juni 2014

HVA ER DIN FAVORITT?

Hei!

Fant frem de outfittene jeg har hatt som jeg liker best, hvilke liker dere best?Hvilket er deres favoritt?

GÅRSDAGENS
//Bukse - Dr.denim // Sko - topshop // olaskjorte - urban outfitters // topp - H&M // Veske - H&M // Briller - H&M

 

Hva synes du om antrekket? 

LAVENDEL
//Fikset på hendrix pilestredet av verdens beste Jessica ♥ 

 

Er såååå fornød med det nye håret, herregud så fint!

Hva synes dere?

SPANIA
//Fra Spaniaturen i fjor med bassa ♥


Da er Spaniaturen bestilt og det er ikke mer enn 13 dager til jeg drar! Var veldig impulsiv reise. Hadde jo snakke med Bjørn Erik om at jeg ville være med han, men hadde ikke gått lenger enn det. Jeg visste han allerede hadde bestilt reise og det var ikke før jeg så friends with benifits jeg forsto at jeg MÅ være med. Haha, det der hørtes så feil ut. Men greia er at i filmen kjører de på vannscootere og jeg vet at Benny har 2 i huset sitt i Spania og da tenkte jeg bare "HERREGUD, jeg mååå kjøre vannscooter jeg mååå bli med!" Så da ringte jeg han klokka 12 på natta også bestilte jeg og Hanna Jensen biletter sammen dagen etter. Så nå skal alle tre :) Gleder meg som en liten unge, trekløveren skal på ferie ♥ Leiligheten til Bjørn Erik i Spania er SÅ fin, bare se her:

Gleder meg til å bo her i 10 dager med verdens beste venner ♥ Herregud, late dager ved stranda og nattbading når det er solnedgang er det beste jeg vet om når jeg er på ferie! Jeg og Hanna har jo vært på en del ferier sammen, dette blir 3. året vi er på utlandstur sammen så det blir like gøy som alltid! Gleder meg også til å FESTE, herregud feste i utlandet er såååå mye bedre enn Norge. Med barer og masse drinker med masse farger, JA FAEN MEG TAKK. Er så lei av utelivet (hjemmefestene) som er i Oslo for tiden. Nesten sånn at jeg ikke gidder å dra ut fordi jeg synes det er så kjpt liksom, så det blir sååå gøy å endelig ha det dritfett i Spania! Trodde jo virkelig ikke at det ble noe utlandstur på meg dette året her, men joda, det ble det. Er sååå glad! 

Hva skal dere i sommer da?

DAGENS OUTFIT
// Bukse.Zara - Topp.H&M - Sko.Dr.Martens - Cardigan.Acne - Veske.H&M - Briller.H&M

 

Hva synes du?

VG LISTA

Hallo!

 

Jeg har støtet på det problemet som er en blogger sitt største mareritt. Har ikke kamera!! Gud, hva gjør man da? Laderen har forsvunnet, men fant nettopp ut hvor den befinner seg så marerittet er snart over. Siden sist har jeg fått 5 på muntelig eksamen (!!!!) og vært ei litta tur på Vg lista. Var Vegard sin pluss 1 for kvelden backstage, så det var super kult! Det var drit morsomt, herregud. Alt er jo morsomt når Vegard er med, han er jo underholdning i seg selv. Så vi hadde det kjempe morsomt med masse gratis alkohol og konsert ♥ 


SÅ JÆVELIG PENE!!

 

Møtte også på han søte gutten her

Herregud så søt han er. Haha, nå er jeg litt for gammel for han da, men hvis jeg var 14 - 15 hadde jeg vært forelska! Han er like nydelig i virkeligheten jenter, og så uutrolig flink til å synge ♥ En annen ting jeg måå snakke om er selvfølgelig min kjære venn julie bergan som var på scenen og fremførte singelen sin Younger. Hun var AMAZING, sååå stolt av å ha en så utrolig flink vennine

 Du kan besøke bloggen hennes; HER. Hun var helt utrolig flink, du er best baby ♥

 

Hva har dere gjort siden sist?

Eksamen

Hei!
Er helt opptatt de neste 24 timene med historie eksamen. Drep meg :( sykt digg å tenke at jeg er ferdig med 13 års skolegang etter dette da, Gud så deilig! Men nå må jeg tilbake til lesingen :)

Hva gjør dere i dag?

PROM


//Kjole - gina tricot   sko - YSL

 

Hva synes dere om kjolen?

FIN DAG

hallo!

først og frems må jeg skryte litt av meg selv. Hadde nemlig sangeksamen i går, og jeg fikk 6!!! Er så syyykt glad. Hadde virkelig ikke trodd det, er så fornøyd. Er jo ikke den flinkeste til å øve, men fikk likevell toppkarakter. Det var gøy :) Var helt i ekstase når sensor sa jeg fikk det, fordi jeg satt å håpte på at jeg kanskje fikk 5 men så ble jeg bare helt sjokka, haha. På sangeksamen har du en konsert som består av 5 sanger du har sunget før/øvd på og en innstudering. Innstudering er en sang du får 2 dager før som du må lære deg på den tiden. Jeg fikk en sang med 3 andre, så vi var en liten sangkvartett og det utrolig bra. Noe annet som er gøy er at alle oss 4 i sangkvaretten fikk 6'er :) Stjernegjengen, haha. 

Over til noe helt annet; i dag dro jeg til Julie etter skolen. Vi solte oss litt før vi dro til byen hvor vi først tok pedikyr og så bare gikk vi litt rundt. Det var kjempe koselig, alltid gøy med den jenta. Hun har forresten blogg; HER. Noen bilder fra dagen:
SÅÅÅÅÅ FINT ♥

Baby!

 

Hva har dere gjort i dag?

HVA VIL DERE LESE OM?

Hei!

Vil jo blogge om ting dere synes er morsomt, så gi meg litt ideer om hva dere vil lese om så jeg kan har litt forskjellig enn bare dagens outfit og om hvordan dagen min har vært. Det blir så kjedelig og både skrive om å lese om etterhvert :)

 

UTE I SOLA

Hallo!
Nå ligger Fanny, Hanna, Benny og jeg på brygga til huset til Fanny ingierdstrand å tæner! Sykt digg med 27 grader og sol. Håper dere gjør det samme :)

Hva driver dere med i dag?

DELIKATESSEN

Hallo!

I dag dro jeg, Benny og Fanny til delikatessen på grnerløkka. Det var super koselig! Jeg bestilte en dritgod scampisalat med pesto, de har så sykt god mat der. Anbefales til alle som har lyst på den beste tapasen i byn :) Etter en god lunch bestilte jeg meg en øl og benny litt vin. VI satt å pratet om alt og ingenting i et par timer før vi dro hjem. Nå ligger jeg i senga å ser på orange is the new black sesong 2, ENDELIG er den ute. Har sett til episode 6 allerede, vil ikke bli ferdig :( Så må nok slakke farten litt, men det er jo sååå spennende. Etterpå skal jeg ut, eller, vet ikke helt om jeg bare drar på vorset så hjem eller om jeg blir med på fest etterpå. Går jo på antibiotika fordi jeg har halsinfeksjon. I tillegg må jeg nok ta det litt rolig siden jeg har sang eksamen på torsdag! (hjelp) Men her er vertfall noen bilder fra i sta:


NAM!


 

Hva har dere gjort i dag?

DAGENS OUTFIT
// Sekk.Bikbok // Jakke.Muuba // Skjerf.Louis Vuitton // Bukse.Acne // Boots.Paris

 

Som dere sikkert ser er jeg supersliten på disse bildene, har halsinfeksjon og feber :(

Men hva synes dere om antrekket?

DE SISTE ÅRENE

Hallo!

 

begynte jo å blogge i 2011 og det er så gøy å se gjennom arkivet for å se hvordan jeg har forandret meg. Selv om kanskje ikke utseende har foradret seg så ekstremt mye er vertfall jeg som person en helt annen enn jeg var i 2011. Hvordan jeg snakker er forandret. Toneleiet jeg snakker i er forandret. Synet mitt på så ekstremt mye er forandret. Det som er så rart når man blir eldre er at ting betyr mye mer. Når man er yngre bare lever man, da tenker vi ikke så mye på hvordan ting er eller hvordan de burde vært. Man tenker ikke på at oppførselen man har, har en betydning for hvordan menneske man er. Man tenker ikke over handlingene man gjør som er gale, fordi "herregud, alle gjør dumme ting". Når man blir eldre kan man ikke leve etter det lenger, man kan ikke skylde på at "man var dum en gang", alt du gjør har konsekvenser. Hva du sier og gjør betyr noe for hvordan menneske du vil være og hvordan du vil at andre skal oppfatte deg. Blir skikkelig stressa av det noen ganger. Herregud, jeg er 20 om et halvt år. Da er jeg faktisk ikke tenåring lenger engang. Da er jeg virkelig på vei til å bli voksen, jeg føler liksom ikke at jeg er klar for det. Jeg føler at mentalt er jeg ikke helt DER enda. Og det tør jeg innrømme, selvom så mange synes det er "flaut" å di at de er superavhengi av foreldrene sine i en alder av snart 20, så er ikke jeg det. Men når skal jeg flytte for meg selv om 1MND (!!) så det gleder jeg meg syyyykt til ♥ Her er hvordan utseende mitt har forandret seg gjennom de 4 årene:

 

2011 (bildene er tatt i rekkefølge, så de øverste er de fra helt på starten av året og bildene under er fra senere og senere i året)
Dette året husker jeg godt. Tror det besto av to eller tre herlige londonturer, der en var med selveste bassa. Hadde en greie for lyse bukser, grønne jakker og hodeskalleskjerf, før jeg plutselig bytta om til kun svarte bukser sånn i midten av året. Det var da jeg la de lyse buksene i skuffen for siste gang. For etter det har jeg kanskje brukt lys bukse sånn 3 - 4 ganger? Er ikke det sykt? På 4 år liksom. Fikk meg også hatt, digget den hatten ass. På bloggen var jeg drit morsom og jeg startet hele den "jeg hater" trenden som alle andre bloggere også begynte med (etter meg). Hihi. Husker jeg synes det var SÅÅ gøy at jeg hadde startet en helt blogg trend. Elsket Justin Bieber å skrev masse morsomme innlegg om han, feks DETTE, som ikke fikk få kommentarer heller. 

 

2012

Her var jeg allerede sykt annerledes enn 2011. Jeg hadde farget håret mitt knall rødt, elsket det røde håret mitt ♥ Dette året var jeg i London hele 3 ganger tror jeg, i tillegg var jeg en liten tur i Paris også. Nå snakker jeg ikke om ALLE feriene jeg var på hele året, fordi var jo seff i utlandet i ferier osv. Men om de feriene dere ser på bildene :) Jeg fikk meg militærjakke kjempe tidlig på året, FØR det ble sånn super inn og alle hadde det. Stolt. Jeg fikk en greie for sotede øyne, brukte det nesten hver dag i en periode. Dette var et rart år for meg, jeg byttet stil annen hvert sekund. Den ene dagen gikk jeg med Obey genser og jordans, den andre med bluse og sorte skinnbukser. Rart? jeg vet. Tror jeg hadde en liten identitetskrise, men har vi ikke alle det nesten hele tiden?! 

 

2013


Dette året startet dårlig med gult hår. Forferdelig. Etter en stund med dette grusomme håret fikset jessica fra hendrix håret mitt før første gang, som jeg siden alltid har gått til. Det var også dette året bloggen revnet litt. Jeg var skuespiller i revyen å hadde øvinger etter skolen nesten hver dag i flere måneder i strekk. Dette gjorde det rett og slett umulig å fokusere på blogg, jeg hadde verken tid eller krefter til det. Dette året forandret jeg meg het ekstremt, ikke bare utseende men hvordan jeg er som person også. jeg ble mer ansvarlig, jeg ble friskere/verre (vippet litt begge veier egentlig, haha) psykisk og fikk et helt annet fokus i livet. Fikk venner jeg vet jeg kommer til å ha hele livet og hadde det helt fantastisk på revyscenen. Jeg fikk også plutselig en dag et innfall om at jeg ville ha blondt hår, så da var det straka veien til hendrix dagen etterpå der Jessica begynte fargingen som til sammen tok 9 timer. Fikk også extentions som dere sikkert ser. Stilen min forbedret seg endel hakk dette året, haha :) 

 

2014
Dette året startet med at håret mitt var nesten dreads. Jeg hadde ikke passet på extentionene bra nok og året startet i frisørstolen der jessica kjempet mot det så UTROLIG bustete håret mitt. Dette resulterte i veldig tynt, men utrolig fint rosa hår. Rosafargen ble borte etterhvert og ble blondt istede, og jeg var igjen med som skuespiller i revyen. Etter revytiden fant jeg ut at jeg hadde lyst på kort hår, noe jeg aldri har hatt før, så da fant jeg frem saksa å begynte å klippe selv samme kveld som tanken streifet meg. Jessica fikset det selvfølgelig ordentlig for meg rett etterpå. Men det tok ikke lange tiden før jeg fant frem saksa enda en gang og klippet det enda kortere igjen, som dere sikkert ser på bildene. Haha! Dette året har vært et bra år, jeg er kun dager unna å bestå 13 års skolegang og følelsene rundt det er ubeskrivelige. Jeg føler jeg har vokst mye de siste årene og blitt en person jeg har lyst å være, og det føles godt. Man må gjennom så mye førr man liksom "finner" seg selv, og det er deilig å føle seg helt komfertabel med hvordan man er ♥

 

Synes du jeg har forandre meg mye? Og har du forandret deg mye de siste 4 årene?

30.000

 

Nå har coveret mitt fått 30 000 views og jeg synes det er sykt kult :)))) Haha, vet den er litt gammel men måtte bare dele det med dere ♥ Kanskje jeg kommer med et nytt cover snart? Haha. 

Hva synes dere om dette coveret?

TODAY
// Boots.Paris // Bukse.Dr denim // topp.Topshop // Veske.H&M 

 

Hva synes dere?

UKAS STIL: KYLIE JENNER

Hallo!

Finner alltid en person jeg bare digger stilen til. Derfor tenkte jeg å starte ukas stil! Elsker å se på personer med drit kul stil; hvordan de mixer stiler og kler seg. Det er vertfall det som inspirer meg mest. Håper dere liker å se på anders stiler like mye som meg, haha :) Denne uka er det Kylie Jenner, elsker hvordan hun mikser boho med edgy. Det rocka med det classy. Hun kler seg virkelig utrolig kult. Kankje min største inspirasjonskilde akkurat nå. 
Hva inspirer deg mest? Og hvem er din største inspirasjonskilde når det gjelder klær? 

BIKER
//Bukse.Dr denim // Jakke.Muuba // Topp.H&M// Veske.New Look // Sko.Paris

 

hva synes du?

NÅ KOMMER SOMMEREN

Hallo!

Nå kommer sommeren dere, og er det noe man trenger på sommeren er det nye klær. Det er nå det er på tide å bytte ut beige gensere og skinnjakker med fargerike kjoler og lette sko! Åh, jeg elsker å ha en god unnskyldning for å shoppe, og at årstiden forandres er den perfekte unnskyldningen til å shoppe med god samvittighet :) Man kan jo ikke gå rundt i varme vårklær om sommeren, det er rett og slett umulig. Så på tide å dra fram kortet gutter og jenter. Jeg skikket litt rundt på nelly og fant noen superfine sommerklær:

 


KJOLE 1 (HER) // KJOLE 2 (HER)HVITE PUMPS (HER) // LEOPARD PUMPS (HER) // SANDALER (HER) JUMPSUIT (HER)HEKLE BIKINI (UNDERDEL: HER) (OVERDEL: HER)  // HVIT BIKINI (HER)

Den bikinien til høyre er det ikke flere bikiniunderdeler igjen, de finnes HER, men ikke fler hvite. Men det finnes i MASSE andre fine farger så da er det bare å bytte farge på bikinioverdelen også så er du good :)  Du kan jo også selvfølgelig kjøpe en hvit bikiniunderdel på H&M også!FARGE BIKINI (UNDERDEL: HER) (OVERDEL: HER) // BADEDRAKT (HER)LILLA JUMPSUIT (HER) // SORT JUMPSUIT (HER)SORT MAXIKJOLE (HER) // GRÅ MAXIKJOLE (HER)GRÅ MAXIKJOLE (HER) // HVIT MAXIKJOLE (HER)

Maxikjoler er det fineste jeg vet om, og gleder meg til å bruke det (nesten) hver dag hele sommeren. Synes generelt kjoler og skjørt er sykt mye mer behagelig å bruke enn shortser! Disse maxikjolene var jo bare dødsfine, og den gråe kjolen på øveste bilde koster kun 99kr. KJOLE (HER) // BUSTIER (HER)

 

Herregud, så mye fint de har! 

Hva der noe du likte?

FAB DAG

Hallo!

 

I dag har vært en skikkelig bra dag. Det startet med at jeg kom liiitt for sent på skolen, men herregud a, det er litt vanskelig å komme seg opp om morningen når det ALDRI blir mørkt om kvelden. Men skal ikke klage på det, fordi det var FANTASTISK vær i dag. Og i den nye kjolen jeg kjøpte på brandy melville som dere så på bloggen i forrige innlegg, var livet bra når jeg gikk ut av døre. Et liite minus er nok bare at jeg har glemt solbrillene mine hos mamma, så er blind når det er så mye sol. Haha. Etter skolen dro jeg og benny en liten tur til Henri hvor vi badet å koste oss ♥

Wiii, herregud. Blir så stressa når folk skal begynne å ta saltoer osv. Tenker alltid på hva som kan skje også får jeg helt noia. Det var sykt digg og endelig få litt sol på kroppen, er flink til å ikke ligge i solen. Tror faktisk dette er førte gang i år jeg ligger ute i sola. Det er sykt med tanke på hvor lenge sola har stekt her i Oslo. Men nå skal det sies at jeg har hatt russetid i 3 av ukene, og da er det sykt uchill å sole seg når man er fyllesyk og har håret fult av øl. Men kjente virkelig at det var på tide å komme seg ut i sola ass!
Sååå fint ♥


Har fått meg en ny favorittdrikk: alo vera vann! Det er syyykt digg. Man må venne seg litt til de klumpene som er i da, haha. Liker best den smaken Benny holder, sånn sitron smak eller noe. Smaker skikkelig friskt og digg. Tror det er veldig sunt også, men er ikke helt sikker. Vet noen av dere? Etter dette satt vi oss opp å så på "the revenge of the bridesmaids", skikkelig morsom. Anbefales :) Når det ble litt sent dro Benny og jeg hjem, og jeg så morgendagens episode av paradise hotel på viaplay. Herregud, noen av de folka må SLAPPE av ass. Blir helt lei meg av å se på noen av de deltagerene (jævla Lene Angelica). Heia Aurora og Ann Marielle ♥

 

Hva har dere gjort i dag?

DAGENS OUTFIT


// Kjole - brandy melville   skjorte - g star   veske - H&M   sko - Paris

 

Hva synes du?

FORSINKA COMEBACK

Hallo!

Jeg hadde lovt å komme tilbake rett etter russetiden, men har vært DØD i ukene som kom etter russetiden også. Har sovnet før halv 10 nesten hver dag og i tillegg hatt skriftelig eksamen i både MIP og norsk. Ikke spør meg hvordan det gikk, fordi jeg prøver bare å fortrenge de dårlige minnene. Fuck ass, eksamen er faktisk helt forjævelig kjipt. Vertfall når man går i 3. fordi da vet man at det er det siste man gjør NOENSINNE på 13 års skolegang som betyr sykt mye. Men nok om eksamen, tenker at de fleste som har hatt det ikke orker å høre på alle andre syte om det. Jeg har klippa håret mitt enda kortere siden sist jeg blogget. Bare en plutselig impuls jeg fikk klokka 7 om morningen, så da tok det ikke lang tid før saksa var oppe, og håret mitt var 5cm kortere. Herregud, greier ikke slutte å gjøre det kortere. Nok babling fra meg nå, og til saken; jeg har begynt å blogge :)

 

I går dro jeg, Fanny og Andrea og Tuva til byen. Det super koselig, det er så sykt fint og deilig vær. Vi spiste på asiatisk før vi dro opp tll bogstadveien for å shoppe. Når det er sommer i norge er værest så sykt perfekt, det er drit varmt men samtidig ikke så varmt at det er slitsomt å gå ute. Elsker det! Gleder meg til å tilbringe hele sommeren i Norge, haha, not. Uansett hvor mye jeg liker norsk sommer er det kjipt å måtte være i Norge hele ferien fordi man er mega blakk. Skal prøve å få til vertfall en tur, må bare håpe at det går. I tillegg må jeg jo nå snart begynne å betale leie, jeg skal nemlig bo alene om 2 måned - Det er sykt skummelt å tenke på. Uansett, her er bildedryss fra fårsdagen:
Beste bassa ♥Sykt digg mat!Fannybaby ♥


Hva har dere gjort i det fine været?

Hallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits