Anbefalinger

NY KONKURANSE

Hallo!

Nå vet jeg at jeg har vært elendig blogger, har bare gjort så sykt mye i det siste. Har jo også advart at jeg muligens ikke blogget så mye i den siste perioden, men skal virkelig prøve å skjerpe meg. Tenkte jeg skulle starte opp alt med en super konkuranse;Jeg har nemlig fått muligheten til å dele ut billetter til førpremieren på høsten MUST SEE-film, nemlig The Maze Runner - i dødens labyrint. Her får du muligheten til å se filmen før resten av Norge, samtidig som du vinner en MEET&GREET i forkan av filmen, hvor du får møte meg :D I tillegg er det duket for popcorn, digg mat, drikke og supre goodiebags. Premien gjelder for deg og en venn. 


Dette blir en kjempekveld, og jeg gleder meg MASSE til å møte nettopp DEG :D

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen mail-adressen din i konkurranse-feltet, så trekker jeg en vinner på søndag:)

 

Har du meldt deg på konkuransen?

VINN STEP-UP DRØMMEWEEKEND I OSLO

Neste helg har filmen «Step up ? All in» i 3D premiere,  og i den anledning holder jeg en konkurranse hvor en heldig leser får ta med seg en venn på en STEP UP-drømmeweekend i Oslo med hotellopphold!

Premien:

Vinneren sjekker inn på superkule Comfort Xpress i Oslo sentrum lørdag 16. august sammen med en venn, hvor goodiebags med overraskelser ligger på rommet. Deretter venter privattime med noen av Norges dyktigste instruktører i Streetdance/Wacking på dere hos Subsdans. Kanskje dere danker ut «The Mob» crewet i filmen «Step up ? All in»? Det finner dere ut når dere ser filmen i 3D samme kveld!!

Q: digger du dansefilmer? Har du lyst til å vinne drømmeweekend i Oslo?

Delta ved å legge igjen Navn+ Epost i kommentarfeltet!

PS: jeg holder den samme konkurransen på instagram, delta begge steder for dobbel vinnersjanse. Vinneren trekkes på SØNDAG! (reiseutgifter er ikke inkludert i premien, er du ikke gammel nok til å reise alene har du mulighet til å ha med en foresatt istedenfor en venn, filmen har 12 års aldersgrense)

 

STEP UP - ALL IN

Step up - all in

Noen av dere som elsker dans? Da burde dere glede dere til denne filmen. Fredag 15. August kommer den på kino, gjett om jeg gleder meg a :) Elsker alle step up filmene! Og gjett hva; Jeg kommer til å holde en kjempe kul konkuranse for dere leserene da, så gled dere til Fredag ♥

Liker dere step up?

GOPRO

Hallo!

 

I går hadde vi satt et gopro kamera på vannscooteren når vi kjørte og filmen ble helt sykt morsom! En som henger i en romperister bak der og dingler med bena i lufta og alt mulig, fantastisk. Jeg turte selvfølgelig ikke sitte på romperisteren og det er en liten del i filmen der jeg får totalt panikk når jeg er på vei ut med romperisteren. Begynner å skrike på benny at han må dra meg inn, haha. Turte når vi kjørte litt lengere inn og det var så grunt at jeg kunne se havbunnen, og det er jeg glad for. Det var så utrolig gøy. Hanna & Benny greide ikke slutte å le mens jeg føk bak dem med dykkebrillene på og redningsvesten opp til haka. Herregud, det skulle vært biler av det ass, har aldri sett så dum ut før. Tok noen printscreens av filmen, se så kule bilder det er: Så sykt kult, gopro kamera er faktisk jævelig kult. Da har jeg funnet noe å sette på ønskelista mi til jul :) 

Hva har dere gjort i dag?

SUNSETNå ble det mange bilder fra denne kvelden, men de var så fine :) Det er så sykt nydelig solnedgang her! 

I dag har vi vært på vannscooter-tur i rundt 7 timer, har vært så syyykt gøy. Har kjørt på de store bølgene, Hanna falt tilogmed ut i havet. Haha, har hatt det såå gøy altså. Men har desverre fått skille av redningsvesten, ser helt idiotisk ut. Men men, var så sykt verdt det ♥

 

Hva har dere gjort i dag?

OUTFIT


//Kjole - brandy melvile // sko - topshop  // smykke - zara // Briller - D&G

 

Hva synes dere?

NIGHT OUT

I går var vi ute å spiste ved havna. Det var kjempe koselig og super digg mat! Solnedgangene her nede er heelt syke! I tillegg har faren til Benny kjøpt vann scooter så vi har det helt utrolig gøy her nede. I sta hadde vi rumperister bak på vannscooteren og Benny satt i den, han falt ut HELE tiden. Haha, det var døøds gøy. Vann scooter er faktisk noe av det morsomste i verden, men det blir litt lite tæning når man har en vann scooter som er mye morsommere enn å sole seg. Men herregud a, blir jo brun selvom. Eller, jeg greide selvfølegelig å sovne i sola uten å ha smørt meg så har blitt drit solbrent :( Outfit fra kvelden kommer senere, men nå må jeg skynde meg å fikse meg for vi skal ut å spise snart ♥

Hvor befinner dere dere nå da?

INNKJØP

Hallo!

 

Kommer innlegg med bilder fra Spania senere, men akurat nå legger jeg bare ut innkjøpene mine fra i går! Koser meg ekstremt her nede med Benny og Hanna, deilig å endelig være i varmen. Men her er vertfall innkjøpene:


// Sminke og aftersun fra kikoKjole fra Mango Boyfriendjeans og digg shorts fra Pull & bearSuperdigge Bh'er fra primark Strandkjole fra primark Ringer fra primark Solbriller fra D&G 

 

Noe du likte?

 

HVORFOR ER DET SÅ VANSKELIG?

Hallo!

 

Etter så mange mislykkede forsøk på å begynne å blogge var jeg sikker på at nå skulle jeg klare det. Jeg sier ikke at jeg slutter, på ingen måte. Men jeg har bare ikke greid det i det siste. Jeg føler meg så sykt dritt for tiden, det eneste jeg gjør er å ligge hjemme å se på serier på netflix. Etter at sommeren har begynt har jeg virkelig ikke gjort en eneste dritt. Hvorfor? Jeg aner ikke. Du vet når du føler at alt bare er dumt selvom ingenting er galt? Sånn har jeg det nå. Har også slitt med kjærlighetssorg de siste ukene. Er det en ting som er helt forferdelig er det virkelig det. Men det er jo så lenge siden, hvorfor er det fortsatt så tomt? Jeg vil jo som sagt ikke utgi så mye av privatlivet mitt her på bloggen men synes det bare er rettferdig med en forklaring på hvorfor jeg har vært som jeg har vært i det siste. 

Jeg var i noe man ikke kan kalle et "forhold" en gang i 1 år. Jeg aner ikke hva det var, og når folk spør meg er det så vanskelig å snakke om fordi jeg visste ikke hva jeg skulle svare. Jeg tenkte bare på hva han kom til å si om jeg sa noe. Det var skikkelig ille, han var ikke slem, men det bare fungerte ikke. Jeg gjorde alt for å bare ha det. Han. Og for å være helt ærlig, jenter, det er ikke verdt det. Alle fortjener å være med en som er stolt av hvem de er med, og ingen fortjener på noen måte å bli gjemt bort. Du er vakker, og du fortjener det beste. Det var vel sikkert det jeg glemte litt opp i alt dette. Jeg glemte at jeg fortjente bedre. Fordi det gjorde jeg. Og når det er over og alt er slutt så sitter man igjen helt tom. Selvom jeg vet at det var best sånn det ble greier jeg ikke å ikke føle meg ensom. Fordi livet føles med en gang mye mørkere og kjedeligere. Kjærlighetssorg er grusomt, og de værste uker er langt over. Jeg er ikke direkte lei meg pga det lenger. Men jeg er bare utslitt, utslitt etter alt som har skjedd. Og jeg føler meg skikkelig alene. Det er vel normalt, men det er bare skikkelig forjævelig. I tilegg skal mamma flytte ut av leiligheten og jeg og en vennine skal passe på den i 1 år. Dette betyr at jeg må skaffe meg en jobb og har plutselig alle disse forpliktelsene jeg aldri har hatt før. Det er sykt rart. Ett år er du 16 og carefree så plutselig er du snart 20 og alle forventer så sykt mye mer av deg. Du forventer mer av deg selv. Det er vanskelig å bli "voksen", jeg føler meg langt fra det. Jeg føler jeg fortsatt er 17 og kan gjøre hva jeg vil. Livet kommer og slår deg i trynet når du minst forventer det, noen ganger føles bare alt så urettferdig. Håper bare jeg kommer meg ut av denne "funken" jeg er i nå, det er så kjedelig. Har ikke lyst å gjøre noe, finne på noe med venner, være ute. Jeg har bare lyst å ligge hjemme å se på serier. Jeg hater jo egentlig mitt eget selskap, men i det siste er det nesten det eneste jeg har giddet. 

 

Men nå skal jeg til Spania med verdens beste venner og nyte sola om et par dager. Etter det skal jeg på hytta og for å være helt ærlig er jeg klar for å ha verdens beste sommer. Noen ganger må det bare starte litt kjipt for at det skal bli skikkelig bra. Jeg er ikke verdens mest optimistiske person, langt fra, det kan nok alle vennene mine skrive under på. Men jeg er realistisk, jeg vet dette kommer til å gå over. Det gjør det alltid. Alle har perioder der alt er kjipt og dritt, men man må bare gjennom det, føle litt på det, for at man skal gå vidre. Jeg kan skrive mye om hvordan ting blir bedre og bla bla bla, men vet ikke hvor mye jeg kan "owne up" til det. Herregud, jeg burde jo være fornøyd, jeg har en super familie og er kjempe heldig. Noen ganger glemmer man alt det fine man har fordi man bare fokuserer på det dumme. Dette er jeg veldig flink til. Jeg er så takknemlig for så sykt mye. Jeg er frisk med friske foreldre. Jeg har en fantastisk bror som ville gjort alt for meg. Jeg har de beste vennene i hele verden. Så alle som har det litt dumt; tenk på alt det bra som er i livet deres. Tenk på de heldige tingene som gjør dere glade. De tingene du burde være takknemlig for! 

 

Noen andre som har/har hatt det sånn før/nå? 

HVA ER DIN FAVORITT?

Hei!

Fant frem de outfittene jeg har hatt som jeg liker best, hvilke liker dere best?Hvilket er deres favoritt?

GÅRSDAGENS
//Bukse - Dr.denim // Sko - topshop // olaskjorte - urban outfitters // topp - H&M // Veske - H&M // Briller - H&M

 

Hva synes du om antrekket? 

LAVENDEL
//Fikset på hendrix pilestredet av verdens beste Jessica ♥ 

 

Er såååå fornød med det nye håret, herregud så fint!

Hva synes dere?

SPANIA
//Fra Spaniaturen i fjor med bassa ♥


Da er Spaniaturen bestilt og det er ikke mer enn 13 dager til jeg drar! Var veldig impulsiv reise. Hadde jo snakke med Bjørn Erik om at jeg ville være med han, men hadde ikke gått lenger enn det. Jeg visste han allerede hadde bestilt reise og det var ikke før jeg så friends with benifits jeg forsto at jeg MÅ være med. Haha, det der hørtes så feil ut. Men greia er at i filmen kjører de på vannscootere og jeg vet at Benny har 2 i huset sitt i Spania og da tenkte jeg bare "HERREGUD, jeg mååå kjøre vannscooter jeg mååå bli med!" Så da ringte jeg han klokka 12 på natta også bestilte jeg og Hanna Jensen biletter sammen dagen etter. Så nå skal alle tre :) Gleder meg som en liten unge, trekløveren skal på ferie ♥ Leiligheten til Bjørn Erik i Spania er SÅ fin, bare se her:

Gleder meg til å bo her i 10 dager med verdens beste venner ♥ Herregud, late dager ved stranda og nattbading når det er solnedgang er det beste jeg vet om når jeg er på ferie! Jeg og Hanna har jo vært på en del ferier sammen, dette blir 3. året vi er på utlandstur sammen så det blir like gøy som alltid! Gleder meg også til å FESTE, herregud feste i utlandet er såååå mye bedre enn Norge. Med barer og masse drinker med masse farger, JA FAEN MEG TAKK. Er så lei av utelivet (hjemmefestene) som er i Oslo for tiden. Nesten sånn at jeg ikke gidder å dra ut fordi jeg synes det er så kjpt liksom, så det blir sååå gøy å endelig ha det dritfett i Spania! Trodde jo virkelig ikke at det ble noe utlandstur på meg dette året her, men joda, det ble det. Er sååå glad! 

Hva skal dere i sommer da?

DAGENS OUTFIT
// Bukse.Zara - Topp.H&M - Sko.Dr.Martens - Cardigan.Acne - Veske.H&M - Briller.H&M

 

Hva synes du?

VG LISTA

Hallo!

 

Jeg har støtet på det problemet som er en blogger sitt største mareritt. Har ikke kamera!! Gud, hva gjør man da? Laderen har forsvunnet, men fant nettopp ut hvor den befinner seg så marerittet er snart over. Siden sist har jeg fått 5 på muntelig eksamen (!!!!) og vært ei litta tur på Vg lista. Var Vegard sin pluss 1 for kvelden backstage, så det var super kult! Det var drit morsomt, herregud. Alt er jo morsomt når Vegard er med, han er jo underholdning i seg selv. Så vi hadde det kjempe morsomt med masse gratis alkohol og konsert ♥ 


SÅ JÆVELIG PENE!!

 

Møtte også på han søte gutten her

Herregud så søt han er. Haha, nå er jeg litt for gammel for han da, men hvis jeg var 14 - 15 hadde jeg vært forelska! Han er like nydelig i virkeligheten jenter, og så uutrolig flink til å synge ♥ En annen ting jeg måå snakke om er selvfølgelig min kjære venn julie bergan som var på scenen og fremførte singelen sin Younger. Hun var AMAZING, sååå stolt av å ha en så utrolig flink vennine

 Du kan besøke bloggen hennes; HER. Hun var helt utrolig flink, du er best baby ♥

 

Hva har dere gjort siden sist?

Eksamen

Hei!
Er helt opptatt de neste 24 timene med historie eksamen. Drep meg :( sykt digg å tenke at jeg er ferdig med 13 års skolegang etter dette da, Gud så deilig! Men nå må jeg tilbake til lesingen :)

Hva gjør dere i dag?

PROM


//Kjole - gina tricot   sko - YSL

 

Hva synes dere om kjolen?

FIN DAG

hallo!

først og frems må jeg skryte litt av meg selv. Hadde nemlig sangeksamen i går, og jeg fikk 6!!! Er så syyykt glad. Hadde virkelig ikke trodd det, er så fornøyd. Er jo ikke den flinkeste til å øve, men fikk likevell toppkarakter. Det var gøy :) Var helt i ekstase når sensor sa jeg fikk det, fordi jeg satt å håpte på at jeg kanskje fikk 5 men så ble jeg bare helt sjokka, haha. På sangeksamen har du en konsert som består av 5 sanger du har sunget før/øvd på og en innstudering. Innstudering er en sang du får 2 dager før som du må lære deg på den tiden. Jeg fikk en sang med 3 andre, så vi var en liten sangkvartett og det utrolig bra. Noe annet som er gøy er at alle oss 4 i sangkvaretten fikk 6'er :) Stjernegjengen, haha. 

Over til noe helt annet; i dag dro jeg til Julie etter skolen. Vi solte oss litt før vi dro til byen hvor vi først tok pedikyr og så bare gikk vi litt rundt. Det var kjempe koselig, alltid gøy med den jenta. Hun har forresten blogg; HER. Noen bilder fra dagen:
SÅÅÅÅÅ FINT ♥

Baby!

 

Hva har dere gjort i dag?

HVA VIL DERE LESE OM?

Hei!

Vil jo blogge om ting dere synes er morsomt, så gi meg litt ideer om hva dere vil lese om så jeg kan har litt forskjellig enn bare dagens outfit og om hvordan dagen min har vært. Det blir så kjedelig og både skrive om å lese om etterhvert :)

 

DELIKATESSEN

Hallo!

I dag dro jeg, Benny og Fanny til delikatessen på grnerløkka. Det var super koselig! Jeg bestilte en dritgod scampisalat med pesto, de har så sykt god mat der. Anbefales til alle som har lyst på den beste tapasen i byn :) Etter en god lunch bestilte jeg meg en øl og benny litt vin. VI satt å pratet om alt og ingenting i et par timer før vi dro hjem. Nå ligger jeg i senga å ser på orange is the new black sesong 2, ENDELIG er den ute. Har sett til episode 6 allerede, vil ikke bli ferdig :( Så må nok slakke farten litt, men det er jo sååå spennende. Etterpå skal jeg ut, eller, vet ikke helt om jeg bare drar på vorset så hjem eller om jeg blir med på fest etterpå. Går jo på antibiotika fordi jeg har halsinfeksjon. I tillegg må jeg nok ta det litt rolig siden jeg har sang eksamen på torsdag! (hjelp) Men her er vertfall noen bilder fra i sta:


NAM!


 

Hva har dere gjort i dag?

DAGENS OUTFIT
// Sekk.Bikbok // Jakke.Muuba // Skjerf.Louis Vuitton // Bukse.Acne // Boots.Paris

 

Som dere sikkert ser er jeg supersliten på disse bildene, har halsinfeksjon og feber :(

Men hva synes dere om antrekket?

DE SISTE ÅRENE

Hallo!

 

begynte jo å blogge i 2011 og det er så gøy å se gjennom arkivet for å se hvordan jeg har forandret meg. Selv om kanskje ikke utseende har foradret seg så ekstremt mye er vertfall jeg som person en helt annen enn jeg var i 2011. Hvordan jeg snakker er forandret. Toneleiet jeg snakker i er forandret. Synet mitt på så ekstremt mye er forandret. Det som er så rart når man blir eldre er at ting betyr mye mer. Når man er yngre bare lever man, da tenker vi ikke så mye på hvordan ting er eller hvordan de burde vært. Man tenker ikke på at oppførselen man har, har en betydning for hvordan menneske man er. Man tenker ikke over handlingene man gjør som er gale, fordi "herregud, alle gjør dumme ting". Når man blir eldre kan man ikke leve etter det lenger, man kan ikke skylde på at "man var dum en gang", alt du gjør har konsekvenser. Hva du sier og gjør betyr noe for hvordan menneske du vil være og hvordan du vil at andre skal oppfatte deg. Blir skikkelig stressa av det noen ganger. Herregud, jeg er 20 om et halvt år. Da er jeg faktisk ikke tenåring lenger engang. Da er jeg virkelig på vei til å bli voksen, jeg føler liksom ikke at jeg er klar for det. Jeg føler at mentalt er jeg ikke helt DER enda. Og det tør jeg innrømme, selvom så mange synes det er "flaut" å di at de er superavhengi av foreldrene sine i en alder av snart 20, så er ikke jeg det. Men når skal jeg flytte for meg selv om 1MND (!!) så det gleder jeg meg syyyykt til ♥ Her er hvordan utseende mitt har forandret seg gjennom de 4 årene:

 

2011 (bildene er tatt i rekkefølge, så de øverste er de fra helt på starten av året og bildene under er fra senere og senere i året)
Dette året husker jeg godt. Tror det besto av to eller tre herlige londonturer, der en var med selveste bassa. Hadde en greie for lyse bukser, grønne jakker og hodeskalleskjerf, før jeg plutselig bytta om til kun svarte bukser sånn i midten av året. Det var da jeg la de lyse buksene i skuffen for siste gang. For etter det har jeg kanskje brukt lys bukse sånn 3 - 4 ganger? Er ikke det sykt? På 4 år liksom. Fikk meg også hatt, digget den hatten ass. På bloggen var jeg drit morsom og jeg startet hele den "jeg hater" trenden som alle andre bloggere også begynte med (etter meg). Hihi. Husker jeg synes det var SÅÅ gøy at jeg hadde startet en helt blogg trend. Elsket Justin Bieber å skrev masse morsomme innlegg om han, feks DETTE, som ikke fikk få kommentarer heller. 

 

2012

Her var jeg allerede sykt annerledes enn 2011. Jeg hadde farget håret mitt knall rødt, elsket det røde håret mitt ♥ Dette året var jeg i London hele 3 ganger tror jeg, i tillegg var jeg en liten tur i Paris også. Nå snakker jeg ikke om ALLE feriene jeg var på hele året, fordi var jo seff i utlandet i ferier osv. Men om de feriene dere ser på bildene :) Jeg fikk meg militærjakke kjempe tidlig på året, FØR det ble sånn super inn og alle hadde det. Stolt. Jeg fikk en greie for sotede øyne, brukte det nesten hver dag i en periode. Dette var et rart år for meg, jeg byttet stil annen hvert sekund. Den ene dagen gikk jeg med Obey genser og jordans, den andre med bluse og sorte skinnbukser. Rart? jeg vet. Tror jeg hadde en liten identitetskrise, men har vi ikke alle det nesten hele tiden?! 

 

2013


Dette året startet dårlig med gult hår. Forferdelig. Etter en stund med dette grusomme håret fikset jessica fra hendrix håret mitt før første gang, som jeg siden alltid har gått til. Det var også dette året bloggen revnet litt. Jeg var skuespiller i revyen å hadde øvinger etter skolen nesten hver dag i flere måneder i strekk. Dette gjorde det rett og slett umulig å fokusere på blogg, jeg hadde verken tid eller krefter til det. Dette året forandret jeg meg het ekstremt, ikke bare utseende men hvordan jeg er som person også. jeg ble mer ansvarlig, jeg ble friskere/verre (vippet litt begge veier egentlig, haha) psykisk og fikk et helt annet fokus i livet. Fikk venner jeg vet jeg kommer til å ha hele livet og hadde det helt fantastisk på revyscenen. Jeg fikk også plutselig en dag et innfall om at jeg ville ha blondt hår, så da var det straka veien til hendrix dagen etterpå der Jessica begynte fargingen som til sammen tok 9 timer. Fikk også extentions som dere sikkert ser. Stilen min forbedret seg endel hakk dette året, haha :) 

 

2014
Dette året startet med at håret mitt var nesten dreads. Jeg hadde ikke passet på extentionene bra nok og året startet i frisørstolen der jessica kjempet mot det så UTROLIG bustete håret mitt. Dette resulterte i veldig tynt, men utrolig fint rosa hår. Rosafargen ble borte etterhvert og ble blondt istede, og jeg var igjen med som skuespiller i revyen. Etter revytiden fant jeg ut at jeg hadde lyst på kort hår, noe jeg aldri har hatt før, så da fant jeg frem saksa å begynte å klippe selv samme kveld som tanken streifet meg. Jessica fikset det selvfølgelig ordentlig for meg rett etterpå. Men det tok ikke lange tiden før jeg fant frem saksa enda en gang og klippet det enda kortere igjen, som dere sikkert ser på bildene. Haha! Dette året har vært et bra år, jeg er kun dager unna å bestå 13 års skolegang og følelsene rundt det er ubeskrivelige. Jeg føler jeg har vokst mye de siste årene og blitt en person jeg har lyst å være, og det føles godt. Man må gjennom så mye førr man liksom "finner" seg selv, og det er deilig å føle seg helt komfertabel med hvordan man er ♥

 

Synes du jeg har forandre meg mye? Og har du forandret deg mye de siste 4 årene?

30.000

 

Nå har coveret mitt fått 30 000 views og jeg synes det er sykt kult :)))) Haha, vet den er litt gammel men måtte bare dele det med dere ♥ Kanskje jeg kommer med et nytt cover snart? Haha. 

Hva synes dere om dette coveret?

TODAY
// Boots.Paris // Bukse.Dr denim // topp.Topshop // Veske.H&M 

 

Hva synes dere?

UKAS STIL: KYLIE JENNER

Hallo!

Finner alltid en person jeg bare digger stilen til. Derfor tenkte jeg å starte ukas stil! Elsker å se på personer med drit kul stil; hvordan de mixer stiler og kler seg. Det er vertfall det som inspirer meg mest. Håper dere liker å se på anders stiler like mye som meg, haha :) Denne uka er det Kylie Jenner, elsker hvordan hun mikser boho med edgy. Det rocka med det classy. Hun kler seg virkelig utrolig kult. Kankje min største inspirasjonskilde akkurat nå. 
Hva inspirer deg mest? Og hvem er din største inspirasjonskilde når det gjelder klær? 

BIKER
//Bukse.Dr denim // Jakke.Muuba // Topp.H&M// Veske.New Look // Sko.Paris

 

hva synes du?

NÅ KOMMER SOMMEREN

Hallo!

Nå kommer sommeren dere, og er det noe man trenger på sommeren er det nye klær. Det er nå det er på tide å bytte ut beige gensere og skinnjakker med fargerike kjoler og lette sko! Åh, jeg elsker å ha en god unnskyldning for å shoppe, og at årstiden forandres er den perfekte unnskyldningen til å shoppe med god samvittighet :) Man kan jo ikke gå rundt i varme vårklær om sommeren, det er rett og slett umulig. Så på tide å dra fram kortet gutter og jenter. Jeg skikket litt rundt på nelly og fant noen superfine sommerklær:

 


KJOLE 1 (HER) // KJOLE 2 (HER)HVITE PUMPS (HER) // LEOPARD PUMPS (HER) // SANDALER (HER) JUMPSUIT (HER)HEKLE BIKINI (UNDERDEL: HER) (OVERDEL: HER)  // HVIT BIKINI (HER)

Den bikinien til høyre er det ikke flere bikiniunderdeler igjen, de finnes HER, men ikke fler hvite. Men det finnes i MASSE andre fine farger så da er det bare å bytte farge på bikinioverdelen også så er du good :)  Du kan jo også selvfølgelig kjøpe en hvit bikiniunderdel på H&M også!FARGE BIKINI (UNDERDEL: HER) (OVERDEL: HER) // BADEDRAKT (HER)LILLA JUMPSUIT (HER) // SORT JUMPSUIT (HER)SORT MAXIKJOLE (HER) // GRÅ MAXIKJOLE (HER)GRÅ MAXIKJOLE (HER) // HVIT MAXIKJOLE (HER)

Maxikjoler er det fineste jeg vet om, og gleder meg til å bruke det (nesten) hver dag hele sommeren. Synes generelt kjoler og skjørt er sykt mye mer behagelig å bruke enn shortser! Disse maxikjolene var jo bare dødsfine, og den gråe kjolen på øveste bilde koster kun 99kr. KJOLE (HER) // BUSTIER (HER)

 

Herregud, så mye fint de har! 

Hva der noe du likte?

FAB DAG

Hallo!

 

I dag har vært en skikkelig bra dag. Det startet med at jeg kom liiitt for sent på skolen, men herregud a, det er litt vanskelig å komme seg opp om morningen når det ALDRI blir mørkt om kvelden. Men skal ikke klage på det, fordi det var FANTASTISK vær i dag. Og i den nye kjolen jeg kjøpte på brandy melville som dere så på bloggen i forrige innlegg, var livet bra når jeg gikk ut av døre. Et liite minus er nok bare at jeg har glemt solbrillene mine hos mamma, så er blind når det er så mye sol. Haha. Etter skolen dro jeg og benny en liten tur til Henri hvor vi badet å koste oss ♥

Wiii, herregud. Blir så stressa når folk skal begynne å ta saltoer osv. Tenker alltid på hva som kan skje også får jeg helt noia. Det var sykt digg og endelig få litt sol på kroppen, er flink til å ikke ligge i solen. Tror faktisk dette er førte gang i år jeg ligger ute i sola. Det er sykt med tanke på hvor lenge sola har stekt her i Oslo. Men nå skal det sies at jeg har hatt russetid i 3 av ukene, og da er det sykt uchill å sole seg når man er fyllesyk og har håret fult av øl. Men kjente virkelig at det var på tide å komme seg ut i sola ass!
Sååå fint ♥


Har fått meg en ny favorittdrikk: alo vera vann! Det er syyykt digg. Man må venne seg litt til de klumpene som er i da, haha. Liker best den smaken Benny holder, sånn sitron smak eller noe. Smaker skikkelig friskt og digg. Tror det er veldig sunt også, men er ikke helt sikker. Vet noen av dere? Etter dette satt vi oss opp å så på "the revenge of the bridesmaids", skikkelig morsom. Anbefales :) Når det ble litt sent dro Benny og jeg hjem, og jeg så morgendagens episode av paradise hotel på viaplay. Herregud, noen av de folka må SLAPPE av ass. Blir helt lei meg av å se på noen av de deltagerene (jævla Lene Angelica). Heia Aurora og Ann Marielle ♥

 

Hva har dere gjort i dag?

DAGENS OUTFIT


// Kjole - brandy melville   skjorte - g star   veske - H&M   sko - Paris

 

Hva synes du?

FORSINKA COMEBACK

Hallo!

Jeg hadde lovt å komme tilbake rett etter russetiden, men har vært DØD i ukene som kom etter russetiden også. Har sovnet før halv 10 nesten hver dag og i tillegg hatt skriftelig eksamen i både MIP og norsk. Ikke spør meg hvordan det gikk, fordi jeg prøver bare å fortrenge de dårlige minnene. Fuck ass, eksamen er faktisk helt forjævelig kjipt. Vertfall når man går i 3. fordi da vet man at det er det siste man gjør NOENSINNE på 13 års skolegang som betyr sykt mye. Men nok om eksamen, tenker at de fleste som har hatt det ikke orker å høre på alle andre syte om det. Jeg har klippa håret mitt enda kortere siden sist jeg blogget. Bare en plutselig impuls jeg fikk klokka 7 om morningen, så da tok det ikke lang tid før saksa var oppe, og håret mitt var 5cm kortere. Herregud, greier ikke slutte å gjøre det kortere. Nok babling fra meg nå, og til saken; jeg har begynt å blogge :)

 

I går dro jeg, Fanny og Andrea og Tuva til byen. Det super koselig, det er så sykt fint og deilig vær. Vi spiste på asiatisk før vi dro opp tll bogstadveien for å shoppe. Når det er sommer i norge er værest så sykt perfekt, det er drit varmt men samtidig ikke så varmt at det er slitsomt å gå ute. Elsker det! Gleder meg til å tilbringe hele sommeren i Norge, haha, not. Uansett hvor mye jeg liker norsk sommer er det kjipt å måtte være i Norge hele ferien fordi man er mega blakk. Skal prøve å få til vertfall en tur, må bare håpe at det går. I tillegg må jeg jo nå snart begynne å betale leie, jeg skal nemlig bo alene om 2 måned - Det er sykt skummelt å tenke på. Uansett, her er bildedryss fra fårsdagen:
Beste bassa ♥Sykt digg mat!Fannybaby ♥


Hva har dere gjort i det fine været?

RUSSETIDENNå er det en stund siden sist, men jeg advarte dere; blir nok ikke så mye blogging i russetiden. Som forsovet nå er snart over, og det GRUER jeg meg til. Jeg er sykt positivt overasket, før russetiden startet gruet jeg meg helt sykt og var sånn "jeg blir jo tvunget til å feste på en buss, hva er greia?" Men fy faen så gøy det er. Døgnrytmen min er jo i en verden for seg selv akkurat nå, legger meg 7 om morningen og våkner 4. Våknet faktisk for en halvtime siden, sykt smud å sove til fem, så er det bare 3 timer til vi skal vorse igjen. Haha! 

De 2 siste ukene har gått så SYKT fort, føler liksom ikke det har vært skole eller noe, bare en 2 ukers lang helg. Skolen blir helt useriøs når man ikke har sovet hele natten og fester hver kveld. Og da kan de lærerene som PLUTSELIG har funnet ut at soving i deres timer ikke er greit, når det alltid har vært innafor før, gå å LEGGE SEG. Noe jeg gjorde når vi hadde fritime på skolen vår på fredag, og dere tror ikke jeg våknet klokka 6 på skolen. HELT ALENE! Det er noe av det skumleste jeg har opplevd, haha. Hvem greier å sove på skolen til klokka 6 lurer jeg på. Trodde jo noen av vennene mine kom til å vekke meg elelr noe, men neida, de trodde jeg hadde dratt hjem. Nok om det! Jeg skulle bare melde inn å si hei til alle dere søte, så er russetiden ferdig om en uke, og da er det normal blogging igjen ♥

 

Har dere vært russ? Og hva har dere gjort i dag?

METROPOL 2014

Sang selvfølgelig på konseptlåten vår, FØLG OSS PÅ FACEBOOK HER!! ♥

 Hva synes du om sangen? 

GOD PÅSKE

Da har jeg tatt meg påskeferie, og med det betyr det at jeg rett og slett ikke har gjort en dritt de siste dagene. Untatt to dager med fylla, hvor den ene var litt mer intens enn den andre. Med det mener jeg selvfølgelig at det var endel mer drikke på den ene. Har rett og slett ikke hatt noe å skrive om de siste dagene, hvis ikke dere synes det interesant å lese om mine dager som er tilbragt i senga med pepsi max og modern family? Tenkte meg det. Rett etter dette er det jo også russetid (RT!!!!) så da skal jeg prøve å oppdatere bloggen så mye jeg kan mellom festingen og spyingen (med understrek på spying, jeg gruer meg..) Men alt i alt har ejg hatt en veldig rolig (ensom) påske, sammen med meg selv. Siden begge foreldrene mine har forlatt meg i oslo. De har vært deilig (ensomt) det. Neida, kødda. Det har vært ganske smud å bare slappe av hele påskeferien :) 

Hva har derte gjort denne påsken?

 

STEM OG VINN GAVEKORT TIL EN VERDI AV 1000 KR PÅ NELLY

musikkprodusenten Martin Tungevaag som har laget låten Snow Crystals 2013 som jeg vant med i fjor, er nominert til årets russelåt med låten Wicked Wonderland i år. I den anledning kjører jeg i gang en konkurransen som går ut på at alle som stemmer på den låten er med i trekningen av et gavekort fra Nelly til en verdi av 1000,-. Alt man trenger å gjøre er:

1. Trykke på den linken HER

2. bla ned på nettsiden og trykke stem på "Wicked Wonderland 2014"

3.Kommenter under her etter du har gjort det, med både fullt navn og mailadresse

 

Her er sangen:

 

Man kan stemme på låten én gang i døgnet og hver gang du har stemt kan du kommentere på nytt. (Man kan stemme med både laptop, ipad og mobil hver dag, noe som gir 3 stemmer pr døgn). Dette betyr desto mer du stemmer, desto større sjanse er det for at du vinner :) Vinneren blir trekt 25. April og vil få tilsendt gavekortet fortløpende etter det!

 

Har du stemt enda?

DAGENS OUTFIT


//bukse - dr. denim   sko - converse   briller - gina tricot   skjorte & jakke - weekday   veske & ringer - H&M 

 

Hadde innstudering i dag, og gruppa mi fikk 6! Så det var kjempe gøy. Fikk ikke blogga i går fordi jeg var i byen hele dagen og så på fossrevyen på nathionalteateret etterpå. FY FAEN FOSS, for en revy, fantastisk ♥ Ellers har det ikke skjedd så mye i dag, dro en super kjapp tur til byen og fikk med meg vesken og ringene fra H&M jeg har på bildene med meg hjem. 

Hva har dere gjort i dag? Og hva synes dere om antrekket?

INNKJØP


// basic t-skjorte, bluse (som er i et helt sykt fint stoff man ikke ser på bilde) og shorts fra weekday // foundation og primer fra mac// parfyme fra juicy som jeg fikk av kjæresten til mamma. Så ikke innkjøp da, men ny er den :) 

 

Ikke sånn veldig mye, men blogget om det likevel jeg :) Var i byen for 2 dager og fikk med meg en del fine enkle ting hjem. Sykt fornøyd med shortsen, den er virkelig bare helt nydelig! Ellers har jeg hatt en vanelig skoledag i dag, og kom hjem for ikke så alt for lenge siden. Skal se en episode av modern family så skal jeg begynne å øve sosiologi, har en ganske stor prøve i morgen :( Hater å øve til prøver, er skikkelig dårlig til det. Men men, siste året nå så det er bare å ta tak og få det unnagjort. Herregud så mye jeg gleder meg til å bli ferdig, det blir så jævelig digg!!!! No more school. Jeg bare greier ikke helt hele skole greia, er ELENDIG til å følge med i timen, greier ikke øve på prøver og gjør ikke lekser. Haha, neida, så dårlig er jeg ikke. Men jeg begynner vertfall å bli skikkelig lei, og gleder meg sinnsykt til det er ferdig ♥

Hva synes dere om innkjøpene? Og hva har dere gjort i da? 

ROOM DETAILS//Driver å fikser rommet mitt hos pappa, det er ikke ferfig enda men det begynner å se sykt fint ut ♥ Tenke å bare vise noen detaljer fra rommet så langt. Det er så enkelt og fint, og med masse klær i hele rommet. Akkurat som jeg liker det, haha :) 

 

Hva synes dere om rommet så langt?

DAGENS OUTFIT
// Bukse - dr.denim   sko - converse   olaskjorte - topshop   ruteskjorte - G-star   briller - gina tricot   veske - LV

 

Hva synes du?

 

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hva har du tenkt å gjøre etter videregående?  Etter videregående har jeg tenkt å ta et år fri og flytte for meg selv. Nå har det seg sånn at moren min flytter til London, så jeg overtar leiligheten allerede rundt juli. Kan ikke begynne med å forklare hvor mye jeg gleder meg! Skal flytte med en vennine som heter BL ♥Er du singel? Ja... :( 


Ser du opp til noen? I så fall, hvem? Når det gjelder musikken ser jeg ekstremt opp til Beyonce og Adele. De er mine to store forbilder, og jeg forguder nesten alt de gjør. Når det gjelder mote ser jeg ikke opp til folk, men jeg blir inspirert av måten de kler seg, akkurat nå bare digger jeg stilen til Angelica Blick!


kan du komme oftere med outfitbilder? du har sykt kul stil! Det kan jeg, og tusen takk :) 
Hva slags skole og linje går du på? Og hva gjør du på fritiden? :) Jeg går på manglerud musikklinje. På fritiden henger jeg med venner, trener og ligger i senga å ser på serier 80% av tiden. 


Hei! Lurer på hvordan du stiller deg til homofili, når det gjelder rettigheter? Kunne du vært sammen med ei anna jente? :) Jeg mener at alle skal ha like rettigheter uansett seksualitet. Seksualiteten er noe biologisk, og at man skal bli nektet å gifte seg med noen man elsker er idiotisk.  Heldigvis er norge et veldig bra land når det gjelder rettigheter og seksualitet så det skal vi være veldig glad for :) Jeg er hetrofil så tror nok ikke jeg kunne vært sammen med en jente!


Kan du fortelle litt om revyen? Savner du det? Er du skuffa over å ikke bli nominert til beste skuespiller? syns du var kjempeflink og fortjente å bli nominert! :) Revyen var helt fantastisk, virkelig noe alle som går på vidregående må være med på! Revy, vertfall for meg, er det mest fantastiske som har skjedd med meg. Jeg var ganske langt nede når jeg meldte meg som skulespiller for første gang for 2 år siden, og revyen hjalp meg så sykt mye. Revyen forandret meg på en sykt positiv måte, og alle rundt meg la merke til det så det var helt sykt deilig. Jeg savner det selvfølgelig, og skulle ønske det var revyperiode under hele skoleåret! Jeg er abselutt ikke skuffet over det, og tusen takk :) 


(bilde lånt fra http://mariuskaniewski.wordpress.com, og JA jeg vet jeg sjeler) 

Hvor ser du deg selv om 5 år? AAAANER ikke, jeg er en person som bare tenker en dag fremover. Men håper jo jeg jobber med musikken. 


Beskriv stilen din med 3 ord? Jeg kan ikke beskrive stilen min med 3 ord, fordi stilen min forandrer seg fra dag til dag. Men det som er mest normalt for meg å gå med er sort bukse, oversized kåpe og røde lepper. 
Hvor kjøper du mesteparten av klærne dine? Weekday, monki, river island, topshop og H&M Hvordan går det med deg for tiden? Det går veldig bra med meg for tiden, noe som er sykt deilig!Har du noen uvaner? Fuck, den er vanskelig. Har jo sykt mange rare ting jeg gjør, men vet ikke om det kan kalles uvaner? Alle vennene mine sier jeg er den personen som sitter mest på mobilen når jeg er med folk, og jeg har en tendens til å prate ALT for mye i situsjoner hvor jeg ikke burde prate så mye. Det er bare 2 av dem, hvis dere hadde spurt vennene mine hadde de nok nevnt 10000 rare ting jeg gjør, fordi jeg er den personenen som gjør alle de rare tingenene andre prøver å unngå å gjøre. :( 


Hvem vil du si at du ble mest knyttet med under revyen? Ble knyttet helt sykt med alle skuespillerene og instruktørene, men hvis jeg skal nevne en må jeg si min fantastiske instruktør Frida ♥ Love you! 


Fine revygjengen + ei litta nissenskuespiller og - en skuespiller fra manglerud (Pauline) 

Tenker du på å ta flere tatoveringer? Har en spesiell tatovering i tankene akkurat nå som jeg skal ta med en gang jeg får råd til det! 


Kan du ha et innlegg om tatoveringene dine; tanken bak, smerten o.l? Har jo en tanke bak begge tatoveringene mine, det er en grunn til at jeg har dem :) Og smerten er virkelig helt jævelig! Nå har jeg jo tatt det to steder som er kjent for å være veldig vonde, og den første jeg tok var jo på ribbeina som er sagt at er den værste plassen. Men ja, det er grusomt vondt! 


Du har forandra deg så mye er du emo? ............................... NO

 

Er det noe mer du lurer på? Har tenkt å ha sånn "svar på ukens spørsmål" greie, så bare å spørre om hva som helst :) 

 

TRENGER INSPIRASJON

Herregud, jeg kjenner nå at det er lenge siden jeg har gjort dette her. Føler alt jeg skriver er så kjedelig, og derfor hadde det hjulpet sykt om dere kom med tips om hva dere vil lese om. Vil dere ha innlegg med mye tekst eller bare bilder? Hva er det dere helst vil ha mest av? Er det gøy med outfit bilder? Vil så veldig blogge, men akkurat nå føler jeg ikke at jeg får det til i det hele tatt. Haha, blir helt gal. Også er det liksom det med å komme tilbake til rutinene med bloggen. Huske kameraet hver dag, noe jeg glemmer hver dag. Gjøre noe gøy å huske og ta bilder av det, noe jeg alltid glemmer når jeg gjør noe som er bloggverdig. Men men, dere må bare holde ut. Og hvis dere kunne kommet med litt ideer om hva dere vil lese om hadde det vært supert, fordi det er jo dere som skal lese den så deres mening er jo viktigst ♥

 

Dere kan skrive hva dere vil. Jeg vil bare kunne blogge mer, for nå blogger jeg kun 1 gang om dagen og det er kanskje litt lite! Men for at jeg skal kunne blogge mer må jeg få deres hjelp :) 

Hva vil dere at jeg skal blogge om? Alle tips hjelper ♥

OUTFIT


// Bukse - bikbok   genser - ?   sko - paris   skinnjakke - micheal kors   leopardprint jakke - monki 

 

Hva synes du?

Mardou&Dean//Var på et event på Mardou&Dean forleden med en venn av meg som heter Jakob. Der fikk vi se den nye kolleksjonen deres som bare var helt amazing. Ble forelsket i en pelsjakke som var litt for dyr, men herregud så fantastisk. Vurderer å spare opp penger til den altså! Det er den jeg står å ser på på øverste bilde. Klærene deres er utrolig fine, og de har noen basicplagg som bare er helt sykt fine :) 

 

Hva har dere gjort i dag?

ALL BLACK EVERYTHING
// Bukse - bikbok   topp - nelly.com   kåpe - weekday   briller - rayban   boots - Paris

 

Sorr for ikke blogging før nå men har hatt en super travel dag! Blogges i morgen :) 

Hva synes dere om antrekket?

SPØRSMÅLSRUNDE
Mange spurte om en spørsmålsrunde, så spør i vei. 

Er det noe du lurer på?

FIKSET HÅRET

Håret mitt var jo ikke spesielt fint klippet, siden for det første hadde jeg klippet det selv og for det andre klippet jeg det med en rusten dårlig saks. Så da dro jeg til hendrix hair i går å min fantastiske frisør Jessica fikset det for meg ♥ Er kjempe fornøyd, hun har både farget og klippet det. 

Hva synes dere om håret nå?

GÅRSDAGENS OUTFIT
// Bukse - acne   genser - weekday   boots - Random butikk i Paris   jakke - weekday   clutch - New look   briller - Ray Ban

 

Hva synes dere om antrekket? Og hva synes dere om det nye håret? 

DA ER DEN DAGEN KOMMET

Hallo!

Jeg har gledet meg endel til å endelig kunne blogge igjenn. Grunnen til at jeg har vært så lenge borte er som sagt revy, og etter den var ferdig har jeg brukt endel tid på å hente meg igjen. Etter revyen var jeg helt utslitt, og det er så sykt deilig å kjenne at man er tilbake til det normale igjen. Revyen i år var super gøy og helt ekstremt slitsomt! Kan legge ut bilder og kanskje noen filmer av den hvis dere vil se :)

Men ja dere, jeg er tilbake. Og det er lenge siden jeg har vært så inspirert til å blogge som jeg er nå! Denne lille revyperioden har forandret meg ganske mye på en veldig positiv måte, jeg er så sykt klar for å blogge igjen at jeg blir helt gal. Alt jeg har tenkt på den siste tiden er bare hvordan jeg skulle starte, hva det første innlegge skulle handle om, hvordan bilder jeg skulle ha osv. Og ja, haha, jeg har virkelig gledet meg. Det gjør meg sykt glad å endelig kunne kungjøre at nå er på'ån igjen, og nå på ekte. Med det fine være og det nye medlemskortet mitt på treningssenter kan jeg herved kunngjøre at THIS BITCH IS BACK ON TRACK. Ja, dere leste riktig, jeg har fått meg medlemskap på treningsenter. Første gang noen sinne, og jeg er stolt av meg sjæl. hvem skulle trodd det? Nå er det bare den slitsomme delen igjen da, nemlig det å faktisk trene.  Jeg er ikke helt den treningstypen, jeg liker ikke å pushe meg selv og jeg liker heller ikke å spise sunt. Men vi får se hvordan dette går, sånn som det går nå (etter en treningsrunde) spår jeg en lys (mørk) fremtid. Men herregud, hvem vet, kanskje jeg overrasker. Som sagt er det LENGE SIDEN SIST ♥ Og jeg kan vel kanskje fortelle litt om hva som har hendt siden sist:

 

 ♥ Jeg har klippet håret kort. SELV! Eller det er kanskje ikke så kort for dere, men for meg er det veldig kort. Jeg har aldri hatt kort hår før, men plutselig en dag lå jeg i senga og tenkte bare "fuck dette dritt håret!" Så da fant jeg frem saksa og klippet av håret mitt selv. 

 

♥ Ble NEVNT i anmeldelsen av revyen vår i aftenposten, hva skjeeeer!!!

 

♥ Jeg har fått medlemskort på treningsenteret 24 fitness som allerede nevnt. Anbefales btw, drit billig!

 

♥ Jeg har ikke skaffet meg trafikalt grunnkurs enda. jeg tenker at det kommer med åra, man kan ikke bli voksen med en gang. 

 

♥ Jeg har fylt 19 år. Bare et år (litt over 9 måneder) igjen som tenåring. 

 

♥ Jeg har omøbler rommet hos pappa 

 

♥ Jeg har begynt å ELSKE blomster ♥

 

Og det var cirka det tror jeg. Ikke noe så alt for innteresant. Men dere, nå er det lenge siden jeg har blogget så litt tips om hva dere vil lese om hadde vært supert. 
HVA VIL DERE AT JEG SKAL BLOGGE OM?

THIS HAIR

Hallo!

var hos Hendrix for litt siden fordi håret mitt var KRISE, extentionet hadde tovet seg til dreads og det var bare helt sjukt stygt. Min kjære frisør Jessica fikset det, og fy faen så bra det ble ♥


//hendrix pilestredet

 

AMAZING! Det er ombre rosa/pastell/violett/lakserosa, er ikke heelt sikker på hvilken farge det er haha ♥

Hva synes du?
 

SANGVIDEO

 

Spilte inn denne for et par dager siden på bjerke lydstudio med Julie (hun har skrevet den). Er veldig fornøyd med sangen, og synes det ble kjempe fint og "juleaktig"! Dette er jo som dere kanskje forstår rolig versjon av russesangen snow crystals som jeg sang på i fjor, som vant årets russesang på Nrk mp3 osv. :) Håper dere liker den ♥ 

 

Hva synes dere?

1989 jewelry

//her

 

Nå har Hendrix (han som eier frisørsalongende hendrix hair) designet en jewelry linje sammen med kollega Polad og designer Tina Chao, og jeg må bare si at de har de fineste tingende. Bare se på de produktene på bildene ↑ Nettsiden KAN DERE TRYKKE PÅ HER, de har masse annet fint. De har et bredt spekter med av produkter; alt fra skinnvesker til turban, perler og sølv smykker. Love it ♥

 

Likte du noe? 

THE PERFECT EYES

Hallo! 

 

Jeg bruker jo ofte dipliner, og synes det er så ekstremt fint når man får det til! Dette er en ting man må virkelig øve seg på, men det handler også mye på hvilke produkt du bruker. Noen "pensler" på diplinere er ofte myyyyye vanskeligere å bruke enn andre. I dag fikset jeg øyesminken min ordentlig, og sånn ble det:

 

for å få dette til bruker jeg disse to produktene som er på høyre side her, og som er mine desidert favoritter. Barry M dipnileren er fantastisk enkel og bruke, og resultatet blir helt sykt fint. Og mascaraen fra too faced er også helt sykt bra, og du får tykke lange vipper! I tillegg vil jeg komme med en til liten anbefaling: nemlig dette sminke "skrinet" på venstre bilde, det er en ekstremt bra måte og holde sminken din ryddig på og det er i tillegg superbillig: 


SMINKESKRIN // HER   DIPNILER // HER   MASCARA // HER

 

Også en aller siste ting, bussen til min verdens beste og herligste venn Kristoffer (som er med i id16, jenteeeeeer) har sluppet dekknavn, derfor må ALLE like siden deres på facebook HER. I tillegg er det jeg som synger på sangen deres: 

Mange har spurt om jeg kan legge ut russesangene jeg synger på for 2014 russ osv, men dette er nok den eneste jeg legger ut fordi denne synes jeg er veldig bra! ♥

 

Hva synes du om sånn øyesminke, noe du kunne gått med? Og hva synes du om sangen? 

KAN IKKE VÆRE ALT PÅ EN GANG

Som alle andre har jeg lyst til å få til alt, uansett hvor lite tid man har. Jeg har lyst til å være med alle vennene mine, gjøre det bra på skolen, holde på med revy og blogge samtidig men det har seg sånn at det er ekstremt vanskelig. Jeg skal ikke ta blogg pause, vil bare at dere skal forstå fraværet mitt. Og hvorfor jeg ikke blogger så mye! Jeg har ekstermt mye å gjøre, og jeg må virkelig konsentrer meg på skolen i og med at jeg nesten ikke har tid til lekser pga. revyen. Og jeg har ekstremt dårlige karakterer på 2. klasse og det må jeg få snudd på. I tillegg er jeg syk, og det er jeg nesten hele tiden. Hvis det ikke er det ene er det det andre, og dette sliter meg helt ut. Jeg prøver å ha et lyst sinn ang. det, og prøver å tenke positivt, men det er ikke lett når du har utredning etter utredning og ledetime etter legetime og ingen svar. Nå skal jeg jo på ullevål i morgen for å sjekke magen min, så det kan hende jeg finner ut av hvorfor jeg er så dårlig. Håper det!Jeg skulle ønske jeg hadde tid til å blogge mer, det mener jeg virkelig. Jeg har så sykt lyst å ha en blogg folk liker å lese, med masse fine og inspirerende bilder. Men jeg har rett og slett ikke tid til det! Og det er jo drit dumt, men jeg kommer ikke til å slutte. Bare sånn at dere vet grunnen til at jeg ikke blogger så mye. Og at jeg kommer til å blogge lenge fremover, når jeg er ferdig på skolen osv. Og det gleder jeg meg til dere! Da skal jeg blogge så mye, fordi da bor jeg for meg selv og har all tiden i verden til å blogge og gjøre dere fornøyde ♥ Jeg føler at mange på en måte har "gitt meg litt opp" siden jeg slutter å blogge så ofte, men jeg lager dette innlegget så dere skal forstå hvorfor sånn at dere skal fortsette å lese den! :) Får som sagt ikke blogge så mye fremover, men når jeg har tid hva vil dere at jeg skal blogge om? Mangler litt inspirasjon for tiden. 

JEG VIL HA SOMMER
FY SØREN som jeg savner sommeren! Varme og lyst ute. Nå er det mørkt etter klokka halv 4, og det er deprimerende det. Jeg er en elendig blogger for tiden, men har så mye å gjøre at jeg spyr bare av å tenke på det. Har jo begynt å konsentrere meg om skolen (hehe) så må jo faktisk øve til prøver. Noe jeg ikke har gjort på år og dag. Men det går veldig bra, har bare fått 4'ere og 5'ere så langt (3/2 i en norskhøring og da, men det teller ikke... he-he)

Uansett, jeg vil ha sol og strand ikke is og kulde. Blir jo så lei av alt når det er mørkt og kaldt, det er helt sykt. burde ta bilde av hvordan jeg ser ut på skolen så dere få se "the real me".. Haha, så sykt lame å skrive... Men jeg ser faktisk ut som et dråg på skolen hver dag, i joggebukse og ingen sminke og hestehale med extentions som ikke sitter så fint lenger. Det er ikke måte på altså. jeg kjenner på meg at jeg er drit klar til dette skoleåret er over, det skal bli deilig det. Herregud, sykt å tenke på at om et halvt år er 13 ÅR med skolegang ferdig. FERDIG. Det er både digg og slitsomt å tenke på samtidig. 

 

Savner dere sommeren?

 

ÅRETS NYTTÅRKJOLE?

Hallo!

 

Nå er det en rekke store begivenheter som står foran oss i disse kalde, mørke vinterdagene. Jul, nyttårsaften, bursdagen min (hehe), jeg synes vertfall det er vanskelig å finne de riktige kjolene til de riktige anledningene. Derfor har jeg tatt for meg nyttår denne gangen og funnet masse kjoler fra nelly som jeg synes er dritfine, til en billig penge, og som passer veldig til anledningen. Når jeg tenker nyttår tenker jeg en kjole som er over the top med masse glitter, åpen rygg, sort, sølv ja you name it. Her er kjolene jeg fant: 

HER // HER // HER

 


HER // HER 

 


HER // HER // HER

 


HER // HER

 


HER // HER

 


HER // HER

 


HER // HER // HER

 

Fant du noen du likte? hva skal du ha på deg til nyttår?

HOLA

Hei!

 

Beklager for dødperioden, men jeg lever og det er faen meg det som er viktigst. Er jo som sagt med som skuespiller i revyen i år å, så har ekstremt mye å gjøre om dagen, og når jeg ikke har det slapper jeg som regel av. Og gråter. Og spiser is. Og håper på et bedre liv. Men herregud, la oss ikke fokusere på det negative. Livet er flott. Uuuuntatt det lille faktumet at det begynner å bli JÆVELIG KLADT UTE. Og som en arabersjel som meg (liker jeg vertfall å si) er ikke kulda det beste jeg vet om. Heller ikke regn, men det er jo bare detaljer. Uansett, kulda, det er faen meg jævelig. Nå hater jo jeg SNØ mest, men det er jo også bare detaljer, så la oss ikke henge oss opp i det heller. Og varme for den sags skyld, HATER når det er for varmt.. Fy faen! Det er jævelig det. Nok om varmen og regn og snø og kulda, vet ikke hva jeg skulle frem til i det hele tatt.. Bare at jeg kanskje ser nå at jeg er litt negativ til alt, men noen må jo være sånn. 

En kul ting er at jeg har funnet ut at jeg skal få meg ny tatovering, for de som ikke vet det har jeg to fra før:

ÅÅ som jeg gleder meg... herregud, pappa sukker høyt nå mens han leser dette.. Haha, sorry dad ♥

 

Dette var et nokså meningsløst innlegg, men aner bare ikke hva jeg skal blogge om lenger, så gi meg litt tips så blir jeg glad! 

 

Så hva vil dere lese om? Og hvordan har dere hatt det i det siste?

JULIE HAR FÅTT SEG BLOGG

Hallo!

 

Dere har sikkert fått med dere hvem Julie er, men hvis ikke er det hun som synger i supernova og undressed coveret med Astrid Smeplass. Uansett, jenta er helt rå og den flinkeste jeg vet om til å synge ♥ Vi møttes for rundt 1 år siden, da jeg spilte inn snow crystals som hun hadde skrevet. Etter det har vi holdt kontakten, og nå er vi veldig gode venner. Uansett, hun har startet en blogg som jeg anbefaler alle å følge med på: 


// LINK HER

 

Baby ♥

 

Skal dere følge med på bloggen hennes?

DAGENS OUTFIT


Buks // bikbok   topp // topshop   jakke // topshop   veske // LV   smykke // zara   klokke // michael kors   sko // HER

 

Hva synes du?

MAKESTYLE FAVS


1. HER // 2. HER // 3. HER

 


4. HER // 5. HER // 6. HER

 


7. HER // 8. HER // 9. HER

 

 


10. HER // 11. HER

 

 


12. HER // 13. HER // 14. HER

 


15. HER // 16. HER // 17. HER

 


18. HER // 19. HER

 

noe du likte? 

OMFG

Hallo!

 

Måååå bare vise dere dette coveret av Astrid og Julie, fy så flinke de er ♥ Julie er jo en god vennine av meg, og hun er bare helt vill til å synge! Er såååå stolt av henne, baben min! Astrid heide jeg selvfølgelig på når det var idol. Herregud, begge er så utrolig flinke og sammen er de bare fantastiske.  Har fått helt hekta på dette coveret, og hørt på det 10000 ganger, må bare dele det med dere:

 Det er et cover av sangen undressed :)

 

Hva synes dere? Sykt fint sant!

MY NEW WATCH//michael kors

Et av innkjøpene mine fra London, super fornøyd ♥ Resten kommer senere!

Likte du klokka?

sneak peak


//En liten sneak peak på hva jeg har kjøpt når jeg var i Guildford på fredag! Legger selvfølgelig ut et eget innlegg med alt når jeg kommer hjem på mandag. Har ikke shoppet så mye, har spart  fordi vi skal til London i dag. Vi driver å gjør oss klare akkurat nå, gleder meg! Det er kjempe fint vær ute, og vi skal se på lion king i dag. Ah, London ♥ Det er nesten så jeg begynner å føle meg hjemme der, ca. 13 - 14 gangen jeg er der nå, haha! 

 

Hva skal dere i dag?

JEG ER I ENGLAND

Mer korrekt: Woking. Det er en by i England hvor kjæresten til mamma bor, og her er det superkoselig! Mamma, kusina mi Maria og jeg dro avgårde grytidelig i dag tidelig, og kom hit rundt 10 tiden. Det er så mye mildere her, 10 - 15 grader, sykt digg. I dag tok vi en dagstur til guildford som er nabobyen, og som har veldig bra shopping og er en kjempekoselig by. Vi gikk rundt i 3 timer, gikk i masse sidegater og fant et marked osv. før vi satt oss på Jamie Oliver's sin resturant. Syyykt god mat! Etter det shoppet vi litt til på et kjøpesenter som hadde urban outfitters og topshop osv. før vi tok toget tilbake, og nå ligger jeg i senga i leiligheten.

Ah, Jon Erik har så sykt fin leilighet her, får lyst å flytte hit! Den er i ellevte etasje og er kjempefin og moderne ♥ Uansett, her er bildedryss fra dagen:Et stk. superblid jente

 


Verdens søteste kusine ♥

 hva har dere gjort i dag?

MID SEASON SALE PÅ NELLY

Hei alle dere shopping sjeler der ute!

 

Nå er det søren meg mid season sale på nelly, og jeg har vært så heldig å få gi dere tilgang til det før andre får tilgang! Det er det sykeste salget, og opp til 85% på klærene. Alt du trenger å gjøre er å trykke HER og skrive inn VIPSALE, så har du tilgang til saget ♥

 
 

Har funnet frem mine favoritter fra salget her, siden det er så syyykt mye å velge mellom er det kanskje litt greit :)


HER // HER // HER

 


HER // HER // HER

 


HER // HER // HER 

 


HER // HER 

 


HER // HER

 


HER // HER

 


HER // HER


 

Noe du likte?

 

 

//adlinks 

junkyard
Lue HER // Bukse HER // Topp HER

 

Fikk denne obey toppen, cheap monday bukse og appertiff lua fra junkyard nå for litt siden. Elsker alle tre tingene, men lua er jeg helt forelska i ♥ Den er i burgunder, men finnes i kjempe mange farger også. 

Noen av tingene du likte?

MAKESTYLE LOVESjokoladepudder → HER // øyenskygge → HER 

 

Mine to favoriiittt produkter når det gjelder sminke, har hatt begge dere kjempe lenge. Men sjokoladepudderet var tomt og øyeskyggen mista jeg på en fest, så nå har jeg fått nye :) Er sååå glad, sjokoladepudderet er et av det beste pudderet jeg har hatt noen sinne og øyenskyggen har bare de fineste fargene i verden ♥ 

 

Bruker du noen av disse produktene?

DAGENS OUTFIT
// Cardigan - HER   veske - LV   bukse - acne   sko - HER   skjerf - becksøndergaard   briller - rayban 

 

Hva synes du?

 

15% PÅ ALLE JAKKER

 

Hallo!

Fant ut at det er 15% på alle jakker på nelly denne uken, så det er kun i dag og i morgen igjen. Derfor tenkte jeg å vise dere det, salg er alltid best ♥ Vertfall når det kalde været er på vei, og det er viktig med en varm og god jakke som som oftest er sykt dyrt, men en del billigere med 15%. Jeg har funnet frem mine favorittjakker fra nelly:

HER // HER // HER

 


HER // HER // HER

 


HER // HER // HER

 


HER // HER

 


HER // HER // HER
(disse parkasene koster kun 995kr før prosenten er trukket fra)

 

Noen du likte?

//adlinks

 

GOD MORGEN

Tror jeg ikke blogget senere fordi jeg har revyøving til langt på kveld, får se når jeg kommer hjem hvor sliten jeg er :) Men har hvertfall opdatert litt nå da ♥ Håper alle har en kjempe fin skoledag!

 

Hva skal dere i dag?

DAGENS OUTFIT


// sko - HER   bukse - zara   veske - LV   cardigan - HER (PÅ SALG ♥)   jakke - topshop   briller - rayban

 

Hva synes dere?

 

//Linker er adlinks

 

 

Sangvideo?

Har lenge tenkt å lage en sangvideo, og akkuart nå driver jeg kanskje med en! ;) er det noen sang dere ønsker? er så usikker på hvilke jeg skal ta! Og vil dere ha sangvideo?

Eksamenhelg

Hallo!!

Denne helgen blir det minemalt med blogging fordi jeg har eksamen.. DREP MEG! Men det må gjøres, og jeg må konsentrere meg om det og ikke noe annet. Håper alle forstår det :) jeg kom opp i geografi, og er sånn passe fornøyd med det, jævelig vanskelig er det vertfall. Men MYE bedre enn spansk, gehør og komponering eller piano som jeg var drit redd for å komme opp i!

Om noen lurer på om jeg hater livet mitt akkurat nå er svarer ja.

Hva kom du opp i eksamen i år?

Har noen beyonce?!

Jeg er DESPERAT!! Har noen beyonce bilett? I så fall ta kontakt på fannyb.blogg@hotmail.no

VÆÆR SÅ SNILL!!
Hvis du har bilett du skal selge ta kontak på: fannyb.blogg@hotmail.no

HAR DU LYST PÅ JUSTIN BIEBER BILETT?

Hallo!

Jeg og Andrea selger bilettene våre som er til konserten i morgen siden vi har fått tak i bedre biletter :)

Minsteprisen er 1500kr pr. Bilett og det er golden cirkel! Om du er intresert ta kontakt på: fannyb.blogg@hotmail.no

Hvis du skal ha bilettene må du ha mulighet til å møte oss i byen i morgen så vi kan utveksle penger og biletter :)

Har du lyst på bilett? Ta kontakt :)

Sandnes!!

Nå er vi på vår tredje time i bilen, akkurat nå hører vi på the hungergames lydboken, ah jeg elsker lydbøker. Minner meg om barndommen min :) hørte alltid på det da!

Uansett, jeg skal fortsette å pines av kjedsomhet i rundt 5 timer til! Håper alle har det fint hvor en de er. Bare 2 dager til jul!!

Gjett hva jeg driver med

Haha, jeg gir dere en sjanse å gjette!!

releasefest

Hallo!
Nå er jeg på releasefest til en som heter Ida jenshus! Gleder meg til det starter :)
Hva skal dere i dag?

Sneak peek

Liten sneak peek på dagens antrekk!
Hva synes dere?

Jobber dugnad

Drit fett!!! Haha
Hva driver dere med?

Yogurt heaven

Nå sitter jeg på yogurt heaven med noen venner, og Fro yoen her er sååååååå digg!!!!!
Hva driver dere med?

Tæner

Hallo!
Greide ikke stå opp før halv 4 i dag, så da var jo så og si hele dagen borte! Faen, sover alltid bort sole dager. Nå ligger jeg ute å prøver å få de siste varme timene før jeg stikker til London :)

Hva skal du i dag?

Idyll

Det er ganske vakkert her:

Greide å falle foran en full resturant..... Gøøøøøøy

Vi glemmer aldri

Mine tanker går til alle offrene og alle som mistet noe for et år siden. De går også til hele Norge, vi er alle berørt av denne saken!

Med bassa

Suprise at bassaene er å spiser sushi på standar stedet, haha :) sorry for dårlig blogging, har gått i hundre de siste duene å har så vidt vært hjemme! Men skaal bli bedre, loooooover :):) nå er det jo sommerferie snart å da har jeg fri hele tiden og kan blogge så mye som mulig

Hva skal dere i dag?
Lie Fanny

Drep meg

Hallo!

Nå ligger jeg døende i senga med over 39 i feber. Hr ligget i senga nå siden 11, altså 8 timer. Det eneste jeg har gjort er å kokt over, prøv å skifte stilling søm gjør at jeg får forferdelige frysninger og gåsehud over hele kroppen. Jeg har prøvd å leste catching fire men etter 5 sider dundrer hodet for sterkt. Ikke glem den såre halsen som gjør at jeg så vidt greier å svelge. Men jeg hater blogg nå og hodepinen er for sterk nå så hadd tapere!!!

Ikke blogginnlegg uten bilde!
Love fannyb

Bygdøy

Hallo!!

Nå har jeg vært på bygdøya og grillet med noen folk, kjempe koselig!

Hva har dere gjort i dag?
Love fanny

På sumo sushi med Bassa!

Hallo!!

Nå sitter jeg og Bassa på sumo sushi på Akerbrygge og koser oss med sushi :) sykt digg med strålende sol, kommer i skikkelig vårhumør!

Hva skal dere i dag?
Love Fanny

Chiller i sola

Holllaaaa!

Nå er jeg på Akerbrygge å chiller i sola!!

Ja nå er det ikke helt sol lenger fordi det er senere men blogg appen funket ikke i sta! Nå sitter jeg på steam med Yrsa og Benny og slapper av i gensere, så sykt smud med varmt vær igjen :)

Hva har dere gjort i dag?
Love fanny

Revykavalkaden

Er på revykavalkaden!!! Go Manglerud :)

Blogger når jeg kommer hjem :)

Hva har du gjort i dag?
Love Fanny

3 FAVORITTER


LOLA BY MARC JACOBS // PINK BY VICTORIA SECRET // HYPNOSE BY LANCOME

Elsker disse luktene! Lola og hypnose er litt sterkere og mer krydret mens pink er sommerlig og deilig lukt. Hypnose er den nyeste, og jeg elsker den virkelig! Den lukter drit godt. Jeg hater å lete etter lukter på taxfree'r, det er så sykt mange å velge mellom og jeg får alltid vondt i hode av alle luktene også blir jeg alltid frustrert fordi jeg glemmer hvilkene jeg har sprayet på den hvite dritten og hvilken parfyme som lukter hvordan, derfor tenkte jeg å tipse om luktene jeg liker best! :)

 

Hvilkene parfymer liker dere best?

Love Fanny ♥

 

PS: ALLE SOM LA INN BUD PÅ KLÆRENE SJEKK MAILEN DERES!!

FILMANBEFALING 

Hallo!

 

I dag har vært en totalt chille dag. Hanna og jeg sto opp rundt 12, deretter lastet vi ned crazy stupid love før vi dro for å hente take away sushi. Drit digg! Sushi til frokost er noe å anbefale assa :) Men det er ikke det jeg skal snakke om, heller filmen crazy stupid love med skuespillerene Emma Stone, Ryan gosling, Steve Carell og mange andre utrolige skuespillere. Assa, bare at Ryan Gosling er med i filmen gjør at du har lyst til å se den uansett. Og Emma Stone da, favorittskuespilleren min!! Nei, den er bare jææævelig bra, så se den. Alt er bare perfekt med den, helt serr. 

 

har du sett crazy, stupid, love før?

Love Fanny ♥

 

Hallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits