt mye fint♥ 

Noe du likte?

 

//adlinks

DAGENS OUTFIT


// genser - carlings   sko - converse   briller - rayban   bukse - topshop   jakke - topshop   veske - zara 

 

Hva synes du? 

WALK IN CLOSET
Endelig begynner walk in closetet mitt å ta form! Aaah, det er så fint. Som du ser har jeg vært slask på skolen i dag, null sminke og joggebukse♥  Skal selvfølgelig legge ut bilder når skapet er helt ferdig! 

 

Synes du det ser fint ut? 

ivyrevel - new collection
// Alle plaggene finnes HER

 

Dette innlegget er ikke sponset eller noe, men MÅ bare dele den nye kolleksjonen til kenza. Fy søøøren så fine klær! Elsker skinnskjørtet med glidelås, det må jeg bare ha. 

Hva synes dere om klærene? Og hvilke plagg var deres favoritt?

SHEINSIDE GIVEAWAY

Hallo!!

Nå kan dere vinne et gavekort fra sheinside på hele 150 dollar (ca. 900kr)  og det eneste dere trenger å gjøre er å:

 

1) registrere dere på nettsiden (HER) 

2) deretter legge igjen en kommentar på dette innlegget med mailen deres, så trekker jeg en vinner :) 
Jeg personelig elsker sheinside, de har noe til en hver smak, og er så snille at de lar meg ha denne konkuransen her! Så bare å registrere seg å kommentere under her ↓ så trekker jeg en heldig vinner som får et gavekort på 900 kr snarest :) håper du melder deg på ♥

 

KONKURANSE AVSLUTTET! VINNER ER TRUKKET, SÅ SJEKK MAILENE DERES :) 

 

NEW FROM SHEINSIDE

Genser med munnen (HER) // Galaxy genseren (HER) // Tiger genseren (HER) // Shortsen (HER) 

 

Noe du likte? Hvilet plagg likte du best?

MY MAKEUP


//Sun beam - benifit   fondation - Dior   eyebrows - glo minerals (HER)   lipstick - mac   lipgloss - clarins   pudder - guerlain   mineralpudder - glo minerals   mascara - maybelline   primer - benifit   pudderkost - too faced (HER) 

 


redigerte ikke disse bildene i det hele tatt, så dere skulle få se det ordentlige resultatet :) 

 

Hva synes dere? Bruker dere noen av de samme produktene?

ONE OF THOSE DAYS

Hallo!

 

Kameraet er enda ikke fikset, dermed har jeg bare iphonen. Men i dag har jeg hatt en slappedag, med null sminke og bare en sort bukse og topp på skolen. Det er deilig, folk på skolen ser meg nesten alltid uten sminke så tror ikke det var noe sjokk :) 

I dag har jeg bare vært på skolen så rett hjem, har vært ganske slapp i dag egentlig. Var oppe til sent i går for å gjøre ferdig historie innleveringen! Ellers har jeg stalket ylvis i et par timer, sett store deler av sesong en av i kveld med ylvis og drukket te. Veldig deilig ♥ 

// eeelsker den nye jakken jeg fikk i posten i går fra sheinside, finnes HER. Resten av tingene de sendte meg kommer i et senere innlegg :) 

 

Er forresten nesten ferdig med videobloggen jeg sa jeg skulle lage hvor jeg svarer på spørsmål fra spørsmålsrunden:

 

 

Hva har dere gjort i dag?

AUTUMN JACKETS

Det var kjempe mange som synes det var så dumt at jeg ikke visste hvor denne jakken var kjøpt, så jeg gikk inn for å finne ut hvilken siden som hadde sponset den til meg. Desverre eksisterer ikke den siden lenger! Derfor har jeg funnet lignene på nettet til dere: 

 

HER // HER

 

HER // HER

HER

HER

HERNoen jakker du likte?

 

//nellylinker er adlinks

NEW MACBOOK PRO

Herregud, er så ekstreremt fornøyd nå! Fikk endelig kjøpt meg ny mac. Den jeg har fra før er veldig gammel og veeeldig treg, så deilig å få byttet den ut + at den var pappa sin, selvom han aldri brukte den da, haha. Men digg og endelig ha sin helt egne pc :) Jeg elsker mac, kunne aldri tenkt meg å bruke noe annet. Mac er bare helt fantastisk bra, anbefaler alle som skal kjøpe ny pc å kjøpe mac og ikke noe annet tull!

Ellers har jeg har hatt en veldig produktiv dag i dag, fått hentet masse greier på posten (som dere får se i morgen) og fikset "voksenkort", det var faen meg på tide. Ellers er speilrefleksen ødeliagt, noe som er utrolig irriterende, fikk den fra reprasojon i går. Men får nok enten fikset den eller kjøpt nytt kamera i morgen, så da blir det masse bra bilder fra og med da. ♥

 

Bruker du mac? Og hva har du gjort i dag?

DAGENS OUTFIT
Jakke // husker ikke   bukse // zara   genser // h&m   sko // JC   briller // rayban

 

Sorry for null blogging i går, følte meg skikkelig dårlig + at kameraet var på reprasjon! Fikk det tilbake i dag, og jeg har kjøpt en ny linse som er helt sykt bra, det ser dere kanskje litt på bildene. Er såå fornøyd. Føler meg litt bedre i dag, men har fortsatt veldig vondt i hode. Nå skal jeg fortsette med historie innleveringen min, blogges ♥

Hva synes dere om antrekket?

VINTAGE DREAMS
//YSL 

 

Fant disse fantastiske skoene i Convent garden i London da jeg var der i sommer. Jeg elsker jo convent garden, så jeg gikk bare gjennom masse random sidegater når disse plutselig sto i et butikkvindu, og jeg eeelsker jo sko. Har hatt lyst på de ekstremt lenge, men har tenkt at det er en drøm, nothing more. Men disse sto i en vintage butikk, og jeg gikk inn med en gang. Tenkte at de selvfølgelig ikke kunne være i min størrelse, men det var de faen meg! Satt helt perfekt på. De er også nesten helt ubrukte! Har aldri vært så fornøyd når jeg har dratt kortet før, noen sinne. Disse er bare helt fantastiske ♥

Hva synes du?

FREE SHIPPING PÅ NELLY

Hallo!

Akkurat nå er det fri frakt på nelly, så tenkte jeg skulle vise dere mine favoritter derfra:

  

1. HER // 2. HER

Suuperfine peplum kjoler, elsker peplum!

 

3. HER // 4. HER

Den rød kjolen er jo bare heelt fantastisk, must have! Og den sorte er jo supersøt :) Perfekt til bursdag/fest.

 

5. HER // 6. HER // 7. HER

Elsker de lange, og fagene! den blåe er også driit søt.

 

8. HER // 9. HER

Kjempe fine, og super billige!

 

10. HER // 11. HER

Elsker disse kjolene! Den enkle sorte med åpne ryggen er jo bare helt fantastisk.

 

12. HER // 13. HER

Superbillige og fine topper.

 

14. HER

Denne er perfekt hvis du skal ut og ikke skal pynte deg sånn veldig, et smykke og sorte bukser og så er du klar :)

 

15. HER // 16. HER

Nå som høsten kommer er det jo viktige med ordentlige jakker, disse er perfekte!

 

17. HER // 18. HER // 19. HER

Sko som er superhøye er ofte det jeg blir mest tiltrukket til, men har lært meg at det DREPER bena. Derfor må jeg invistrer i noen lave, de er jo minst like fine og myyyye mer behagelig. Og JC sko er jo så fint!

 


20. HER // 21. HER // 22. HER

Elsker disse! Perfekte, og superfine farger. 

 

noe du likte?

 

//adlinks

SPØRSMÅLSRUNDE

Tenkte å ha en spørsmålsrundre, siden jeg ikke har blogget på så lenge lurer dere kanskje på noe? Så det er bare å spørre så skal jeg svare i videoblogg :) 

 

Hva lurer du på?

DAGENS OUTFIT
Bukse // bikbok   topp // bikbok   sko // converse   briller // rayban   jakke // H&M

 

Hva synes du? 

ROOM INSPO

Hallo!

 

Jeg skal på ikea nå, fordi jeg skal innrede rommet mitt på nytt hos pappa og fikse walk in closetet mitt hos mama! Jeg synes det er så sykt gøy, er helt obsessed. Sitter på nettet å finner masse interiør på nettet og intreriørnettsteder, og det er så morsomt, får lyst på alt ♥  favorittsidene mine så langt er; H&M homeVakre romsofies villa og Zarahome :) Har også stalket tumblr, og finnet så mye fin inspo som jeg har lyst å dele med dere:


Likte dere bildene? Er dere også intresert i intereør? I så fall vet dere om et bra sted eller nettside? 

BASSETID

Hallo!

 

I dag dro jeg til Andrea etter skolen, hun lå selvfølgelig å sov! Endte med at jeg sto å ringte på i 1000 år før jeg innså at jeg måtte banke på vinduene for å få liv i dritten som lå å sov. Måtte da klatre inn vinduet fordi hun ikke orket å gå opp og åpne døra... Hvis dere ikke visste det om Andrea fra før av, kan jeg fortelle dere det nå; hun er ekstreeemt lat. Det er jeg og da, basseting. Vi har bare chillet, snakket og vært på pc'en. Har ikke vært med henne på en god stund, så det var koselig å endelig se henne igjen ♥ Har en liten plan om å flytte inn litt hos henne en periode nå, så jeg får ordentlig start på bloggen og fordi bassa er den beste. Selvom man ikke får mat da! Her er noen bilder vi tok i sta: 

beste bassen

Hva har dere gjort i dag?

BEKLAGER

Hallo!

 

Jeg må beklage for en laaang periode med av og på blogging og deretter en laaang periode uten noe som helst blogging! Jeg vet det er forventninger til en blogger; at man først og fremst skal blogge, at man skal ha på kule nok klær, at bildene skal være bra, at man skal se bra ut, lista er lang. Det er et press som jeg ikke greide å takle på slutten, og jeg vet det er teit, fordi jeg er jo ikke perfekt, og derfor er det vanskelig for meg å fremstå som det. Og jeg vet det er sånn bloggere skal fremstå, perfekte. Dette er et ytre jeg ikke vil gi til leserene mine, mange forstår ikke at sånn mange fremstår på bloggen er ikke sånn de er i virkeligheten. ingen har et så perfekt liv som bloggere later som de har, og ingen ser bra ut på alle bilder, ingen er glad hver eneste dag, alle har dager hvor alt er dritt og man helst bare vil ligge i mørket å gråte. Men det er disse tingene vi aldri snakker om, som får dere til å tro at sånn en blogger fremstiller seg er sånn den er, og derfor tenker dere at dere også må være sånn. Det er feil, dere skal være akkurat sånn dere vil være, og å idolisere en som fremstår som bare helt perfekt kan være farlig. Jeg vil bare at dere skal vite at alle er unike og perfekte på sin helt egene måte. Tingene du gjør som er deg, er det som gjør deg til din egne definisjon av perfekt. Idealet "perfekt" er sett på som noe helt annet en det det faktisk er. Og være perfekt handler ikke om hvordan du ser ut, hvor kule venner du har, hvor dyre klær du har, hvor kul stil du har og hvor glad du er hver eneste dag, det handler om å være deg selv. Om at man har de dagene som er dritt, at man ikke alltid er like glad, at man gjør akkurat som man vil som gjør at du er du og jeg er jeg. Jeg kan sitte her å skrive og skrive om akkurat dette, men jeg vet det tar tid før man greier å tenke sånn. Tilogmed jeg, som sitter å skriver dette, vet ikke om jeg helt greier å tenke sånn. Men det handler om å bruke tid på å forstå og godta akkurat det. På slutten av sist periode når jeg blogget følte jeg meg helt dritt. Jeg følte at ingenting jeg hadde på meg var kult nok, at jeg så helt jævelig ut på alle bilder og at alle dere tenkte akkurat det samme. Derfor sluttet jeg, fordi jeg var feig og teit. Og det tok litt tid for meg å innse hvor idiotisk det faktisk var. HERREGUD, jeg er jo bare meg. Hva kan jeg gjøre med det? Ingenting! Hvorfor slutter jeg fordi jeg ikke var "perfekt nok", når det vi tenker på som perfekt er uopnålig og helt feil. Jeg brukte deretter en del tid for å ordne opp litt i livet mitt, slappe av og få inspirasjon. Og nå føler jeg at det virkelig er på tide å starte igjen, jeg har faen meg blogget i 5 år nå, det er en del av meg. Og det føles helt merkelig å ikke gjøre det! Så jeg håper dere tar det jeg har skrevet til dere, og tenker på det. Og husk at man kan aldri bli en annen person, men man kan være sitt beste jeg. Og det er det som er viktigst! Aka. jeg har startet igjen. Talk to yah later! 


 

Hallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits