NÅ KOMMER SOMMEREN

Hallo!

Nå kommer sommeren dere, og er det noe man trenger på sommeren er det nye klær. Det er nå det er på tide å bytte ut beige gensere og skinnjakker med fargerike kjoler og lette sko! Åh, jeg elsker å ha en god unnskyldning for å shoppe, og at årstiden forandres er den perfekte unnskyldningen til å shoppe med god samvittighet :) Man kan jo ikke gå rundt i varme vårklær om sommeren, det er rett og slett umulig. Så på tide å dra fram kortet gutter og jenter. Jeg skikket litt rundt på nelly og fant noen superfine sommerklær:

 


KJOLE 1 (HER) // KJOLE 2 (HER)HVITE PUMPS (HER) // LEOPARD PUMPS (HER) // SANDALER (HER) JUMPSUIT (HER)HEKLE BIKINI (UNDERDEL: HER) (OVERDEL: HER)  // HVIT BIKINI (HER)

Den bikinien til høyre er det ikke flere bikiniunderdeler igjen, de finnes HER, men ikke fler hvite. Men det finnes i MASSE andre fine farger så da er det bare å bytte farge på bikinioverdelen også så er du good :)  Du kan jo også selvfølgelig kjøpe en hvit bikiniunderdel på H&M også!FARGE BIKINI (UNDERDEL: HER) (OVERDEL: HER) // BADEDRAKT (HER)LILLA JUMPSUIT (HER) // SORT JUMPSUIT (HER)SORT MAXIKJOLE (HER) // GRÅ MAXIKJOLE (HER)GRÅ MAXIKJOLE (HER) // HVIT MAXIKJOLE (HER)

Maxikjoler er det fineste jeg vet om, og gleder meg til å bruke det (nesten) hver dag hele sommeren. Synes generelt kjoler og skjørt er sykt mye mer behagelig å bruke enn shortser! Disse maxikjolene var jo bare dødsfine, og den gråe kjolen på øveste bilde koster kun 99kr. KJOLE (HER) // BUSTIER (HER)

 

Herregud, så mye fint de har! 

Hva der noe du likte?

Ingen kommentarer

hemmelig

03.06.2014 kl.18:14

Jeg likte mangen av kjolene.
Skriv en ny kommentarHallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits