DE SISTE ÅRENE

Hallo!

 

begynte jo å blogge i 2011 og det er så gøy å se gjennom arkivet for å se hvordan jeg har forandret meg. Selv om kanskje ikke utseende har foradret seg så ekstremt mye er vertfall jeg som person en helt annen enn jeg var i 2011. Hvordan jeg snakker er forandret. Toneleiet jeg snakker i er forandret. Synet mitt på så ekstremt mye er forandret. Det som er så rart når man blir eldre er at ting betyr mye mer. Når man er yngre bare lever man, da tenker vi ikke så mye på hvordan ting er eller hvordan de burde vært. Man tenker ikke på at oppførselen man har, har en betydning for hvordan menneske man er. Man tenker ikke over handlingene man gjør som er gale, fordi "herregud, alle gjør dumme ting". Når man blir eldre kan man ikke leve etter det lenger, man kan ikke skylde på at "man var dum en gang", alt du gjør har konsekvenser. Hva du sier og gjør betyr noe for hvordan menneske du vil være og hvordan du vil at andre skal oppfatte deg. Blir skikkelig stressa av det noen ganger. Herregud, jeg er 20 om et halvt år. Da er jeg faktisk ikke tenåring lenger engang. Da er jeg virkelig på vei til å bli voksen, jeg føler liksom ikke at jeg er klar for det. Jeg føler at mentalt er jeg ikke helt DER enda. Og det tør jeg innrømme, selvom så mange synes det er "flaut" å di at de er superavhengi av foreldrene sine i en alder av snart 20, så er ikke jeg det. Men når skal jeg flytte for meg selv om 1MND (!!) så det gleder jeg meg syyyykt til ♥ Her er hvordan utseende mitt har forandret seg gjennom de 4 årene:

 

2011 (bildene er tatt i rekkefølge, så de øverste er de fra helt på starten av året og bildene under er fra senere og senere i året)
Dette året husker jeg godt. Tror det besto av to eller tre herlige londonturer, der en var med selveste bassa. Hadde en greie for lyse bukser, grønne jakker og hodeskalleskjerf, før jeg plutselig bytta om til kun svarte bukser sånn i midten av året. Det var da jeg la de lyse buksene i skuffen for siste gang. For etter det har jeg kanskje brukt lys bukse sånn 3 - 4 ganger? Er ikke det sykt? På 4 år liksom. Fikk meg også hatt, digget den hatten ass. På bloggen var jeg drit morsom og jeg startet hele den "jeg hater" trenden som alle andre bloggere også begynte med (etter meg). Hihi. Husker jeg synes det var SÅÅ gøy at jeg hadde startet en helt blogg trend. Elsket Justin Bieber å skrev masse morsomme innlegg om han, feks DETTE, som ikke fikk få kommentarer heller. 

 

2012

Her var jeg allerede sykt annerledes enn 2011. Jeg hadde farget håret mitt knall rødt, elsket det røde håret mitt ♥ Dette året var jeg i London hele 3 ganger tror jeg, i tillegg var jeg en liten tur i Paris også. Nå snakker jeg ikke om ALLE feriene jeg var på hele året, fordi var jo seff i utlandet i ferier osv. Men om de feriene dere ser på bildene :) Jeg fikk meg militærjakke kjempe tidlig på året, FØR det ble sånn super inn og alle hadde det. Stolt. Jeg fikk en greie for sotede øyne, brukte det nesten hver dag i en periode. Dette var et rart år for meg, jeg byttet stil annen hvert sekund. Den ene dagen gikk jeg med Obey genser og jordans, den andre med bluse og sorte skinnbukser. Rart? jeg vet. Tror jeg hadde en liten identitetskrise, men har vi ikke alle det nesten hele tiden?! 

 

2013


Dette året startet dårlig med gult hår. Forferdelig. Etter en stund med dette grusomme håret fikset jessica fra hendrix håret mitt før første gang, som jeg siden alltid har gått til. Det var også dette året bloggen revnet litt. Jeg var skuespiller i revyen å hadde øvinger etter skolen nesten hver dag i flere måneder i strekk. Dette gjorde det rett og slett umulig å fokusere på blogg, jeg hadde verken tid eller krefter til det. Dette året forandret jeg meg het ekstremt, ikke bare utseende men hvordan jeg er som person også. jeg ble mer ansvarlig, jeg ble friskere/verre (vippet litt begge veier egentlig, haha) psykisk og fikk et helt annet fokus i livet. Fikk venner jeg vet jeg kommer til å ha hele livet og hadde det helt fantastisk på revyscenen. Jeg fikk også plutselig en dag et innfall om at jeg ville ha blondt hår, så da var det straka veien til hendrix dagen etterpå der Jessica begynte fargingen som til sammen tok 9 timer. Fikk også extentions som dere sikkert ser. Stilen min forbedret seg endel hakk dette året, haha :) 

 

2014
Dette året startet med at håret mitt var nesten dreads. Jeg hadde ikke passet på extentionene bra nok og året startet i frisørstolen der jessica kjempet mot det så UTROLIG bustete håret mitt. Dette resulterte i veldig tynt, men utrolig fint rosa hår. Rosafargen ble borte etterhvert og ble blondt istede, og jeg var igjen med som skuespiller i revyen. Etter revytiden fant jeg ut at jeg hadde lyst på kort hår, noe jeg aldri har hatt før, så da fant jeg frem saksa å begynte å klippe selv samme kveld som tanken streifet meg. Jessica fikset det selvfølgelig ordentlig for meg rett etterpå. Men det tok ikke lange tiden før jeg fant frem saksa enda en gang og klippet det enda kortere igjen, som dere sikkert ser på bildene. Haha! Dette året har vært et bra år, jeg er kun dager unna å bestå 13 års skolegang og følelsene rundt det er ubeskrivelige. Jeg føler jeg har vokst mye de siste årene og blitt en person jeg har lyst å være, og det føles godt. Man må gjennom så mye førr man liksom "finner" seg selv, og det er deilig å føle seg helt komfertabel med hvordan man er ♥

 

Synes du jeg har forandre meg mye? Og har du forandret deg mye de siste 4 årene?

12 kommentarer

Lilly

06.06.2014 kl.16:54

Åh, for et herlig innlegg! Og håret ditt: herregud du passer til alt!

colorfashion

06.06.2014 kl.18:01

Du har forandret deg en del ja, på en god måte selvfølgelig!

åå, alle de hårfargene der passet du virkelig :-)

07.06.2014 kl.01:36

Kunne du skrevet et innlegg om psykisk helse og dine tanker/erfaringer rundt det? Trenger ikke være så personlig, men bare litt tanker og sånn?

fannyba

07.06.2014 kl.02:14

Anonym: Nei desverre. Når det kommer til dette er det noe jeg ikke vil uttale meg om :) Uansett generelt eller ikke, så vil jeg helst unngå det for min egen skyld.

Elise

07.06.2014 kl.10:25

Du kler virkelig den litt kortere varianten! Ser voksen og kul ut! Fint at du har begynt å blogge igjen :)

07.06.2014 kl.13:48

elsker håret ditt så mye!!

victoria

07.06.2014 kl.19:22

Synes fortsatt du er ekstremt umoden i språket og hvordan du fremstiller deg selv (som en 16-17 åring kansje?). Ala "var jo seff i utlandet i ferier", man skriver ikke "seff" og hadde du vært litt mer moden ville du ikke skrevet at du selvfølgelighet var i utlandet. Det er "seff" ikke en selvfølgelighet.

Du er kansje ikke sånn i virkeligheten, og du er sikkert kjempe snill og grei. Men for din egen del ville jeg vurdert hvordan du fremstiller deg selv.

fannyba

07.06.2014 kl.20:17

victoria: Haha, hvordan er det mulig å henge seg opp i ALT mulig? Det er så sjukt. Du er sikkert kjempe moden som sitter å bruker tid på å pirker på en 19 år gammel blogger fordi hun brukte ordet "seff"... Super modent, du fremstiller deg selv kjempe bra.

victoria

08.06.2014 kl.00:13

Nå får du gi deg. Det var et vellment tips bare. Jeg kom kun med kritikk på hvordan det du skriver oppfattes av meg og fort kan oppfattes av andre, det var ikke noe drittslenging eller lignende men konstruktiv kritikk. Jeg har lest bloggen din i årevis og kommer ikke til å slutte, da jeg generelt sett synes du er kjempeflink. Om du ønsker å ha en seriøs blogg må du tåle tilbakemeldinger.

Sunny

12.06.2014 kl.01:23

utrolig godt og fint skrevet Fanny :) og du stråler virkelig uansett hvordan hårfrisyre/farge du har! :) you go girl! :)

hemmelig

15.06.2014 kl.12:04

Du har nok forandret deg mer enn jeg har gjort på 4 år. Men det er jo som det skal være alderen tatt i betraktning !

tonje

18.06.2014 kl.19:34

Elsker måten du har forandret deg på, spesielt håret og stilen! Du kler virkelig det blonde håret :-)

Malin Albrigtsen

19.06.2014 kl.21:04

Åå, tenkt at jeg har elsket deg og bloggen din så lenge!
Skriv en ny kommentarHallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits