SPANIA
//Fra Spaniaturen i fjor med bassa ♥


Da er Spaniaturen bestilt og det er ikke mer enn 13 dager til jeg drar! Var veldig impulsiv reise. Hadde jo snakke med Bjørn Erik om at jeg ville være med han, men hadde ikke gått lenger enn det. Jeg visste han allerede hadde bestilt reise og det var ikke før jeg så friends with benifits jeg forsto at jeg MÅ være med. Haha, det der hørtes så feil ut. Men greia er at i filmen kjører de på vannscootere og jeg vet at Benny har 2 i huset sitt i Spania og da tenkte jeg bare "HERREGUD, jeg mååå kjøre vannscooter jeg mååå bli med!" Så da ringte jeg han klokka 12 på natta også bestilte jeg og Hanna Jensen biletter sammen dagen etter. Så nå skal alle tre :) Gleder meg som en liten unge, trekløveren skal på ferie ♥ Leiligheten til Bjørn Erik i Spania er SÅ fin, bare se her:

Gleder meg til å bo her i 10 dager med verdens beste venner ♥ Herregud, late dager ved stranda og nattbading når det er solnedgang er det beste jeg vet om når jeg er på ferie! Jeg og Hanna har jo vært på en del ferier sammen, dette blir 3. året vi er på utlandstur sammen så det blir like gøy som alltid! Gleder meg også til å FESTE, herregud feste i utlandet er såååå mye bedre enn Norge. Med barer og masse drinker med masse farger, JA FAEN MEG TAKK. Er så lei av utelivet (hjemmefestene) som er i Oslo for tiden. Nesten sånn at jeg ikke gidder å dra ut fordi jeg synes det er så kjpt liksom, så det blir sååå gøy å endelig ha det dritfett i Spania! Trodde jo virkelig ikke at det ble noe utlandstur på meg dette året her, men joda, det ble det. Er sååå glad! 

Hva skal dere i sommer da?

3 kommentarer

Julia Marie

26.06.2014 kl.19:11

Så koselige bilder
herlig!

anniken

26.06.2014 kl.22:01

har vært på la manga selv 2 ganger. utrolig fin plass med hyggelige folk og bra resturanter, men stranda kan ha en del maneter. Dette varierer veldig fra uke til uke, men er litt plagsomt når de er der. Det er ikke brennmaneter og er ikke farlige
Skriv en ny kommentarHallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits