FAB DAG

Hallo!

 

I dag har vært en skikkelig bra dag. Det startet med at jeg kom liiitt for sent på skolen, men herregud a, det er litt vanskelig å komme seg opp om morningen når det ALDRI blir mørkt om kvelden. Men skal ikke klage på det, fordi det var FANTASTISK vær i dag. Og i den nye kjolen jeg kjøpte på brandy melville som dere så på bloggen i forrige innlegg, var livet bra når jeg gikk ut av døre. Et liite minus er nok bare at jeg har glemt solbrillene mine hos mamma, så er blind når det er så mye sol. Haha. Etter skolen dro jeg og benny en liten tur til Henri hvor vi badet å koste oss ♥

Wiii, herregud. Blir så stressa når folk skal begynne å ta saltoer osv. Tenker alltid på hva som kan skje også får jeg helt noia. Det var sykt digg og endelig få litt sol på kroppen, er flink til å ikke ligge i solen. Tror faktisk dette er førte gang i år jeg ligger ute i sola. Det er sykt med tanke på hvor lenge sola har stekt her i Oslo. Men nå skal det sies at jeg har hatt russetid i 3 av ukene, og da er det sykt uchill å sole seg når man er fyllesyk og har håret fult av øl. Men kjente virkelig at det var på tide å komme seg ut i sola ass!
Sååå fint ♥


Har fått meg en ny favorittdrikk: alo vera vann! Det er syyykt digg. Man må venne seg litt til de klumpene som er i da, haha. Liker best den smaken Benny holder, sånn sitron smak eller noe. Smaker skikkelig friskt og digg. Tror det er veldig sunt også, men er ikke helt sikker. Vet noen av dere? Etter dette satt vi oss opp å så på "the revenge of the bridesmaids", skikkelig morsom. Anbefales :) Når det ble litt sent dro Benny og jeg hjem, og jeg så morgendagens episode av paradise hotel på viaplay. Herregud, noen av de folka må SLAPPE av ass. Blir helt lei meg av å se på noen av de deltagerene (jævla Lene Angelica). Heia Aurora og Ann Marielle ♥

 

Hva har dere gjort i dag?

7 kommentarer

colorfashion

03.06.2014 kl.07:11

Så herlige bilder :-)

03.06.2014 kl.09:36

Hvor er det hun Henri bor? Det var sykt fint der

Amalie

03.06.2014 kl.12:40

Åh det så kjempe koselig ut! Alo vera drikken er min favoritt også for tiden, skjønner meg ikke på folk som ikke liker den.. Ha en super dag fine du!

hemmelig

03.06.2014 kl.16:53

Så fint dere hadde det da dere badet.

Hva jeg har gjort i dag : Vært flink jente og luket i hagen.

fannyba

03.06.2014 kl.17:30

Anonym: Nordstrand :)

sweetmarsmellow

03.06.2014 kl.18:13

ser veldig koselig ut!

Helene

04.06.2014 kl.21:48

Har du farget øyenbrynene dine? de var fiine:)

Emmeli

07.06.2014 kl.00:48

Hvor er brillene til benny fra?? MÅ ha de
Skriv en ny kommentarHallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits