SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hva har du tenkt å gjøre etter videregående?  Etter videregående har jeg tenkt å ta et år fri og flytte for meg selv. Nå har det seg sånn at moren min flytter til London, så jeg overtar leiligheten allerede rundt juli. Kan ikke begynne med å forklare hvor mye jeg gleder meg! Skal flytte med en vennine som heter BL ♥Er du singel? Ja... :( 


Ser du opp til noen? I så fall, hvem? Når det gjelder musikken ser jeg ekstremt opp til Beyonce og Adele. De er mine to store forbilder, og jeg forguder nesten alt de gjør. Når det gjelder mote ser jeg ikke opp til folk, men jeg blir inspirert av måten de kler seg, akkurat nå bare digger jeg stilen til Angelica Blick!


kan du komme oftere med outfitbilder? du har sykt kul stil! Det kan jeg, og tusen takk :) 
Hva slags skole og linje går du på? Og hva gjør du på fritiden? :) Jeg går på manglerud musikklinje. På fritiden henger jeg med venner, trener og ligger i senga å ser på serier 80% av tiden. 


Hei! Lurer på hvordan du stiller deg til homofili, når det gjelder rettigheter? Kunne du vært sammen med ei anna jente? :) Jeg mener at alle skal ha like rettigheter uansett seksualitet. Seksualiteten er noe biologisk, og at man skal bli nektet å gifte seg med noen man elsker er idiotisk.  Heldigvis er norge et veldig bra land når det gjelder rettigheter og seksualitet så det skal vi være veldig glad for :) Jeg er hetrofil så tror nok ikke jeg kunne vært sammen med en jente!


Kan du fortelle litt om revyen? Savner du det? Er du skuffa over å ikke bli nominert til beste skuespiller? syns du var kjempeflink og fortjente å bli nominert! :) Revyen var helt fantastisk, virkelig noe alle som går på vidregående må være med på! Revy, vertfall for meg, er det mest fantastiske som har skjedd med meg. Jeg var ganske langt nede når jeg meldte meg som skulespiller for første gang for 2 år siden, og revyen hjalp meg så sykt mye. Revyen forandret meg på en sykt positiv måte, og alle rundt meg la merke til det så det var helt sykt deilig. Jeg savner det selvfølgelig, og skulle ønske det var revyperiode under hele skoleåret! Jeg er abselutt ikke skuffet over det, og tusen takk :) 


(bilde lånt fra http://mariuskaniewski.wordpress.com, og JA jeg vet jeg sjeler) 

Hvor ser du deg selv om 5 år? AAAANER ikke, jeg er en person som bare tenker en dag fremover. Men håper jo jeg jobber med musikken. 


Beskriv stilen din med 3 ord? Jeg kan ikke beskrive stilen min med 3 ord, fordi stilen min forandrer seg fra dag til dag. Men det som er mest normalt for meg å gå med er sort bukse, oversized kåpe og røde lepper. 
Hvor kjøper du mesteparten av klærne dine? Weekday, monki, river island, topshop og H&M Hvordan går det med deg for tiden? Det går veldig bra med meg for tiden, noe som er sykt deilig!Har du noen uvaner? Fuck, den er vanskelig. Har jo sykt mange rare ting jeg gjør, men vet ikke om det kan kalles uvaner? Alle vennene mine sier jeg er den personen som sitter mest på mobilen når jeg er med folk, og jeg har en tendens til å prate ALT for mye i situsjoner hvor jeg ikke burde prate så mye. Det er bare 2 av dem, hvis dere hadde spurt vennene mine hadde de nok nevnt 10000 rare ting jeg gjør, fordi jeg er den personenen som gjør alle de rare tingenene andre prøver å unngå å gjøre. :( 


Hvem vil du si at du ble mest knyttet med under revyen? Ble knyttet helt sykt med alle skuespillerene og instruktørene, men hvis jeg skal nevne en må jeg si min fantastiske instruktør Frida ♥ Love you! 


Fine revygjengen + ei litta nissenskuespiller og - en skuespiller fra manglerud (Pauline) 

Tenker du på å ta flere tatoveringer? Har en spesiell tatovering i tankene akkurat nå som jeg skal ta med en gang jeg får råd til det! 


Kan du ha et innlegg om tatoveringene dine; tanken bak, smerten o.l? Har jo en tanke bak begge tatoveringene mine, det er en grunn til at jeg har dem :) Og smerten er virkelig helt jævelig! Nå har jeg jo tatt det to steder som er kjent for å være veldig vonde, og den første jeg tok var jo på ribbeina som er sagt at er den værste plassen. Men ja, det er grusomt vondt! 


Du har forandra deg så mye er du emo? ............................... NO

 

Er det noe mer du lurer på? Har tenkt å ha sånn "svar på ukens spørsmål" greie, så bare å spørre om hva som helst :) 

 

4 kommentarer

07.04.2014 kl.12:32

Er du fortsatt like god venn med Andrea?

Thea Marie

07.04.2014 kl.13:47

Føler du at du kan ta pause på bloggen når du vil, og likevel forvente at leserne skal følge med når du gidder å blogge igjen?

Hva er din største frykt?

Hva bruker du mest penger på?

Noe du angrer på?

Vil du si at du er lett å bli kjent med?

Lise H

07.04.2014 kl.15:49

Hvordan går det med deg og Andrea? treffes dere noe?

anna

08.04.2014 kl.21:26

Hvordan redigerer du bildene dine? Hvilken program bruker du og kunne du kanskje vist det på et innlegg/video? :)

Rinaanataliee

19.04.2014 kl.21:10

Hva er det dyreste du har kjøpt?

Noe du angrer på at du har kjøpt?

Flaueste ting som har skjedd deg?
Skriv en ny kommentarHallo! Jeg heter Fanny Andersen, er 18 år og er fra Oslo. Jeg blogger om hverdagen min, outfit's og mye annet. Håper dere vil følge med :) kontakt:


Kontakt
mail@hotmail.comDesign by
hits