april 2014

METROPOL 2014

Sang selvfølgelig på konseptlåten vår, FØLG OSS PÅ FACEBOOK HER!! ♥

 Hva synes du om sangen? 

GOD PÅSKE

Da har jeg tatt meg påskeferie, og med det betyr det at jeg rett og slett ikke har gjort en dritt de siste dagene. Untatt to dager med fylla, hvor den ene var litt mer intens enn den andre. Med det mener jeg selvfølgelig at det var endel mer drikke på den ene. Har rett og slett ikke hatt noe å skrive om de siste dagene, hvis ikke dere synes det interesant å lese om mine dager som er tilbragt i senga med pepsi max og modern family? Tenkte meg det. Rett etter dette er det jo også russetid (RT!!!!) så da skal jeg prøve å oppdatere bloggen så mye jeg kan mellom festingen og spyingen (med understrek på spying, jeg gruer meg..) Men alt i alt har ejg hatt en veldig rolig (ensom) påske, sammen med meg selv. Siden begge foreldrene mine har forlatt meg i oslo. De har vært deilig (ensomt) det. Neida, kødda. Det har vært ganske smud å bare slappe av hele påskeferien :) 

Hva har derte gjort denne påsken?

 

STEM OG VINN GAVEKORT TIL EN VERDI AV 1000 KR PÅ NELLY

musikkprodusenten Martin Tungevaag som har laget låten Snow Crystals 2013 som jeg vant med i fjor, er nominert til årets russelåt med låten Wicked Wonderland i år. I den anledning kjører jeg i gang en konkurransen som går ut på at alle som stemmer på den låten er med i trekningen av et gavekort fra Nelly til en verdi av 1000,-. Alt man trenger å gjøre er:

1. Trykke på den linken HER

2. bla ned på nettsiden og trykke stem på "Wicked Wonderland 2014"

3.Kommenter under her etter du har gjort det, med både fullt navn og mailadresse

 

Her er sangen:

 

Man kan stemme på låten én gang i døgnet og hver gang du har stemt kan du kommentere på nytt. (Man kan stemme med både laptop, ipad og mobil hver dag, noe som gir 3 stemmer pr døgn). Dette betyr desto mer du stemmer, desto større sjanse er det for at du vinner :) Vinneren blir trekt 25. April og vil få tilsendt gavekortet fortløpende etter det!

 

Har du stemt enda?

DAGENS OUTFIT


//bukse - dr. denim   sko - converse   briller - gina tricot   skjorte & jakke - weekday   veske & ringer - H&M 

 

Hadde innstudering i dag, og gruppa mi fikk 6! Så det var kjempe gøy. Fikk ikke blogga i går fordi jeg var i byen hele dagen og så på fossrevyen på nathionalteateret etterpå. FY FAEN FOSS, for en revy, fantastisk ♥ Ellers har det ikke skjedd så mye i dag, dro en super kjapp tur til byen og fikk med meg vesken og ringene fra H&M jeg har på bildene med meg hjem. 

Hva har dere gjort i dag? Og hva synes dere om antrekket?

INNKJØP


// basic t-skjorte, bluse (som er i et helt sykt fint stoff man ikke ser på bilde) og shorts fra weekday // foundation og primer fra mac// parfyme fra juicy som jeg fikk av kjæresten til mamma. Så ikke innkjøp da, men ny er den :) 

 

Ikke sånn veldig mye, men blogget om det likevel jeg :) Var i byen for 2 dager og fikk med meg en del fine enkle ting hjem. Sykt fornøyd med shortsen, den er virkelig bare helt nydelig! Ellers har jeg hatt en vanelig skoledag i dag, og kom hjem for ikke så alt for lenge siden. Skal se en episode av modern family så skal jeg begynne å øve sosiologi, har en ganske stor prøve i morgen :( Hater å øve til prøver, er skikkelig dårlig til det. Men men, siste året nå så det er bare å ta tak og få det unnagjort. Herregud så mye jeg gleder meg til å bli ferdig, det blir så jævelig digg!!!! No more school. Jeg bare greier ikke helt hele skole greia, er ELENDIG til å følge med i timen, greier ikke øve på prøver og gjør ikke lekser. Haha, neida, så dårlig er jeg ikke. Men jeg begynner vertfall å bli skikkelig lei, og gleder meg sinnsykt til det er ferdig ♥

Hva synes dere om innkjøpene? Og hva har dere gjort i da? 

ROOM DETAILS//Driver å fikser rommet mitt hos pappa, det er ikke ferfig enda men det begynner å se sykt fint ut ♥ Tenke å bare vise noen detaljer fra rommet så langt. Det er så enkelt og fint, og med masse klær i hele rommet. Akkurat som jeg liker det, haha :) 

 

Hva synes dere om rommet så langt?

DAGENS OUTFIT
// Bukse - dr.denim   sko - converse   olaskjorte - topshop   ruteskjorte - G-star   briller - gina tricot   veske - LV

 

Hva synes du?

 

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hva har du tenkt å gjøre etter videregående?  Etter videregående har jeg tenkt å ta et år fri og flytte for meg selv. Nå har det seg sånn at moren min flytter til London, så jeg overtar leiligheten allerede rundt juli. Kan ikke begynne med å forklare hvor mye jeg gleder meg! Skal flytte med en vennine som heter BL ♥Er du singel? Ja... :( 


Ser du opp til noen? I så fall, hvem? Når det gjelder musikken ser jeg ekstremt opp til Beyonce og Adele. De er mine to store forbilder, og jeg forguder nesten alt de gjør. Når det gjelder mote ser jeg ikke opp til folk, men jeg blir inspirert av måten de kler seg, akkurat nå bare digger jeg stilen til Angelica Blick!


kan du komme oftere med outfitbilder? du har sykt kul stil! Det kan jeg, og tusen takk :) 
Hva slags skole og linje går du på? Og hva gjør du på fritiden? :) Jeg går på manglerud musikklinje. På fritiden henger jeg med venner, trener og ligger i senga å ser på serier 80% av tiden. 


Hei! Lurer på hvordan du stiller deg til homofili, når det gjelder rettigheter? Kunne du vært sammen med ei anna jente? :) Jeg mener at alle skal ha like rettigheter uansett seksualitet. Seksualiteten er noe biologisk, og at man skal bli nektet å gifte seg med noen man elsker er idiotisk.  Heldigvis er norge et veldig bra land når det gjelder rettigheter og seksualitet så det skal vi være veldig glad for :) Jeg er hetrofil så tror nok ikke jeg kunne vært sammen med en jente!


Kan du fortelle litt om revyen? Savner du det? Er du skuffa over å ikke bli nominert til beste skuespiller? syns du var kjempeflink og fortjente å bli nominert! :) Revyen var helt fantastisk, virkelig noe alle som går på vidregående må være med på! Revy, vertfall for meg, er det mest fantastiske som har skjedd med meg. Jeg var ganske langt nede når jeg meldte meg som skulespiller for første gang for 2 år siden, og revyen hjalp meg så sykt mye. Revyen forandret meg på en sykt positiv måte, og alle rundt meg la merke til det så det var helt sykt deilig. Jeg savner det selvfølgelig, og skulle ønske det var revyperiode under hele skoleåret! Jeg er abselutt ikke skuffet over det, og tusen takk :) 


(bilde lånt fra http://mariuskaniewski.wordpress.com, og JA jeg vet jeg sjeler) 

Hvor ser du deg selv om 5 år? AAAANER ikke, jeg er en person som bare tenker en dag fremover. Men håper jo jeg jobber med musikken. 


Beskriv stilen din med 3 ord? Jeg kan ikke beskrive stilen min med 3 ord, fordi stilen min forandrer seg fra dag til dag. Men det som er mest normalt for meg å gå med er sort bukse, oversized kåpe og røde lepper. 
Hvor kjøper du mesteparten av klærne dine? Weekday, monki, river island, topshop og H&M Hvordan går det med deg for tiden? Det går veldig bra med meg for tiden, noe som er sykt deilig!Har du noen uvaner? Fuck, den er vanskelig. Har jo sykt mange rare ting jeg gjør, men vet ikke om det kan kalles uvaner? Alle vennene mine sier jeg er den personen som sitter mest på mobilen når jeg er med folk, og jeg har en tendens til å prate ALT for mye i situsjoner hvor jeg ikke burde prate så mye. Det er bare 2 av dem, hvis dere hadde spurt vennene mine hadde de nok nevnt 10000 rare ting jeg gjør, fordi jeg er den personenen som gjør alle de rare tingenene andre prøver å unngå å gjøre. :( 


Hvem vil du si at du ble mest knyttet med under revyen? Ble knyttet helt sykt med alle skuespillerene og instruktørene, men hvis jeg skal nevne en må jeg si min fantastiske instruktør Frida ♥ Love you! 


Fine revygjengen + ei litta nissenskuespiller og - en skuespiller fra manglerud (Pauline) 

Tenker du på å ta flere tatoveringer? Har en spesiell tatovering i tankene akkurat nå som jeg skal ta med en gang jeg får råd til det! 


Kan du ha et innlegg om tatoveringene dine; tanken bak, smerten o.l? Har jo en tanke bak begge tatoveringene mine, det er en grunn til at jeg har dem :) Og smerten er virkelig helt jævelig! Nå har jeg jo tatt det to steder som er kjent for å være veldig vonde, og den første jeg tok var jo på ribbeina som er sagt at er den værste plassen. Men ja, det er grusomt vondt! 


Du har forandra deg så mye er du emo? ............................... NO

 

Er det noe mer du lurer på? Har tenkt å ha sånn "svar på ukens spørsmål" greie, så bare å spørre om hva som helst :) 

 

TRENGER INSPIRASJON

Herregud, jeg kjenner nå at det er lenge siden jeg har gjort dette her. Føler alt jeg skriver er så kjedelig, og derfor hadde det hjulpet sykt om dere kom med tips om hva dere vil lese om. Vil dere ha innlegg med mye tekst eller bare bilder? Hva er det dere helst vil ha mest av? Er det gøy med outfit bilder? Vil så veldig blogge, men akkurat nå føler jeg ikke at jeg får det til i det hele tatt. Haha, blir helt gal. Også er det liksom det med å komme tilbake til rutinene med bloggen. Huske kameraet hver dag, noe jeg glemmer hver dag. Gjøre noe gøy å huske og ta bilder av det, noe jeg alltid glemmer når jeg gjør noe som er bloggverdig. Men men, dere må bare holde ut. Og hvis dere kunne kommet med litt ideer om hva dere vil lese om hadde det vært supert, fordi det er jo dere som skal lese den så deres mening er jo viktigst ♥

 

Dere kan skrive hva dere vil. Jeg vil bare kunne blogge mer, for nå blogger jeg kun 1 gang om dagen og det er kanskje litt lite! Men for at jeg skal kunne blogge mer må jeg få deres hjelp :) 

Hva vil dere at jeg skal blogge om? Alle tips hjelper ♥

OUTFIT


// Bukse - bikbok   genser - ?   sko - paris   skinnjakke - micheal kors   leopardprint jakke - monki 

 

Hva synes du?

Mardou&Dean//Var på et event på Mardou&Dean forleden med en venn av meg som heter Jakob. Der fikk vi se den nye kolleksjonen deres som bare var helt amazing. Ble forelsket i en pelsjakke som var litt for dyr, men herregud så fantastisk. Vurderer å spare opp penger til den altså! Det er den jeg står å ser på på øverste bilde. Klærene deres er utrolig fine, og de har noen basicplagg som bare er helt sykt fine :) 

 

Hva har dere gjort i dag?

ALL BLACK EVERYTHING
// Bukse - bikbok   topp - nelly.com   kåpe - weekday   briller - rayban   boots - Paris

 

Sorr for ikke blogging før nå men har hatt en super travel dag! Blogges i morgen :) 

Hva synes dere om antrekket?

SPØRSMÅLSRUNDE
Mange spurte om en spørsmålsrunde, så spør i vei. 

Er det noe du lurer på?

FIKSET HÅRET

Håret mitt var jo ikke spesielt fint klippet, siden for det første hadde jeg klippet det selv og for det andre klippet jeg det med en rusten dårlig saks. Så da dro jeg til hendrix hair i går å min fantastiske frisør Jessica fikset det for meg ♥ Er kjempe fornøyd, hun har både farget og klippet det. 

Hva synes dere om håret nå?

GÅRSDAGENS OUTFIT
// Bukse - acne   genser - weekday   boots - Random butikk i Paris   jakke - weekday   clutch - New look   briller - Ray Ban

 

Hva synes dere om antrekket? Og hva synes dere om det nye håret? 

Hallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits