juli 2014

GOPRO

Hallo!

 

I går hadde vi satt et gopro kamera på vannscooteren når vi kjørte og filmen ble helt sykt morsom! En som henger i en romperister bak der og dingler med bena i lufta og alt mulig, fantastisk. Jeg turte selvfølgelig ikke sitte på romperisteren og det er en liten del i filmen der jeg får totalt panikk når jeg er på vei ut med romperisteren. Begynner å skrike på benny at han må dra meg inn, haha. Turte når vi kjørte litt lengere inn og det var så grunt at jeg kunne se havbunnen, og det er jeg glad for. Det var så utrolig gøy. Hanna & Benny greide ikke slutte å le mens jeg føk bak dem med dykkebrillene på og redningsvesten opp til haka. Herregud, det skulle vært biler av det ass, har aldri sett så dum ut før. Tok noen printscreens av filmen, se så kule bilder det er: Så sykt kult, gopro kamera er faktisk jævelig kult. Da har jeg funnet noe å sette på ønskelista mi til jul :) 

Hva har dere gjort i dag?

SUNSETNå ble det mange bilder fra denne kvelden, men de var så fine :) Det er så sykt nydelig solnedgang her! 

I dag har vi vært på vannscooter-tur i rundt 7 timer, har vært så syyykt gøy. Har kjørt på de store bølgene, Hanna falt tilogmed ut i havet. Haha, har hatt det såå gøy altså. Men har desverre fått skille av redningsvesten, ser helt idiotisk ut. Men men, var så sykt verdt det ♥

 

Hva har dere gjort i dag?

OUTFIT


//Kjole - brandy melvile // sko - topshop  // smykke - zara // Briller - D&G

 

Hva synes dere?

NIGHT OUT

I går var vi ute å spiste ved havna. Det var kjempe koselig og super digg mat! Solnedgangene her nede er heelt syke! I tillegg har faren til Benny kjøpt vann scooter så vi har det helt utrolig gøy her nede. I sta hadde vi rumperister bak på vannscooteren og Benny satt i den, han falt ut HELE tiden. Haha, det var døøds gøy. Vann scooter er faktisk noe av det morsomste i verden, men det blir litt lite tæning når man har en vann scooter som er mye morsommere enn å sole seg. Men herregud a, blir jo brun selvom. Eller, jeg greide selvfølegelig å sovne i sola uten å ha smørt meg så har blitt drit solbrent :( Outfit fra kvelden kommer senere, men nå må jeg skynde meg å fikse meg for vi skal ut å spise snart ♥

Hvor befinner dere dere nå da?

INNKJØP

Hallo!

 

Kommer innlegg med bilder fra Spania senere, men akurat nå legger jeg bare ut innkjøpene mine fra i går! Koser meg ekstremt her nede med Benny og Hanna, deilig å endelig være i varmen. Men her er vertfall innkjøpene:


// Sminke og aftersun fra kikoKjole fra Mango Boyfriendjeans og digg shorts fra Pull & bearSuperdigge Bh'er fra primark Strandkjole fra primark Ringer fra primark Solbriller fra D&G 

 

Noe du likte?

 

HVORFOR ER DET SÅ VANSKELIG?

Hallo!

 

Etter så mange mislykkede forsøk på å begynne å blogge var jeg sikker på at nå skulle jeg klare det. Jeg sier ikke at jeg slutter, på ingen måte. Men jeg har bare ikke greid det i det siste. Jeg føler meg så sykt dritt for tiden, det eneste jeg gjør er å ligge hjemme å se på serier på netflix. Etter at sommeren har begynt har jeg virkelig ikke gjort en eneste dritt. Hvorfor? Jeg aner ikke. Du vet når du føler at alt bare er dumt selvom ingenting er galt? Sånn har jeg det nå. Har også slitt med kjærlighetssorg de siste ukene. Er det en ting som er helt forferdelig er det virkelig det. Men det er jo så lenge siden, hvorfor er det fortsatt så tomt? Jeg vil jo som sagt ikke utgi så mye av privatlivet mitt her på bloggen men synes det bare er rettferdig med en forklaring på hvorfor jeg har vært som jeg har vært i det siste. 

Jeg var i noe man ikke kan kalle et "forhold" en gang i 1 år. Jeg aner ikke hva det var, og når folk spør meg er det så vanskelig å snakke om fordi jeg visste ikke hva jeg skulle svare. Jeg tenkte bare på hva han kom til å si om jeg sa noe. Det var skikkelig ille, han var ikke slem, men det bare fungerte ikke. Jeg gjorde alt for å bare ha det. Han. Og for å være helt ærlig, jenter, det er ikke verdt det. Alle fortjener å være med en som er stolt av hvem de er med, og ingen fortjener på noen måte å bli gjemt bort. Du er vakker, og du fortjener det beste. Det var vel sikkert det jeg glemte litt opp i alt dette. Jeg glemte at jeg fortjente bedre. Fordi det gjorde jeg. Og når det er over og alt er slutt så sitter man igjen helt tom. Selvom jeg vet at det var best sånn det ble greier jeg ikke å ikke føle meg ensom. Fordi livet føles med en gang mye mørkere og kjedeligere. Kjærlighetssorg er grusomt, og de værste uker er langt over. Jeg er ikke direkte lei meg pga det lenger. Men jeg er bare utslitt, utslitt etter alt som har skjedd. Og jeg føler meg skikkelig alene. Det er vel normalt, men det er bare skikkelig forjævelig. I tilegg skal mamma flytte ut av leiligheten og jeg og en vennine skal passe på den i 1 år. Dette betyr at jeg må skaffe meg en jobb og har plutselig alle disse forpliktelsene jeg aldri har hatt før. Det er sykt rart. Ett år er du 16 og carefree så plutselig er du snart 20 og alle forventer så sykt mye mer av deg. Du forventer mer av deg selv. Det er vanskelig å bli "voksen", jeg føler meg langt fra det. Jeg føler jeg fortsatt er 17 og kan gjøre hva jeg vil. Livet kommer og slår deg i trynet når du minst forventer det, noen ganger føles bare alt så urettferdig. Håper bare jeg kommer meg ut av denne "funken" jeg er i nå, det er så kjedelig. Har ikke lyst å gjøre noe, finne på noe med venner, være ute. Jeg har bare lyst å ligge hjemme å se på serier. Jeg hater jo egentlig mitt eget selskap, men i det siste er det nesten det eneste jeg har giddet. 

 

Men nå skal jeg til Spania med verdens beste venner og nyte sola om et par dager. Etter det skal jeg på hytta og for å være helt ærlig er jeg klar for å ha verdens beste sommer. Noen ganger må det bare starte litt kjipt for at det skal bli skikkelig bra. Jeg er ikke verdens mest optimistiske person, langt fra, det kan nok alle vennene mine skrive under på. Men jeg er realistisk, jeg vet dette kommer til å gå over. Det gjør det alltid. Alle har perioder der alt er kjipt og dritt, men man må bare gjennom det, føle litt på det, for at man skal gå vidre. Jeg kan skrive mye om hvordan ting blir bedre og bla bla bla, men vet ikke hvor mye jeg kan "owne up" til det. Herregud, jeg burde jo være fornøyd, jeg har en super familie og er kjempe heldig. Noen ganger glemmer man alt det fine man har fordi man bare fokuserer på det dumme. Dette er jeg veldig flink til. Jeg er så takknemlig for så sykt mye. Jeg er frisk med friske foreldre. Jeg har en fantastisk bror som ville gjort alt for meg. Jeg har de beste vennene i hele verden. Så alle som har det litt dumt; tenk på alt det bra som er i livet deres. Tenk på de heldige tingene som gjør dere glade. De tingene du burde være takknemlig for! 

 

Noen andre som har/har hatt det sånn før/nå? 

Hallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits