mai 2013

DRAR UT

Hallo!

 

Denne helgen var Julie i byen, så i dag kom hun til meg rundt 4 så bare slappet vi av og gjorde oss klar til bursdagen til Endre, så nå stikker vi. Haha, kort og presist innlegg dette her, men har veldig dårlig tid :) Hva skal dere i kveld?

KJOLER FOR UNDER 500 LAPPEN


KJOLE 1 HER // KJOLE 2 HER  // KJOLE 3 HERKJOLE 1 HER // KJOLE 2 HERKJOLE HERKJOLE 1 HER // KJOLE 2 HERKJOLE 1 HER // KJOLE 2 HER


KJOLE 1 HER // KJOLE 2 HER // KJOLE 3 HER

ELSKER disse kjolene. Og det beste med det, er at drit mange av dem koster kun 199kr! Noen dyrer også, men kjolene på nelly har en ekstremt rimelig pris, og de er dritfine samtidig. Nå, for meg vertfall, er det 10000 bursdager! Har bursdager fremover alle helgene nesten, og da er det fint å ha kjoler man kan bruke :) 

Noen av kjolene du likte? 

 

QUEEN B

Hallo!

Fy faen, for en kveld i går var. Jeg fikk tak i biletter til Beyonce, og det var fader meg verdt hver krone. Det er det sykeste live showet jeg har sett, noensinne. Og jeg har vært på ganske mange konserter; justin bieber x2,  Nicki Minaj, Drake, Snoop dogg, Rihanna og en til jeg ikke husker hvem var nå, haha. Så dette var den 8'ende konserten min, og desisert den beste så langt. IKKE bli sure på meg Justin Bieber fans, jeg digger Justin Bieber, men jeg mener, det er Beyonce vi snakker om, HALLO!! 

Hun er virkelig perfekt på scenen, koregrafien, stemmen, rompa, klærene, ALT var bare plettfritt etter min mening. Og hun er bare helt rå på scenen. Hun eier hele salen selvom hun bare står stille. Autoritet hun har når hun er på scenen er helt syk, hun har en slags sassy måte og prate og bevege seg på som er så sykt kul. Måten hun kommeniserer med publikum og får dem til å synge, så og si legger seg ned i publikum og tar på så mange hender hun kan når hun går forbi er utrolig å se på. Og ikke minst måten hun snakker med publikum på, herregud.. "heeey mrs Carter", jeg døde.

Man ser hun elsker å være på scenen og gjør det hun er født til å gjøre. Beyonce tilhører scenen, det er det ingen tvil om. Og uansett hvor mye hun danset og hoppet, var vokalene helt perfekte. Jeg har så utrolig mye respekt for den dama. Og jeg har jo vært fan i mange år. Jeg har en ting med å se live shows til Beyonce, så jeg har sett så og si alt man kan se av henne som finnes på nettet av det, og å da få se henne live var helt ubeskrivelig. Hun er forbilet mitt, jeg virkelig forguder henne og det var helt fantastisk i går. 

Liker dere Beyonce? Og hvis du var på konserten, hva synes du? 

Har noen beyonce?!

Jeg er DESPERAT!! Har noen beyonce bilett? I så fall ta kontakt på fannyb.blogg@hotmail.no

VÆÆR SÅ SNILL!!
Hvis du har bilett du skal selge ta kontak på: fannyb.blogg@hotmail.no

SUMMER IN NORWAY

Hallo!

 

I går var det FANTASTISK fint vær her i Oslo, så da fant jeg ut at jeg ville komme meg ut. De andre dagene når et har vært strålende vær har jeg bare sittet inne, og nå tenkte jeg det var på tide og faktisk nyte den deilige sola. Så jeg ringte Andrea, Hanna og Benny og avtalte en liten picnik på ekebergsletta, haha. Vi bestilte masse sushi, kjøpte brus og chips og tok med et stort teppe og satt oss ned. Det var kjempe kos ♥ Var ganske dårlig siden det var dagen derpå, men ble mye bedre av å komme meg ut litt. Vi satt der i rundt 3 timer og hygget oss! 
Verdens beste venner ♥Andrea og Benny hadde med Catch, siden det allerede var to ganske så ville hunder med besttemte jeg meg for å la Daysi være hjemme, hadde blitt så sykt mye styr. catch og Daysi er ikke verdens beste venner, haha. 


Ah, i dag er det jo fint vær men ikke like fint. Måtte hjem fra skolen i dag pga. at jeg var så sykt dårlig, og når jeg kom hjem bare sovnet jeg i 5 TIMER! Kommer aldri til å sovne i natt :( 

Hva har dere gjort i dag? 

NEW DESIGN

 

ENDELIG har jeg fått meg et nytt design, det var faen meg på tide! Haha, har hatt dette designet i evigheter nå og er dritt lei. Men som sagt har jeg fått nytt, laget av den fantastiske CECCE:Hun er den flinkeste til å lage design, og lager til de fleste på topplista! Herregud så talentfull, elsker det nye designet mitt ♥

 

Hva synes dere?

latest instagram@ fannyba 

 

Hva er din instagram så jeg kan sjekke den ut? 

L O V E
// TANK - SOLD OUT (SHEINSIDE

// GENSER - HER// CARDIGAN - HER

 

ELSKER tingene SHEINSIDE sendte meg ♥

Hva synes dere? Hva likte dere best?

NEW SHOES


// Converse 

// Toms
LOVE IT ♥

Har ønsket meg burgunder røde converse og militærgrønne toms en goood stund nå, så fikk jeg de som en liten vårgave av pappa, verdens herligste far! Gleder meg til å gå med de til shorts når det kommer varmere tider, noe jeg håper kommer ASAP.

 

Hva synes du om skoene? 

SPRØSMÅLSRUNDE

Nå har jeg ikke blogget så flittig på en god stund, så dere lurer kanskje på litt av hvert? SPØR I VEI


Hva lurer du på?

GÅRSDAGENS OUTFIT
Bukse // Acne   topp // zara   sko // jeffrey campbell   topp & skjorte // zara   chain // new yorker 

 

Hva synes dere?

INSPIRED AGAIN

Hallo!

 

Jeg har hatt en vill tørkeperiode på rundt et halvt år om ikke lenger med bloggen, men nå er jeg inspirert igjen. Etter flere måneder med bare revy, joggeklær og usminketede hverdager gikk jeg over i en "ferdig med revy har ingen ting å gjøre med livet mitt" deppa periode som gikk over i en "jeg orker faen ikke å ta på meg sminke eller fine klær" periode som gikk over til en "faen, jeg vil kle på meg fint men har faen ikke noen klær" periode og sånn fortsatte det faen meg. Har hatt null inspirasjon til å gjøre noe som helst men nå er jeg ferdig med det. Har bestemt meg for å ta tak og gjøre noe med livet mitt. Akkurat nå gjør jeg virkelig ikke en dritt, ser på paradise hotel seson 4 og spiser dritt, det er så og si det livet mitt dreier seg om akkurat nå. Haha, blakk som en fjær er jeg også. "Men fanny en fjær kan jo ikke være blakk, fordi de er jo ikke mennesker" HOLD KJEFT. Jeg er blakk som en fjær og det er ikke rart å si. 

 

Med alt dette snikk snakket, eller trykk trakket som jeg heller vil kalle det fordi jeg snakker ikke jeg trykker jo faktisk. Er det også plutselig rart å si nå? Nei. Så er det jeg vil frem til at jeg har blitt lei av å være en blakk, stygg, usminket, lat, umotivert jævel og trakker nå over i den lyse perioden som jeg kaller sommer. Mye sol, mye varme, og mye lys, men jeg overlever. Selvom jeg blir sliten av det. "Fanny, man kan ALDRI klage over at det er sol i Norge!!" Jo, jo det kan man. Vertfall når man har mista brillene sine og bruker all sin styrke på å myse mot fittesola som aldri slutter å skinne. Kødda, elsker at det er sommer. Nå ble det mye rart, men jeg avslutter med å si: IM BACK BITCHEZ. Som jeg avslutter dette innlegget med før jeg finner på enda med tull å skrive, fordi: AINT NOBODY GOT TIMA FO DAT! 

noen bilder jeg tok med verdens beste -> BASSA <-  ♥

Hallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits