FORSINKA COMEBACK

Hallo!

Jeg hadde lovt å komme tilbake rett etter russetiden, men har vært DØD i ukene som kom etter russetiden også. Har sovnet før halv 10 nesten hver dag og i tillegg hatt skriftelig eksamen i både MIP og norsk. Ikke spør meg hvordan det gikk, fordi jeg prøver bare å fortrenge de dårlige minnene. Fuck ass, eksamen er faktisk helt forjævelig kjipt. Vertfall når man går i 3. fordi da vet man at det er det siste man gjør NOENSINNE på 13 års skolegang som betyr sykt mye. Men nok om eksamen, tenker at de fleste som har hatt det ikke orker å høre på alle andre syte om det. Jeg har klippa håret mitt enda kortere siden sist jeg blogget. Bare en plutselig impuls jeg fikk klokka 7 om morningen, så da tok det ikke lang tid før saksa var oppe, og håret mitt var 5cm kortere. Herregud, greier ikke slutte å gjøre det kortere. Nok babling fra meg nå, og til saken; jeg har begynt å blogge :)

 

I går dro jeg, Fanny og Andrea og Tuva til byen. Det super koselig, det er så sykt fint og deilig vær. Vi spiste på asiatisk før vi dro opp tll bogstadveien for å shoppe. Når det er sommer i norge er værest så sykt perfekt, det er drit varmt men samtidig ikke så varmt at det er slitsomt å gå ute. Elsker det! Gleder meg til å tilbringe hele sommeren i Norge, haha, not. Uansett hvor mye jeg liker norsk sommer er det kjipt å måtte være i Norge hele ferien fordi man er mega blakk. Skal prøve å få til vertfall en tur, må bare håpe at det går. I tillegg må jeg jo nå snart begynne å betale leie, jeg skal nemlig bo alene om 2 måned - Det er sykt skummelt å tenke på. Uansett, her er bildedryss fra fårsdagen:
Beste bassa ♥Sykt digg mat!Fannybaby ♥


Hva har dere gjort i det fine været?

5 kommentarer

♡ Pernille Nybakken

01.06.2014 kl.20:11

Fine dere er! I går jobbet jeg til 14, nøt solen etter det - og koste meg med vin og venninnesnakk resten av kvelden :-)

Julie

01.06.2014 kl.21:09

Kos! Jakken din var sinnsykt kul, hvor er den fra?

Helene

01.06.2014 kl.21:16

bra du er tilbake:) kunne du kanskje laget et eget innlegg om russetiden, der du forteller om hvordan det var, og viser litt bilder osv? det hadde vært gøy!

01.06.2014 kl.23:37

Hvilken restaurant spiste dere på? Det så veldig godt ut :)

02.06.2014 kl.00:36

jeg var ganske deppa før jeg gikk inn på bloggen din, men etter å ha lest litt ble jeg plutselig superglad! haha, rart!? men jeg må bare si at jeg elsker måten du skriver på og de fine bildene du tar! er så glad for at du har startet å blogge igjen og håper du fortsetter med de kule outfitsa dine :D

hilsen en som også fortrengte norskeksamen

Andrea

02.06.2014 kl.10:43

Hvor i Oslo bor du? Ser ut som du har en fantastisk utsikt fra verandaen din :)
Skriv en ny kommentarHallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits