juni 2013

PRIMADONNA 2014

Her er den nye sangen jeg synger på: 

 

Den er feat Martin Tungevaag og Julie Bergan har skrevet den (samme som snow crystals) og jeg synes den er kjempe kul :) 

 

Hva synes dere?

 

 

HOVE 2013

Hallo!

I år drar jeg til hove med Benny, Andrea og Julia. Gleder meg heelt sykt, ah, det er sykt bra lineup i år! Frank Ocean ♥ Jeg har jo aldri vært på hove før, men har hørt at det er kjempe morsomt og gleder meg skikkelig til å oppleve det selv. Har også endel venner som reiser, så det blir fett. Andrea og Julia kommer ikke før den 3. dagen, men jeg tror BJørn Erik og jeg greier oss også fint på egenhånd! 

 

 

har du noen gang vært på hove? I hverfall, hva synes du?

MY MUSIC

Doin' it right - daft punk ♥ Definitivt favoritten min nå

 

Get lucky - Daft punk ft. Pharrel

 

 Give life back to music - daft punk

 

Disney Land 2013 - Andreas Schuller (JA, russesang... haha, men denne er så vilt bra!)

 

Let her go - Passenger

 

What you wanted - OneRepublic

 

 Work - Iggy Azzalea 

 

Noen sanger dere likte?

FY SØREN!!

Hallo!!!

 

Jeg fikk.... 5!!!

Er så syykt fornøyd :) Har jobbet beinhardt denne helgen, og er så ekstremt takknemlig for at jeg gadd å jobbe så hardt, det lønnet seg virkelig :) Fikk også masse hjelp av pappa, karaktrene hadde ikke vært det samme uten han assa, haha. 

Etter jeg var ferdig møtte jeg Benny, og vi tok en liten roadtrip innom mac'ern, og feiret! Etter det dro vi på utsikten og tok noen outfit bilder av hverandre. Benny er jo utrolig flink til å ta bilder, så det ble litt mange outfitbilder denne gangen, men det håper jeg går gret: 


Shorts // bikbok   topp // bikbok   briller // rayban   armbånd // New yorker

 

Hva synes dere om antrekket? Og hvilken karakter fikk dere på eksamen?  

 

Eksamenhelg

Hallo!!

Denne helgen blir det minemalt med blogging fordi jeg har eksamen.. DREP MEG! Men det må gjøres, og jeg må konsentrere meg om det og ikke noe annet. Håper alle forstår det :) jeg kom opp i geografi, og er sånn passe fornøyd med det, jævelig vanskelig er det vertfall. Men MYE bedre enn spansk, gehør og komponering eller piano som jeg var drit redd for å komme opp i!

Om noen lurer på om jeg hater livet mitt akkurat nå er svarer ja.

Hva kom du opp i eksamen i år?

DAGENS OUTFIT
Sko // topshop   bukse // Zara   Veske // louis vuitton   topp // Bikbok   smykke // zara   Jakke // zara 

 

Hva synes du om antrekket?

NYTT HÅR

Hallo!

 

I dag dro jeg innom Hendrix hair og fikk fikset håret mitt, jeg drar på hendrix på pilestredet. Hendrix har de flinkeste frisørene, det er det ingen tvil om! De er virkelig helt utrolig flinke, anbefaler det ekstremt ♥
Jeg synes selv at håret mitt var litt gult før, så vi fikset på det og klippet litt. Jeg er driit fornøyd!

Her er resultatet: 

Frisøren min Jessica, hun er kjempe flink ♥


Hva synes dere? 

 

//Jeg får frisørtimer sponset, men sier 100% ærlige meninger

110613

Hallo!

 

I dag var vi tidlig ferdig på skolen, så da dro jeg en kjapp tur hjem og skiftet før jeg dro til byen for å møte Øyvind, Børda og Yrsa. Vi hang litt i byen før vi stakk hjem til Yrsa, og kjøpte inn masse digg som vi kunne slappe av med i sola. Det er så herlig vær for tiden, endelig har sommeren kommet for fullt i kalde norge også ♥ Jeg må være veldig forsiktig da, fordi man skal ikke ha tattoveringen i direkte sol rett etter man har tatt den, så det er litt kjiptt, men overlever. I-landsproblemer ass! Det har vært en herlig dag, nå er jeg hjemme og er supersliten selvom jeg ikke har gjort en dritt, haha, man blir helt dehydrert av å ligge i sola altså! Her er vertfall noen bilder fra dagen: 
Verdens herligste Yrsa ♥
 

Kjøpte også inn to nye ting når jeg først var i byen://Bikbok

 

Hva har du gjort i dag?

SOMMER

Hallo!

I dag har vi hatt aktivitetsdag på skolen, volleyball spilte vi. Det var drit gøy og vi rulte. Vant ikke alt, men mye. Yeeah!! 2MUA 4 the win motherfucker ♥ Vi sluttet halv tolv, og da dro Vilde, Børda og jeg hjem til meg og chillet i sola. Det er endelig sommervær og jeg har faen meg fått farge av å tæne på terassen. Her er noen bilder; 

Hva har dere gjort i dag?
 

F U C K


LINK TIL GENSEREN (HER)

Ah, Elsker denne genseren og har hatt lyst på den så sykt lenge nå ♥ GIkk med den en gang på skolen, og jeg tror aldri jeg har fått så mange komplimenter for en genser før, haha. Akkurat nå er den til og med på salg; fra 349 til 249kr :) Madlady.se har akkurat nå salg på ekstremt mange varer, og alt sammen er drit fint, elsker denne nettsiden! Så anbefaler å ta en titt innom å se om dere finner noe på salg dere kan klikke med dere hjem. 

 

Hva synes du om genseren?

I LOVE YOU


// MY NEW INK 

 

Hva synes dere?

TRAVEL HELG

Hallo!

 

Denne helgen har det vært bursdager og masse greier, så har ikke hatt så mye tid til bloggen. Men vertfall, på fredagen kom jo Julie til meg i rundt 4 tiden, også hang vi og fikset oss til bursdagen til Endre. Det var kjempekoselig, men hadde selvfølgelig glemt legitimasjon så ble en tidelig kveld på meg. Var likevell redusert lørdagen, men kom meg til byen for å møte Julie og Vilde, og vi spiste lusj på olivia. De har så sykt god mat der! Etter det dro Julie hjem til Skien og jeg og Vilde hang rundt i byen i en timestid etterpå. Var egentlig fast bestemt på å ikke dra ut på lørdagen, fordi jeg hadde sykt mye skole og hadde ikke lyst å ha så mye å gjøre på søndagen, men etter litt overtalelse av Andrea og siden det var bursdagen til kjære Fanny kom jeg meg i finstasen og dro ut selvom. Så i dag har gått til skolearbeid og chilling. Vært skikkelig sliten i hele dag! Men her er noen bilder fra bursdagen til Fanny: 
Endel bilder av meg og Emilie, men synes de var så søte ♥ 

 

Hva har der gjort i helgen?

FANTASTISK

Hallo!

 

Som noen av dere vet var Julie og jeg sammen i helgen. Det er hun som synger i sangen "Supernova" sammen med cir.cus, og hun er helt fantastastisk flink og jeg vil bare dele en sang hun har cover av:

♥ 

 To bilder vi tok før vi dro ut på fredagen! 

 

Hva synes dere om coveret hennes? Sykt bra sant!

DAGENS OUTFIT
Topp & shorts // Urban outfitters   sko // Converse   skjorte // G-star   veske // LV

 

Hva synes du om antrekket?

Hallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits