august 2014

NY KONKURANSE

Hallo!

Nå vet jeg at jeg har vært elendig blogger, har bare gjort så sykt mye i det siste. Har jo også advart at jeg muligens ikke blogget så mye i den siste perioden, men skal virkelig prøve å skjerpe meg. Tenkte jeg skulle starte opp alt med en super konkuranse;Jeg har nemlig fått muligheten til å dele ut billetter til førpremieren på høsten MUST SEE-film, nemlig The Maze Runner - i dødens labyrint. Her får du muligheten til å se filmen før resten av Norge, samtidig som du vinner en MEET&GREET i forkan av filmen, hvor du får møte meg :D I tillegg er det duket for popcorn, digg mat, drikke og supre goodiebags. Premien gjelder for deg og en venn. 


Dette blir en kjempekveld, og jeg gleder meg MASSE til å møte nettopp DEG :D

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen mail-adressen din i konkurranse-feltet, så trekker jeg en vinner på søndag:)

 

Har du meldt deg på konkuransen?

VINN STEP-UP DRØMMEWEEKEND I OSLO

Neste helg har filmen «Step up ? All in» i 3D premiere,  og i den anledning holder jeg en konkurranse hvor en heldig leser får ta med seg en venn på en STEP UP-drømmeweekend i Oslo med hotellopphold!

Premien:

Vinneren sjekker inn på superkule Comfort Xpress i Oslo sentrum lørdag 16. august sammen med en venn, hvor goodiebags med overraskelser ligger på rommet. Deretter venter privattime med noen av Norges dyktigste instruktører i Streetdance/Wacking på dere hos Subsdans. Kanskje dere danker ut «The Mob» crewet i filmen «Step up ? All in»? Det finner dere ut når dere ser filmen i 3D samme kveld!!

Q: digger du dansefilmer? Har du lyst til å vinne drømmeweekend i Oslo?

Delta ved å legge igjen Navn+ Epost i kommentarfeltet!

PS: jeg holder den samme konkurransen på instagram, delta begge steder for dobbel vinnersjanse. Vinneren trekkes på SØNDAG! (reiseutgifter er ikke inkludert i premien, er du ikke gammel nok til å reise alene har du mulighet til å ha med en foresatt istedenfor en venn, filmen har 12 års aldersgrense)

 

STEP UP - ALL IN

Step up - all in

Noen av dere som elsker dans? Da burde dere glede dere til denne filmen. Fredag 15. August kommer den på kino, gjett om jeg gleder meg a :) Elsker alle step up filmene! Og gjett hva; Jeg kommer til å holde en kjempe kul konkuranse for dere leserene da, så gled dere til Fredag ♥

Liker dere step up?

Hallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits