mars 2014

DA ER DEN DAGEN KOMMET

Hallo!

Jeg har gledet meg endel til å endelig kunne blogge igjenn. Grunnen til at jeg har vært så lenge borte er som sagt revy, og etter den var ferdig har jeg brukt endel tid på å hente meg igjen. Etter revyen var jeg helt utslitt, og det er så sykt deilig å kjenne at man er tilbake til det normale igjen. Revyen i år var super gøy og helt ekstremt slitsomt! Kan legge ut bilder og kanskje noen filmer av den hvis dere vil se :)

Men ja dere, jeg er tilbake. Og det er lenge siden jeg har vært så inspirert til å blogge som jeg er nå! Denne lille revyperioden har forandret meg ganske mye på en veldig positiv måte, jeg er så sykt klar for å blogge igjen at jeg blir helt gal. Alt jeg har tenkt på den siste tiden er bare hvordan jeg skulle starte, hva det første innlegge skulle handle om, hvordan bilder jeg skulle ha osv. Og ja, haha, jeg har virkelig gledet meg. Det gjør meg sykt glad å endelig kunne kungjøre at nå er på'ån igjen, og nå på ekte. Med det fine være og det nye medlemskortet mitt på treningssenter kan jeg herved kunngjøre at THIS BITCH IS BACK ON TRACK. Ja, dere leste riktig, jeg har fått meg medlemskap på treningsenter. Første gang noen sinne, og jeg er stolt av meg sjæl. hvem skulle trodd det? Nå er det bare den slitsomme delen igjen da, nemlig det å faktisk trene.  Jeg er ikke helt den treningstypen, jeg liker ikke å pushe meg selv og jeg liker heller ikke å spise sunt. Men vi får se hvordan dette går, sånn som det går nå (etter en treningsrunde) spår jeg en lys (mørk) fremtid. Men herregud, hvem vet, kanskje jeg overrasker. Som sagt er det LENGE SIDEN SIST ♥ Og jeg kan vel kanskje fortelle litt om hva som har hendt siden sist:

 

 ♥ Jeg har klippet håret kort. SELV! Eller det er kanskje ikke så kort for dere, men for meg er det veldig kort. Jeg har aldri hatt kort hår før, men plutselig en dag lå jeg i senga og tenkte bare "fuck dette dritt håret!" Så da fant jeg frem saksa og klippet av håret mitt selv. 

 

♥ Ble NEVNT i anmeldelsen av revyen vår i aftenposten, hva skjeeeer!!!

 

♥ Jeg har fått medlemskort på treningsenteret 24 fitness som allerede nevnt. Anbefales btw, drit billig!

 

♥ Jeg har ikke skaffet meg trafikalt grunnkurs enda. jeg tenker at det kommer med åra, man kan ikke bli voksen med en gang. 

 

♥ Jeg har fylt 19 år. Bare et år (litt over 9 måneder) igjen som tenåring. 

 

♥ Jeg har omøbler rommet hos pappa 

 

♥ Jeg har begynt å ELSKE blomster ♥

 

Og det var cirka det tror jeg. Ikke noe så alt for innteresant. Men dere, nå er det lenge siden jeg har blogget så litt tips om hva dere vil lese om hadde vært supert. 
HVA VIL DERE AT JEG SKAL BLOGGE OM?

Hallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits