april 2013

I LOVE

.... Iggy Azalea 

Er det en jeg virkelig digger akkurat nå er det denne råe dama! Hun er så jævelig fet. Elsker attetuden, utsene, stilen og sounden på musikken hennes. Akkurat når er Work min desidert favorittsang: 

 

Og den stripped versjonen av sangen er også helt fantastisk: 

 

 

Hva synes du om Iggy Azalena? Har du hørt om henne før?

MY MAKEUP

Dette her er sminken jeg bruker til dagelig, bruker SELVFØLGELIG ikke alt sammen på en vanelig dag, men bytter litt om. Noen ganger har jeg dipliner, andre dager har jeg rød leppestift. Men det er denne sminken jeg har i den daglige sminkepungen min, hvis det gir mening? Haha. 

 

Ansikt:


Foundation // Glo minerals (HER)

Elsker denne foundationen her, den dekker perfekt! Den er ganske tykk, men jeg tar ikke så mye så blir det sykt fint og den ser helt naturlig ut.

 

 

id pudder // fargen medium  sjokoladepudder til høyre // HER   sjokoladepudder venstre // HER 

Id pudderet bruker jeg istede for foundation noen ganger. Sjokoladepudderene har jo vært mine favoritter i LANG tid, og anbefaler det virkelig til alle. Det til venstere er ganske nytt og er melkeskjokolade, som betyr at det er litt lysere enn det normale sjokoladepudderet. Det jeg liker best med sjokoladepudder er at det faktisk smaker sjokolade, haha. Også har det en dødsfin naturlig farge, og holder hele dagen. 

 Blush // The balm - cabana boy (HER) 

Denne blushen har jeg brukt ganske lenge nå, og er den blushen jeg er mest fornøyd med. Har ganske mange andre, men bruker alltid denne. Den er en kjempe fin rosa/bepeach farge som tar seg utrolig godt ut på kinnbena. Den er ikke for sterk eller svak. Jeg er jo avhengi av blush og bruker det alltid, og dette er min desidert favoritt!

 

 


Concealer venstre // Glo mineral (HER)    Concealer høyre // Glo mineral (HER) 

Jeg bruker som oftest den til venstre til urenheter i huden, fordi den kan jeg blande ut og gjøre mørkere. Og den til venstre bruker jeg under øynene. Dekker perfekt! 

 


1. Kabuki brush // Too facced (HER)    2. kabuki brush // nilens jord (HER)    3. Pudderkost // Id bare minerals   4. pudderkost // Nilsens jord (HER)    5. Foundationkost // Nilens jord 

Blander litt på too faced og nilens jord børstene, men bruker mest den fra nilens jord. Pudderkosten fra id bruker jeg selvfølgelig til id pudderet, og pudderkosten fra nilens jord bruker jeg til blush og noen ganger pudder. Sist men ikke minst bruker jeg selvfølgelig foundationkosten til foundation, men synes det er bedre å bruke henda! Elsker spesielt pudderkosten fra nilens jord og kabukibørsten fra nilens jord ♥

 

ØYNE/BRYN:


Dipliner // Barry M   eyeliner // Glo minerals (HER)

Denne diplineren er den beste jeg vet om, kjøpte min på topshop for EVIGHETER siden, og den er snart tom så må finne et sted de selger akkurat denne. Har kjøpt ny fra et annet merke men den kan ikke sammenlignes med denne fra barry M, i love it! Og eyelineren er drit bra, alt fra glo er dritbra. 

 Øyenbrynspudder, kost og napper // Glo minerals kittet HER

Hvis du vil ha perfekte øyenbryn, er dette svaret. Har aldri hatt så fine øyenbryn som med dette kittet! Det har jeg skrevet før og, men jeg har serr prøvd alle sånne penner og shit, ingenting kan sammenlignes med denne, det er dritbra. 

 Mascara 1 // Nilens jord (HER)   Marcara 2 // loreal

Elsker mascaraen fra loreal, den gir perfekte lyevipper, så det er den jeg bruker mest. Men den fra nilens jord er nesten like bra. Har vanseligheter med å finne bra marcaraer, men disse to er favorittene mine! 

 

LEPPER: 
1. YSL   2. KIKO   3. Mac   4. MAC   5. biotherm 

 

Bruker du noen av den samme sminken som meg? Hvilken sminke bruker du? 

 

 

RED LIPS AND GOLDCHAIN 

Hva synes du om bildene? 

JEG VANT!!

Hallo!!

 

Jeg er virkelg så glad, har visst det en stund og det har vært ute på nettet, men jeg har ikke sagt det til dere enda: SANGEN MIN VANT ÅRETS RUSSELÅT PÅ MP3.

 

 Ahhh, tusen takk til alle som stemte, har trukket vinner og sender mail til deg nå :) Dette er virkelig helt fantastisk, setter så stor pris på alle som stemte på meg, dere gjør meg glad ♥ Med det kan jeg også fortelle at jeg har spilt inn enda en russesang: 

 

 

Spaced out 2013 - id16 feat. MEG, haha. 

 Håper alle har hatt en super søndag! 

Hva synes dere om den nye sangen? 

LUCKY

Hallo!

 

På onsdag var, som sikkert mange av dere fikk med dere, Andre og jeg på Justin Bieber konsert. Og vi hadde vært så heldige at vi hadde fått tak i Meet and greet biletter. NEI, ikke sponset eller noe sånt dritt, vi BETALTE, mye penger. Så jeg orker ikke høre ett ord om hvordan vi bloggere får servert alt vi vil på sølvfat, fordi det er masse bullshitt som provoserer meg helt ekstremt å høre. Ja, vi får mye fordeler, men skal vi IKKE ta de fordelene i bruk fordi dere blir sure på grunn av det? Tenk deg selv i samme situasjon, og hvordan du hadde handlet så gidder jeg å høre på det du har å si. 

 

Vertfall, vi hadde planlagt å komme oss til arenaen rundt 12, men siden begge hadde på alarmer fra klokka 8 til klokka 10 hvert femte minutt og INGEN av oss våknet av det ble vi litt forsinka, vi måtte jo fikse oss ganske bra siden vi skulle møte justin bieber. Haha! Så vi dro bort til telenor arena rundt 1, og fikk solgt vår gamle bilett og fikk de nye. Så var det bare å vente, vi gikk ikke i køen fordi vi skulle jo på M&G så det var veldig deilig å slippe. Rundt klokka halv 4 ble vi veiledet bort og inn i arenaen til et rom vi skulle vente, der ventet vi en timestid før vakten sa at Justin hadde kommet. Deretter gikk vi et annet sted og sto i kø for å få ta bilder. Det var driiit nervepirrende å stå i den køen, og når vi slapp inn forbi teppe forsto jeg ingenting når Justin sto rett foran meg. Det var helt vilt assa. Så ble vi dyttet av vaktene, bildet ble tatt, og det var over på ca. 5 sekunder. Og si at jeg synes det var litt skuffende synes jeg jeg burde få, jeg er verdens heldigste som faktisk FIKK møte han osv. Men han kunne i det minste smilt? Han så nesten syk ut der han sto, halvsvett og trist. Han så vertfall langt fra glad ut. Han så helt utslitt ut. Men jeg forstår vel det, han kjører jo på mer enn noen annen 19 åring i denne verden. Og jeg gir han full ære for det, og jeg har ekstremt stor respekt for han og alt han gjør. Her er bildet: 

Haha, ikke det beste bilde av meg. Og jeg turte så vidt å ta på han fordi vaktene var så syykt sure, så turte ikke ta han i hånda eller noe. Haha! Men har vertfall et bilde da. 

 

Etter det gikk vi inn i arenaen og helt frem til diamond circel, som er det nærmeste. Konserten startet ikke før halv 10 med en opening act som var en liten gutt som løp rundt å sang på et eller annet rart språk. Men da Justin kom ut var det noe helt annet. Folk kan si hva de vil om han, men å preforme er noe han kan! Han har en helt vill utstråling på scenen, og han er virkelig flink. Han imponerer meg så sykt når han danser som faaaaen, og etterpå står han helt rolig å synger akustisk uten å være andpusten en gang. 

Hvis du var på konserten og tok bilde med meg, send det gjerne til: Fannyb.blogg@hotmail.no ! 

 

Var du på konserten? I så fall hva synes du? 

HAR DU LYST PÅ JUSTIN BIEBER BILETT?

Hallo!

Jeg og Andrea selger bilettene våre som er til konserten i morgen siden vi har fått tak i bedre biletter :)

Minsteprisen er 1500kr pr. Bilett og det er golden cirkel! Om du er intresert ta kontakt på: fannyb.blogg@hotmail.no

Hvis du skal ha bilettene må du ha mulighet til å møte oss i byen i morgen så vi kan utveksle penger og biletter :)

Har du lyst på bilett? Ta kontakt :)

LOST PICTURES

Hallo!

Det er alltid masse fine bilder jeg tar som aldri blir vist på bloggen, det synes jeg er så dumt! Derfor fant jeg masse fine bilder fra spania som aldri ble lagt ut:

 Ahhhh, savner Spania så syyyykt :( Varme og alt! 

 

Hva synes du om bildene?

Vil du være med på vår VIP-liste?

Hei!

I forbindelse med vår Russebuss 2014 har vi gjort en del markedsføringsarbeid for ELIXIA Ullevaal og ELIXIA Bjørvika. Vi har nå fått anledningen til å opprette en VIP-Liste. Ved å stå på denne listen vil ELIXIA gi DEG et eksklusivt tilbud enten du velger å trene på et eksisterende ELIXIA senter eller vente til ELIXIA Ryen åpner. Du vil også få en invitasjon til et event der det blir utdelt gaver i form av treningstøy, bagger m.m.

Vi er ute etter navn, nummer og epostadresser til de som med stor sikkerhet vil begynne å trene på ELIXIA Ryen. 

Sender du en mail til trond.lid@elixia.no med overskriften ?Russebuss 2014? blir du ikke bare satt opp på VIP-listen, men er også med i trekningen av et års gratis medlemskap og 10 klipp med personlig trener. Del gjerne dette med familie, venner og bekjente slik at alle får muligheten til å oppleve det beste treningsbransjen har å tilby!

NOMINERT TIL ÅRETS RUSSELÅT PÅ mP3

Hallo!

 

I dag fant jeg ut noe, jeg er nominert til årets russelåt på mp3. Og da lurte jeg på om dere kunne stemme på meg! HER!!! Har blitt nominert med sangen snow crystals som er laget av fantastiske Martin og skrevet av like flinke Julie! Hadde satt så utrolig stor pris på det, og med dette setter jeg i gang en liten konkuranse, når dere har stemt på meg kan dere kommentere på dette innlegget. Vinneren får en kjole fra Nelly og sminke fra makestyle. 

 

 

Dette er sangen, så det dere må gjøre da er å:

1. Stemme på Snow Crystals 2013 HER

2. Skrive kommentar på dette innlegget når det er gjort, med navn + mail så jeg kan sende mail når jeg trekker vinneren. 

3. Vinneren får en kjole fra nelly og sminke fra makestyle, viser dere premien i neste innlegg :) 


Masse tommel opp, peace og peking til dere som gjør det fra denne kule jævelen med shadza på inne. 

 

Har du stemt?

 

PS: Det går ann å stemme en gang hver DAG!! GOGOGOGOGO PEPZ

LATE SØNDAG

Hallo!

Søndag, i mine øyne, er den ultimate slappe av dagen. I dag har jeg virkelig ikke gjort en dritt, kun ryddet opp i leiligheten til mamma kom hjem så jeg skal fortsette å få være alene i helgene! Haha :) Ellers har jeg bare daffet rundt i hettegenser og NO PANTS, sett på dritt tv på mtv og spist sushi. Perfekt søndag! Men nå tenkte jeg at det var på tide å gjøre noe med livet mitt, så ringte opp my long lost friend, Yrsa, som har vært i Australia i 9 måneder og er ENDELIG tilbake. Så jeg skal møte henne og min kjære homse Henrik i byen. Blir GØY! Så nå har jeg bare igjen å pusse tenna så er jeg good 2 go, alltid tegn på en produktiv dag når du pusser tenna ti på halv åtte. 


Genser // mango   bukse // zara   skjerf // beck søndergaard   jakke // Zara   Smykke // New yorker   veske // zara 

 

Orka å kle på meg, sminke meg... Da er det faen meg nok, håret får bare være sånn det er. Synes det er jævelig sjarmerende med dott på hue jeg! 

 

Hva har dere gjort i dag?

SISTE OUTFIT FRA SPANIA


Kjole // Zara   Cardigan // stradivarius   clutch // Primark   sko // DNA 

 

Hva synes dere om  antrekket? 

JEG HATER - PART... Husker ikke

... Folk som kommenterer dritt (slemme kommentarer) mange ganger etter hverandre, med forskjellige navn. Jeg kan se ip adressen altså Mia, Helene, Pia og Maren, jeg vet at du er samme person. Jeg vet ikke om du sliter med identitetskrise eller hva greia er, men ikke la det gå ut over min blogg. 

 

... At kaffemaskiner faktisk ALDRI funker! Er det bare jeg som har det sånn, men serr. Alle stedene jeg har jobbet typ dugnad eller noe, og jeg har DRIT lyst på kaffe, så er det kaffemaskin og når jeg trykker på knappene kommer det bare ut vann. NEI, jeg vil ikke ha VANN, jeg vil ha kaffe faen. 

 

... Folk som må dokumentere alt de gjør på facebook. Det er flott at du leser tusen strålende soler mens du drikker chai te, men jeg vet ikke hvor mye jeg bryr meg om det. Jeg vet ikke hvor mye noen andre bryr seg om det heller. Også du som nettop har gjort ferdig skolestilen din og ligger å slapper av i senga di etter 5 timer intensiv jobbing. JEG BRYR MEG IKKE. 

 

... Når det begynner å snø. Facebook og instagram når det begynner å snø, brude jeg heller si.. "DET SNØØØØR!!!" Ja, ja det er helt sant. Det snør. Og selvfølgelig, etter 10 minutter av spamming med hvordan det har begynt å snø kommer det jeg hater mest: "JA, vi ser at det har begynt å snø, slutt å spam om det nå." Også til slutt da, når det spammet har vart i en times tid. "JA, dere som er irritert over at folk sier at det snør, dere er like irriterende" ! Og sånn fortsetter det faen meg. 

 

... Dette er til alle dere jenter, gutter og alle andre. Dere TRENGER ikke tagge det hver gang dere enten er på sats, elexia eller har trent noe annet sted.

 

... Grenade av Bruno Mars. Hatet mitt for den sange tar aldri slutt. Blir irritert bare av å tenke på den. Slutt å spill den på radioen vær så snill, den er så gammel og jeg blir aldri kvitt den. JEG HATER DEN. 

 

... Jasså du liker Asap Rocky og er sykt hipster og digger hip hop musikk du. Vær så snill, snakk 10 minutter til om det, for du har sikkert sykt mye mer å si om hvodan du begynte å like Kendrick Lamar lenge før han ble kjent og at mixtapene til Wiz Khalifa før han ble kjent er bare MYE bedre enn den mainstream musikken han lager nå. Du har jo bare snakket 20 minutter om det allerede, jeg er fortsatt sykt intresert i alt du har å si. 

 

... Inndirekte tweets. Jeg vet ikke hvem du snakker om, og sikkert ingen av de andre followersene dine heller, så det er ikke kult og ingen forstår hva du snakker om. "Hvis du gjør det en gang til, så lover jeg at det kommer til å gå galt" "Alt du sa var løyn, nå er jeg så sykt lei".  Inndirekte greier er teit. Ferdig. 

 

... Når jeg mister noe, og det spørsmålet jeg får mest er selvfølgelig "ja, men hvor hadde du det sist da?" HADDE jeg visst det, HADDE jeg ikke lett. 

 

... TAG THIS PICTURE IF...... HOLD KJEFT. 

 

... TAG SOMEONE WHO...... HOLD KJEFT. 

 

... YOU WILL SHIT BRICKS WHEN YOU SEE IT... HOLD KJEFT. 

 

Er du enig? Hva hater du? 

OUTFIT FROM SPAIN


Bukse, smykke & topp // zara 

 

Har endel bilder fra Spania jeg ikke har lagt ut enda, så det blir noen flere innlegg derfra, men det kan vel ikke skade!

Hva synes dere om antrekket? 

GO-KARTS

Hallo!

 

Vi kom hjem fra Spania i går, og det var seriøst det kjipeste i verden. Turen var HELT fantastisk, har ikke hatt bassetid på en god stund og det var såå gøy med beste stumpen min ANDREA

 

En av dagene dro vi på go-kart, det var driiit gøy. Jeg har gjort det et par ganger, men andrea hadde aldri gjort det før. Jeg elsker det, det føles som man kjører drit fort når man sitter så langt nede. Aahhh, jeg elsker det. Speeda så fort og kræsja i så mange at en av dudene som står rundt på siden av banen måtte si ifra til meg at jeg måtte slappe av, haha. Blir bare drit gira og får sykt vinner instinkt. Knuste alle, lover. 
Angret endel når jeg satt der, haha. Alt jeg tenkte var; "JEG KOMMER TIL Å DØ. Jeg skal ikke kjøre fort, da går det fint." Med en gang jeg kom ut på banen var det full gass resten av tiden, haha. 

 

Har dere kjørt go-kart før?

ANTREKK


Skjørt // modekungen   topp // mango   briller // rayban 

 

Hva synes du? 

Hallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits