mai 2014

RUSSETIDENNå er det en stund siden sist, men jeg advarte dere; blir nok ikke så mye blogging i russetiden. Som forsovet nå er snart over, og det GRUER jeg meg til. Jeg er sykt positivt overasket, før russetiden startet gruet jeg meg helt sykt og var sånn "jeg blir jo tvunget til å feste på en buss, hva er greia?" Men fy faen så gøy det er. Døgnrytmen min er jo i en verden for seg selv akkurat nå, legger meg 7 om morningen og våkner 4. Våknet faktisk for en halvtime siden, sykt smud å sove til fem, så er det bare 3 timer til vi skal vorse igjen. Haha! 

De 2 siste ukene har gått så SYKT fort, føler liksom ikke det har vært skole eller noe, bare en 2 ukers lang helg. Skolen blir helt useriøs når man ikke har sovet hele natten og fester hver kveld. Og da kan de lærerene som PLUTSELIG har funnet ut at soving i deres timer ikke er greit, når det alltid har vært innafor før, gå å LEGGE SEG. Noe jeg gjorde når vi hadde fritime på skolen vår på fredag, og dere tror ikke jeg våknet klokka 6 på skolen. HELT ALENE! Det er noe av det skumleste jeg har opplevd, haha. Hvem greier å sove på skolen til klokka 6 lurer jeg på. Trodde jo noen av vennene mine kom til å vekke meg elelr noe, men neida, de trodde jeg hadde dratt hjem. Nok om det! Jeg skulle bare melde inn å si hei til alle dere søte, så er russetiden ferdig om en uke, og da er det normal blogging igjen ♥

 

Har dere vært russ? Og hva har dere gjort i dag?

Hallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits