GOPRO

Hallo!

 

I går hadde vi satt et gopro kamera på vannscooteren når vi kjørte og filmen ble helt sykt morsom! En som henger i en romperister bak der og dingler med bena i lufta og alt mulig, fantastisk. Jeg turte selvfølgelig ikke sitte på romperisteren og det er en liten del i filmen der jeg får totalt panikk når jeg er på vei ut med romperisteren. Begynner å skrike på benny at han må dra meg inn, haha. Turte når vi kjørte litt lengere inn og det var så grunt at jeg kunne se havbunnen, og det er jeg glad for. Det var så utrolig gøy. Hanna & Benny greide ikke slutte å le mens jeg føk bak dem med dykkebrillene på og redningsvesten opp til haka. Herregud, det skulle vært biler av det ass, har aldri sett så dum ut før. Tok noen printscreens av filmen, se så kule bilder det er: Så sykt kult, gopro kamera er faktisk jævelig kult. Da har jeg funnet noe å sette på ønskelista mi til jul :) 

Hva har dere gjort i dag?

5 kommentarer

cammmi

17.07.2014 kl.20:43

Kult med gopro daaa :D Ønsker meg det sykt selv :) Hørtes ut som dere har hatt en super dag <3 Kos dere videre ;D

18.07.2014 kl.11:46

Kan vi få se filmen? :D

hemmelig.

20.07.2014 kl.10:16

Det så ut som det var veldig moro.

Lill Falch

22.07.2014 kl.09:57

Hei! Så deg på flyplassen i går! Jeg jobber på Pizza hut :) Ville bare si at jeg syntes håret ditt var veldig fint nå! :D

BLACC.NO

01.08.2014 kl.20:25

Hei!

Vi er en nyetablert og trendy nettbutikk som har mye å by på, alt fra klær til interiør til accessories. Vi har ofte konkurranser, rabatt kuponger og annet morro, så ta turen innom da vel? Følg oss også på instagram: @BLACC.NO for regelmessige oppdateringer!

WWW.BLACC.NO

Med vennlig hilsen,

Team BLACC

Lisa Uhlén

11.08.2014 kl.08:08

I know - go pro er utrolig kult å bruke på slike ting! Jeg har selv brukt et jeg fikk låne til å feste på skia mens jeg hoppa, og en gang på vannski. Man får noen vanvittig kule bilder + veldig mange urkomiske! :D

Jeg ønsker meg også go pro kamera!
Skriv en ny kommentarHallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits